logo skoleni-kurzy

KURZY PRO VEREJNOST


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Forenzní účetnictví aneb jak snížit riziko podvodného jednání - 1. VOX a.s.
Na semináři se seznámíte s jednotlivými typy hospodářské kriminality. Lektorka nastíní hlavní motivy ke spáchání podvodu a charakteristiku lidí, kteří páchají podvody.

^

 

 

KURZY PRO VEREJNOST

Viz také následující kurzy :
  • MS Excel - programování v jazyku VBAMS Excel - VBA ProgrammingPodrobnosti
  • HTML5 a CSS3 pro pokročilé - Moderní kódování webuHTML5 and CSS4 AdvancedPodrobnosti
  • SharePoint - základy pro efektivní spolupráciSharePoint - Navigating for Effective CollaborationPodrobnosti
  • Controlling II pro specialistyPodrobnosti
  • Projektové řízeníProject ManagementPodrobnosti


Kurzy pro veřejnost



Kurzy pro veřejnost # Seznam termínů kurzů : veřejnost


Název kurzu Program kurzů pro veřejnost
PŘEDENÍ NA KOLOVRATU A PRÁCE S VLNOU # pro veřejnost Dvoudenní víkendový kurz. Na kurzu se naučíte příst ovčí vlnu, připravit si vlnu na další zpracování na česačkách a kramplích, získáte návody na barvení ovčí vlny a naučíte se techniku plstění vlny. Na kurzu se naučíte příst ovčí vlnu, připravit si vlnu na další zpracování na česačkách a kramplích, získáte návody na barvení ovčí vlny a naučíte se techniku plstění vlny. Můžete se naučit uháčkovat si z upředené vlny např.
Kurz vitráží a skleněné mozaiky, Fusing skla# pro veřejnost Kurz pro ty, kdo si chtějí vyzkoušet techniku TIfany vitráží, skleněné mozaiky, fusingu - spékání skla v peci. Nepotřebujete mít zkušenosti se zpracováním skla, vše se dozvíte a vyzkoušíte při kurzu . Kurz pro ty, kdo si chtějí vyzkoušet techniku K dispozici jsou tři diamantové brusky, dostatek pájek, řezáků a dalších nezbytných pomůcek, různě barevná skla a další pomůcky. Lektorka se každému věnuje individuálně.
Nadstavbový kurz vývojové psychologie pro veřejnost Kurz doplňuje témata obsažená ve zkoušce profesní kvalifikace dle MPSV. Jedná se o kurz pro zájemce se základními znalostmi vývojové psychologie a pedagogiky. Vývojová psychologie v praxi; Zaměříme se na konkrétní témata dětského života, jejich vývoj, nejčastější obtíže, zdraví a hranice patologie, doporučené postupy při zvládání obtíží v dané oblasti, kterými budou např. : spánek, jídlo, hygiena, vylučování, oblékání, hra, řeč, školka, kroužky.
Jak chutná Montessori Kurz základů Montessori pedagogiky. Teoretická část [2hod] seznámí se základy tohoto pedagogicko-výchovného systému. Principy Montessori pedagogicko-výchovného systému - Připravené a respektující prostředí - Seznámení se speciálními pomůckami a jejich vyzkoušení [4hod] - Komunikace s dítětem - Jak vypadá den v Montessori školce
Vitráž - technika Tiffany a skleněná mozaika # pro veřejnost Na víkendovém kurzu vitráží se naučíte řezat tvary ze skleněných desek, brousit na brusce, spojovat sklo cínem, patinovat. Seznámíte se s pomůckami pro techniku Tiffany. Vitráže jsou kousky barevného skla spojené olovem nebo cínem. U Tiffany techniky se používá cín.




Seznam kurzu pro ...


Kurzy pro instruktory aerobiku, Kurzy pro každodenní praxi, Kurzy pro personalisty, Kurzy pro začátečníky po novele, Kurzy pro začátečníky - víkend, Kurzy pro členy statutárních, Kurzy pro profesionály – office, Kurzy pro výuku, Kurzy pro photo - úprava, Kurzy pro děti konverzace s rm, Kurzy pro strategické, Kurzy pro děti - pokročilí, Kurzy pro neprávníky i právníky, Kurzy pro rok 2014 ve vazbě na, Kurzy pro pro pokročilé, Kurzy pro neprávníky r. 2014, Kurzy pro úspěšný start, Kurzy pro redukci hmotnosti, Kurzy pro běžné uživatele, Kurzy pro zájemce o komplexní, Kurzy pro office manaĹľery, Kurzy pro bankéře, Kurzy pro realitní kanceláře, Kurzy pro on-line obchodování, Kurzy pro windows - 1.díl, Kurzy pro windows - 3.díl, Kurzy pro pokročilé - spisové, Kurzy pro všechny šéfy, Kurzy pro pokrocile 3/ >řízení, Kurzy pro nehtové, Kurzy pro rok 2018 a roční, Kurzy pro neobchodníky, Kurzy pro začátečníky, 2 x, Kurzy pro státní zkoušku, Kurzy pro realizace vedlejší, Kurzy pro analýzu procesních, Kurzy pro každého, Kurzy pro začátečníky - od a až, Kurzy pro rok 2022, Kurzy pro sociální sítě, Kurzy pro zdravý psychický, Kurzy pro ústavy a obecně, Kurzy pro uživatelelinux - for, Kurzy pro účetní – novinky, Kurzy pro rok 2023 – pro, Kurzy pro dlouhodobé výsledky, Kurzy pro vaše duševní zdraví, Kurzy pro rok 2024 včetně, Kurzy pro nejen mírně, Kurzy pro komunikaci compliance








^
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Akreditovaný kurz: ADMINISTRATIVNÍ PRACOVNÍK ASISTENT/KA rekvalifikační kurz DÁLKOVĚ se získáním profesní kvalifikace s garancí MPSV v květnu 2024 - Praha 2
^