logo skoleni-kurzy

REKVALIFIKAČNÍ KURZY, ŠKOLENÍ, SEMINÁŘE, ...


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací

Mám zájem o budoucí termín kurzu

Školení Třídenní kurz - pro začátečníky - stříhání a kosmetická úprava psů

NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA:
Školení : Třídenní kurz - pro začátečníky - stříhání a kosmetická úprava psů


Změny vyhrazeny - místo konání a termín školení bude upřesněn, cena a/nebo obsah kurzu může být změněn


Cena : 6.000 Kč / kurz
(firma není plátce DPH)


certifikát Účastník školení obdrží certifikátt


Zpět ke kurzu: Třídenní kurz - pro začátečníky - stříhání a kosmetická úprava psů

 

NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA :
Třídenní kurz - pro začátečníky - stříhání a kosmetická úprava psů

Organizace, osoba

 
Organizace
DIČ / IČ
adresa, PSČ, město
Telefon
Email
 
objednává zajištění odborného studia/účast na přednášce pro:
Počet osob: * Zadejte kontaktní osobu:
titul, jméno, příjmení *
adresa, PSČ, město *
Telefon*
Email*
Na tento email dojde potvrzení o zaregistrování účasti na kurzu.
Zkontrolujte správnost zadaného emailu (!)
Poznámka
Seznam účastníků (v případě přihlášky pro více osob)


Způsob platby: zatím žádný není, toto není závazná přihláška




Kurz   Třídenní kurz - pro začátečníky - stříhání a kosmetická úprava psů
 
Termín   Od:termín školení bude upřesněn  
Poznámka ke kurzu  
Změny vyhrazeny - místo konání a termín školení bude upřesněn, cena a/nebo obsah kurzu může být změněn

Obsah výuky - celkem 21 vyučovacích hodin

Kurzy jsou ukončeny CERTIFIKÁTEM o Vaší způsobilosti v oboru STŘÍHÁNÍ A KOSMETICKÁ ÚPRAVA PSŮ. STŘÍHÁNÍ A KOSMETICKÁ ÚPRAVA PSŮ patří do oboru volné živnosti, takže pro získání živnostenského listu není zapotřebí rekvalifikace od MŠMT, ale stačí certifikát o způsobilosti v oboru.

Vhodné psí adepty na tyto kurzy pečlivě vybírám tak, aby jste se naučili co nejvíc. Pokud si přivedete svého pejska, na kterém se chcete učit, měl by být alespoň dva měsíce střihově neupravovaný. V tom případě potřebuji znát plemennou příslušnost Vašeho pejska, abych mohla na Váš kurz zajistit další pejsky Vámi žádané rasy.

Na kurz si vemte něco na psaní, pracovní oblečení a obuv. Jestli jste si již koupili elektrický stříhací strojek, sponové nůžky, kartáče a hřebeny, vemte si je s sebou.
Pokud jste zatím nic nepořizovali, tak s tím můžete počkat, až po kurzu , kde se dovíte o vybavení něco víc a už budete vědět, co je dobré a co si naopak nepořizovat.


* Sleva při jednorázové platbě. Na účet zašlete pouhých 3.800,-



Další praxi ke kurzu si můžete přikoupit [ s 15% slevou ].  
Kurz pořádá vzdělávací firma   Vzdělávací studio Argos - Kurzy stříhání a kosmetická úprava psů
58001 Havlíčkův Brod, Mírovka 84, Havlíčkův Brod 58001  

Vložte potvrzovací kód Vložte číslo:        objednat    


Kliknutím na tlačítko Odeslat se zaregistruje Vaše -Nezávazná přihláška- a na zadaný email přijde potvrzení o odeslání této přihlášky. Jakmile bude znám termín konání tohoto a/nebo podobného kurzu, budete informováni emailem a poté se můžete a/nebo nemusíte závazně přihlásit. Zasílání zpráv lze kdykoliv zrušit pro-kliknutím na odkaz ke stornování přihlášky. V případě poskytnutí osobních údajů, souhlasí tímto příslušný zadavatel přihlášky s archivací těchto údajů v souladu s podmínkami zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Server skoleni-kurzy.eu zprostředkovává objednávky kurzů & kontakt na jejich pořadatele. Před odesláním přihlášky je nutno souhlasit s obchodními podmínkami účasti na kurzu daného pořadatele kurzu. Neodpovídáme za správnost uvedených údajů. © OBEC.net, sro.
Kurzy - stříhání, trimování a kosmetická úprava psů. Kurzy pro začátečníky i pokročilé....

Tyto kurzy jsou určeny pro všechny, kteří se chtějí zabývat střihovou úpravou psů profesionálně, ale i pro ty, kteří se rozhodli, že si chtějí kvalitně upravovat pouze svého domácího mazlíčka. Pro všechny osoby nad 18 let věku....

* 4 hodiny teorie a teoreticko-praktické přípravy: - anatomie a fyziologie psa, pracovní pomůcky, příprava psa před vlastní úpravou, teorie stříhání strojkem a sponovými nůžkami, teorie úpravy trimováním, paraziti a kožní onemocnění, bezpečnost při práci - základy pro ...

Obsah výuky - celkem 21 vyučovacích hodin Kurzy jsou ukončeny CERTIFIKÁTEM o Vaší způsobilosti v oboru STŘÍHÁNÍ A KOSMETICKÁ ÚPRAVA PSŮ. STŘÍHÁNÍ A KOSMETICKÁ ÚPRAVA PSŮ patří do oboru volné živnosti, takže pro získání živnostenského listu není zapotřebí rekvalifikace od MŠMT, ale stačí certifikát o způsobilosti v oboru. Vhodné psí adepty na tyto kurzy pečlivě vybírám tak, aby jste se naučili co nejvíc. Pokud si přivedete svého pejska, na kterém se chcete učit, měl by být alespoň dva měsíce střihově neupravovaný. V tom případě potřebuji znát plemennou příslušnost Vašeho pejska, abych mohla na Váš kurz zajistit další pejsky Vámi žádané rasy. Na kurz si vemte něco na psaní, pracovní oblečení a obuv. Jestli jste si již koupili elektrický stříhací strojek, sponové nůžky, kartáče a hřebeny, vemte si je s sebou. Pokud jste zatím nic nepořizovali, tak s tím můžete počkat, až po kurzu, kde se dovíte o vybavení něco víc a už budete vědět, co je dobré a co si naopak nepořizovat. * Sleva při jednorázové platbě. Na účet zašlete pouhých 3.800,- Další praxi ke kurzu si můžete přikoupit [ s 15% slevou ].




Zpět ke kurzu


skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Akreditovaný kurz: Chůva pro děti do zahájení povinné školní docházky [kombinovaný, akreditovaný] kód: [69 017 M] v dubnu 2024 - Olomouc
^