logo skoleni-kurzy

REKVALIFIKAČNÍ KURZY, ŠKOLENÍ, SEMINÁŘE, ...


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Řízení IT bezpečnosti aneb ISO 27001 za 1 denISMS / ISO 27001 in 1 day - ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills
Nový intenzivní kurz je určen všem, kteří se potřebují rychle a efektivně zorientovat v řízení informační - kybernetické bezpečnosti (ISMS) dle celosvětově nejpoužívanějšího a nejrespektovanějšího standardu v této oblasti – normě ISO - IEC 27001. Motivací jsou typicky potřeby chránit informace uv

^

 

 

Viz také následující kurzy :
Další zlevněné kurzy

Jak zvládnout akutní stres
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Jak zvládnout akutní stres

Naučíte se několik užitečných postupů, jak zvládnout akutní stres. Vytvoříte si vlastní fungující scénáře pro řízení konkrétních stresových situací. Dozvíte se, jak pravidelně pečovat o vlastní psychiku. Každý účastník si odnese techniky, které jemu osobně nejlépe fungují.
* Techniky pro zklidnění v akutním stresu – seberegulační techniky pro zvládnutí akutní reakce těla, – osvědčené postupy pro zachování “chladné hlavy – každý jsme jiný – různorodý výběr technik Adaptační režimy – vlastní komunikační rytmus, – jak poznat a vnímat styl komunikačního partnera, – jak se přizpůsobovat komunikaci a předejít tak nárůstu stresu Zvládání chronického stresu – co dělat, když akutní stres přerůstá do chronického stavu, – dodržujte 9 fází rozvoje (přijetí nové reality, vědomé řízení dalších svých kroků) 13 technik zvládání psychické zátěže Psychologie disponuje 13 technikami zvládání zátěže, které můžete při běžném režimu vědomě kombinovat, postavit do popředí vaše schopnosti a nenechat se vláčet emocemi.


... Zpět ke kurzu  -> Jak zvládnout akutní stres



1. VOX a.s.

Firma VOX působí na trhu vzdělávacích firem od roku 1993 jako fyzická osoba „Ing. Zdenka Vostrovská, CSc. – VOX“. Od roku 1990 do roku 1993 se zabývala vedením účetnictví, likvidací firem, ekonomickým, finančním a daňovým poradenstvím. Vzdělávací aktivity přešly dnem 1. 1. 2005 na akciovou společnost 1.VOX a. s. [dále jen VOX].

1. VOX a.s.

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Akreditovaný kurz: Personalista online (možnost získání profesní kvalifikace s garancí MPSV) v dubnu 2024 - on-line
^