logo skoleni-kurzy

REKVALIFIKAČNÍ KURZY, ŠKOLENÍ, SEMINÁŘE, ...


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Power BI pokročilý - AbecedaPC
Školení je určené pro uživatele programu Power BI Desktop, kteří již umí vytvořit jednoduché interaktivní reporty a chtějí se seznámit s pokročilými možnosti importu dat, zpracováním a vyhodnocením dat a vytvářením složitější vizuálů a reportů. * Kurz Power BI pokročilý prob

^

 

 

Viz také následující kurzy :
Další zlevněné kurzy

Konference Digitalizace ve službách HR
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Konference Digitalizace ve službách HR

S technologickým pokrokem je digitalizace HR agendy pro budoucnost nezbytnou záležitostí. Nároky na efektivitu a rychlost HR procesů stoupají a je potřeba hledat řešení. Konference je věnována mnoha výzvám a možným řešením, které vám cestu k digitalizaci mohou usnadnit. Přijďte se inspirovat od zkušených profesionálů.
*
E-podpis a jeho uznatelnost v pracovně-právních vztazích
Mgr. Daniel Vejsada, PRK Partners, s.r.o.
Vymezení důležitých pracovněprávních písemností
Elektronické doručování a datové schránky v pracovním právu
Praktická doporučení k digitalizaci pracovněprávní dokumentace
Výhledy do budoucna
Role personalisty v oblasti kybernetické bezpečnosti
Jan Mašek, bezpečnostní ředitel, ICZ CZ Bezpečnost informací začíná a končí u spolehlivosti a informovanosti zaměstnanců, zejména těch klíčových, kteří mají z logiky své pracovní pozice přístupy ke kritickým informacím a pro organizaci důležitým informačním systémům. Význam role personálního managementu v oblasti kybernetické bezpečnosti roste úměrně se zvyšujícími se riziky a útoky v této oblasti. Dozvíte se řadu užitečných doporučení, jak tuto roli skvěle zvládnout i bez technických znalostí informačních technologií.
Proměny organizační struktury v kontextu digitální transformace
Ludmila Vráželová, IT lektorka a konzultantka Tradiční organizační struktura organizace je tvořena útvary specializovanými na určitou činnost – útvar provozu, útvar správy sítí, útvar vývoje, bezpečnosti, kvality a podobně. Digitální transformace vyžaduje zásadní změnu.
Automatizace personálních procesů
Ing. Ivana Šabatová, Sabicon Automatizace neboli také digitalizace či elektronizace personálních procesů je významným pomocníkem v personální práci. Uvolňuje personalistovi “ruce” a dává mu čas pro kreativní činnosti, které se při nejlepší vůli automatizovat nedají. Dozvíte se, jaké možnosti nám přinášejí informační technologie typu BPMS (Business Process Managment Systems), RPA (Robotic Process Automation) či AI (Artificial Inteligence). Řekneme si také, kdy je vhodné je využít a kdy už zase tolik ne a co všechno bychom měli vědět, aby projekt automatizace personálních procesů dopadl k naší spokojenosti.
Implementace AI v HR procesech
přednášející bude upřesněn
Digitalizace HR – důležité je začít
Ing. Pavel Puff, obchodní ředitel, Trexima Nedávná zkušenost s pandemií covid-19 v mnoha případech potvrdila nepřipravenost firem na digitalizaci HR procesů, a to i přes skutečnost, že stále větší část HR manažerů si uvědomuje, že digitalizace je správnou cestou. Je zřejmé, že k plné digitalizaci HR procesů vede ještě složitá cesta, spojená s nedůvěrou nebo obavami z vysokých nákladů. Jednou z možných cest k digitalizaci, která je využitelná především u malých a středních firem (ale nejen u nich), je využití modelu nasazení softwarového řešení jako služby. V rámci tohoto příspěvku se dozvíte, co se skrývá pod pojmem Software as a Service a jak může vypadat jeho použití v praxi.
Digitální průzkumy pro zvýšení motivace zaměstnanců
Ivana Watson, Leadership and Business Consultant
Zaměstnanecký průzkum jako strategický nástroj vedení lidí
Jak připrav


... Zpět ke kurzu  -> Konference Digitalizace ve službách HR



1. VOX a.s.

Firma VOX působí na trhu vzdělávacích firem od roku 1993 jako fyzická osoba „Ing. Zdenka Vostrovská, CSc. – VOX“. Od roku 1990 do roku 1993 se zabývala vedením účetnictví, likvidací firem, ekonomickým, finančním a daňovým poradenstvím. Vzdělávací aktivity přešly dnem 1. 1. 2005 na akciovou společnost 1.VOX a. s. [dále jen VOX].

1. VOX a.s.

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Docker a Podman tvorba a nasazení kontejnerových aplikacíDocker v dubnu 2024 - Brno
^