logo skoleni-kurzy

REKVALIFIKAČNÍ KURZY, ŠKOLENÍ, SEMINÁŘE, ...


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Daňová evidence – online kurz - Centrum služeb pro podnikání s.r.o.
Cíle kurzu : V online kurzu Daňová evidence se naučíte, jaké zásady platí pro vedení daňové evidence. Popis : Komu je kurz určen Začátečníkům, kteří se chtějí naučit daňovou evidenci .

^

 

 

Viz také následující kurzy :
Další zlevněné kurzy

Inventor LT základní
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Inventor LT základní

Školení je určené pro nové uživatele, kteří začínají pracovat s programem Autodesk Inventor LT – v průběhu školení se posluchači naučí možnostem vytváření součástí ve formátu IPT, proniknou do možností parametrického modelování a porozumí optimálnímu návrhu součástí.

Dalším tématem je i případná spolupráce programů AutoCAD a Inventor, dále vytváření kompletní výkresové dokumentace, včetně pohledů, řezů, popisek a detailů.
* Kurz Inventor LT základní probíhá v malé skupině účastníků. Kurzu Inventor LT základní se účastní maximálně 8 osob. Kurz Inventor LT základní probíhá v plně vybavené počítačové učebně. V průběhu kurzu Inventor LT základní je pro účastníky zajištěn pitný režim a drobné občerstvení. U nás máte jistotu, že vám objednaný kurz nezrušíme. Poté co u nás kurz Inventor LT základní objednáte a my vám potvrdíme účast, garantujeme, že se kurz uskuteční. Kurz nerušíme z důvodu malého počtu zájemců. Kurz Inventor LT základní se uskuteční i pokud se něj přihlásí pouze jeden zájemce. V takovém případě probíhá kurz Inventor LT základní jako individuální, cena kurzu se nezmění. Úvod do programu Autodesk Inventor LT Koncepce skupiny Autodesk Inventor Funkce programu Soubory
* .ipt,
* .dwg Základní nástroje Úvod do parametrického modelování Náčrt Principy 2D kreslení v inventoru Geometrické vazby v náčrtu Vytváření součástí Použití náčrtu v modelu soušásti Promítání hran Parametrizace náčrtu Prohlížeč součásti Pracovní roviny Modelování a modifikace součásti Základní nástroje pro modifikaci součásti Díry Závity Skořepina a žebrování Ohyby součástí Vytváření výkresů Pohledy Řezy Kóty Texty Spolupráce s programem AutoCAD


... Zpět ke kurzu  -> Inventor LT základní



AbecedaPC


Pod značkou AbecedaPC působíme od roku 2002. Naším hlavním zaměřením jsou počítačová školení a kurzy, konzultace a prodej CAD software společnosti Autodesk.

V oblasti počítačových školení se zaměřujeme především na CAD software, kancelářské aplikace, grafické programy a na tvorbu webových prezentací a aplikací. Naší specializací jsou firemní a individuální školení přizpůsobená podle požadavků posluchačů. Pro firmy nabízíme kompletní služby v oblasti počítačových školení , od návrhu školení , přes jeho realizaci, provedení individuálních konzultací, technickou podporu, testování znalostí, zajišťování certifikací až po tvorbu doplňků pro aplikace, úpravu šablon a podobně. Školení probíhají v malých skupinách posluchačů, tak aby bylo možné školení maximálně přizpůsobit požadavkům zákazníka a znalostem posluchačů.

Školení probíhají v našich učebnách v Praze, v Kolíně nebo u zákazníka. Naši lektoři jezdí za zákazníky po celé České republice. Školení u zákazníka zajišťujeme také na naší výpočetní technice. Školení může probíhat i v anglickém jazyce. Kvalita školení je pečlivě sledována. Naši lektoři musí splňovat přísné požadavky po stránce znalostí školených programů a pedagogických schopností.

Od února roku 2008 jsme autorizovaným prodejcem CAD software společnosti Autodesk pro stavebnictví. Od dubna roku 2008 certifikovaným partnerem společnosti Microsoft.

Při prodeji CAD software klademe maximální důraz na kvalitu a rozsah poskytovaných služeb. Náš tým odborníků zajistí plynulé a rychlé uvedení nejnovějších softwarových řešení do Vaší praxe.

Certifikace firmy AbecedaPC
  • Autodesk Authorized Value Added Reseller - Autorizace pro prodej CAD software Autodesk pro stavebnictví, architekturu a obecné navrhování
  • Autodesk Authorized Training Center - Certifikace k provádění autorizovaných školení CAD software společnosti Autodesk
  • Microsoft Certified Partner - Certifikace prokazující kompetence v oblasti produktů společnosti Microsoft
  • Corel Training Partner - Certifikace společnosti Corel pro školení sady CorelDRAW Graphics Suite
  • Prometric - Autorizované testovací středisko společnosti Prometric
  • Microsoft Certified Exam Provider - Certifikace k provádění testů společnosti Microsoft
  • Akreditace Ministerstva školství mládeže a tělovýchovy [MŠMT]- Akreditace k provádění rekvalifikačních kurzů a vzdělávacích programů pořádaných v systému dalšího vzdělávání pedagogických pracovníků [lt;span class="green" title="

    Další vzdělání pedagogických pracovníků"gt;DVPP]
  • Pearson VUE - Autorizované testovací středisko společnosti Pearson VUE [například pro testy Cisco]
  • Certiport Center - Autorizované testovací středisko Certiport pro certifikace Microsoft Office Specialist [Office 2003] a Microso

    AbecedaPC

    Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Akreditovaný kurz: ADMINISTRATIVNÍ PRACOVNÍK ASISTENT/KA rekvalifikační kurz DÁLKOVĚ se získáním profesní kvalifikace s garancí MPSV v dubnu 2024 - Praha 2
^