logo skoleni-kurzy

REKVALIFIKAČNÍ KURZY, ŠKOLENÍ, SEMINÁŘE, ...


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Adobe Photoshop základní - AbecedaPC
Účastníci školení se naučí efektivně zpracovávat rastrovou grafiku a pracovat s obrázky za pomoci základní nástrojů, efektů a filtrů v programu Adobe Photoshop. Naučí se zvládat základní úpravu a korekci fotografií a osvojí si základní pojmy v oblasti grafiky.

^

 

 

Viz také následující kurzy :
Další zlevněné kurzy

INSPEKČNÍ TECHNIKY REGÁLŮ - kontrola technického stavu regálů vlastním zaměstnancem # pro uživatele regálů a regálových systémů.
- Komentáře a dotazy na školení/kurz



Dotaz ke kurzu: INSPEKČNÍ TECHNIKY REGÁLŮ - kontrola technického stavu regálů vlastním zaměstnancem # pro uživatele regálů a regálových systémů.
- komentář #12858 ze dne: 2022-07-20 17:13:08
  • Dobrý den Měl bych zájem o kurs Inspekční techniky regálů Měl bych ale ke kurzu pár dotazů. * Je součástí kurzu vysvětlení měření odchylky od svislého a vodorovného stavu pomocí laserové vodováhy? * Je možné znát předem termín? Na srpen a září? * Je možné v rámci kurzu získat i v editovatelné podobě vzorový protokol?


Re: dotaz na školení/kurz: INSPEKCNI TECHNIKY REGALU - kontrola technickeho stavu regalu vlastnim zamestnancem # pro uzivatele regalu a regalovych systemu.
- komentář #12322 ze dne: 2020-12-02 11:26:38 (-> 12321)
  • Hezký den, paní Stránská, Poslední termín byl realizovaný 12.11.2020 a do konce roku nemáme plánován další. Nicméně pokud byste potřebovali nutně do konce roku termín kurzu realizovat, nabízím vám za předpokladu, že budete mít minimálně 3 účastníky, poslední možný volný termín, který je 18.12.2020. Kurzovné pro jednoho účastníka je 5000 Kč bez DPH, přičemž slevu na 3500 Kč bez DPH nabízíme od 6 účastníků výše na jeden termín. Pokud budete potřebovat cokoli upřesnit, jsem Vám rád k dispozici. Přeji pěkný zbytek dne a ať se vše jen daří. S úctou Miroslav VALTA


dotaz na školení/kurz: INSPEKCNI TECHNIKY REGALU - kontrola technickeho stavu regalu vlastnim zamestnancem # pro uzivatele regalu a regalovych systemu.
- komentář #12321 ze dne: 2020-12-02 10:45:14
  • Dobrý den, naše společnost Altic Point by ráda proškolila své zaměstnance v tomto kurzu - Inspekční techniky regálů. Prosím o navržení nejbližšího možného termínu školení a cenu za školení. Prosím, změnila by se cena, kdybychom na školení vyslali celkem 3 zaměstnance? Děkuji za odpověď. Věra Stránská


dotaz na školení/kurz: INSPEKCNI TECHNIKY REGALU - kontrola technickeho stavu regalu vlastnim zamestnancem # pro uzivatele regalu a regalovych systemu.
- komentář #11696 ze dne: 2019-03-21 14:25:53
  • Dobrý den, mám firmu, která se zabývá montáží regálových systémů. Chtěl bych se nechat zaškolit, abych mohl samostatně provádět i revize regálových systémů dle všech platných norem a nařízení vlády. Je vhodné toto školení, nebo po jeho absolvování můžu provádět jen částečné revize nebo zjištěné nedostatky hlásit někomu dalšímu? Děkuji za odpověď.


Re: dotaz na školení/kurz: KONTROLA TECHNICKEHO STAVU REGALU - PROVEDENI VLASTNIM ZASKOLENYM ZAMESTNANCEM # pro Uzivatele regalu a regalovych systemu.
- komentář #10615 ze dne: 2017-03-29 14:42:43 (-> 10614)
  • Hezký den, po absolvování našeho kurzu obdrží každý účastník osvědčení, které jeho zaměstnavatele opravňuje k pověření specifickým pracovním úkonem ve smyslu §103 zákoníku práce a po dobu 1 2 roku se každý účastník našich kurzů může na nás obrátit v programu bezplatného poradenství soudním znalcem vztahujícímu se k tématu kurzu. Takže odpověď na Váš dotaz zní ano, po absolvování našeho kurzu může provádět Váš zaměstnanec úkony inspekcí regálů samostatně. Přeji pěkný zbytek dne a těšíme se na shledání s Vaším zaměstnancem na našem kurzu. S úctou Miroslav VALTA


dotaz na školení/kurz: KONTROLA TECHNICKEHO STAVU REGALU - PROVEDENI VLASTNIM ZASKOLENYM ZAMESTNANCEM # pro Uzivatele regalu a regalovych systemu.
- komentář #10614 ze dne: 2017-03-29 07:59:02
  • Dobrý den, jsme firma, která se zabývá montáží regálových systémů. Jednoho našeho pracovníka bychom chtěli proškolit tak, aby mohl samostatně provádět i revize regálových systémů dle všech platných norem a nařízení vlády. Je pro něj vhodné toto školení, nebo po jeho absolvování může pracovník provádět jen částečné revize nebo zjištěné nedostatky hlásit někomu dalšímu? Děkuji za odpověď.





[dotaz na školení/kurz] Formulář pro komentáře, dotazy a odpovědi


Dotaz ke kurzu: INSPEKČNÍ TECHNIKY REGÁLŮ - kontrola technického stavu regálů vlastním zaměstnancem # pro uživatele regálů a regálových systémů.
text dotazu, ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě

   ... a pro kontrolu zadejte prosím znova Váš email
Někdy je zadaná špatná emailová adresa a odpověď se vrátí, proto prosím zadejte email dvakrát

            



Chci poslat přihlašovací údaje na server skoleni-kurzy.eu
[Registrovat jako uživatele Ano/Ne]

Pokud jste přihlášeni, email nemusíte zadávat




Vložte potvrzovací kód Vložte číslo             

Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku
Zpět ke kurzu

INSPEKČNÍ TECHNIKY REGÁLŮ - kontrola technického stavu regálů vlastním zaměstnancem # pro uživatele regálů a regálových systémů.

Kurz pro provádění provozních kontrol technického stavu regálů a regálových systémů, zátěžových zkoušek v případě starých regálů bez prokazatelného určení nosnosti a postup pro výrobce při prohlášení o shodě s technickými požadavky na regály ve smyslu platných ČSN. Kurz je určen pro všechny výrobce, dodavatele, manažery skladů, skladníky, odborně způsobilé osoby v prevenci rizik a další uživatele regálů a regálových systémů. Podrobné informace naleznete níže na stránce.

... Zpět ke kurzu  -> INSPEKČNÍ TECHNIKY REGÁLŮ - kontrola technického stavu regálů vlastním zaměstnancem # pro uživatele regálů a regálových systémů.



PYROKONTROL trading consulting

Jsme firma PYROKONTROL tradingconsulting, zastoupená
Dr. Ing. Janou Maturovou,
která je členem Komory soudních znalců ČR, Hospodářské komory ČR a České společnosti pro jakost.
Jsme firma s dynamickým kolektivem hájícím zájmy bezpečnosti práce, požární ochrany a životního prostředí, působící na českém a slovenském trhu již od roku 1991.
Našimi klienty jsou vážené a uznávané firmy ve svých oborech.
ZÁKLADNÍ INFORMACE O ČINNOSTECH:
    Provádíme komplexní zajištění podnikajících fyzických, právnických a soukromých osob službami na úseku:
  • požární ochrany,
  • bezpečnosti práce,
  • chemických látek a chemických směsí a odpadového hospodářství
  • služby pro naše klienty poskytujeme již od r. 1991,
  • máme zřízený nepřetržitý servis služeb 24 hodin denně v případě požáru, havárie, pracovních úrazů apod.,
  • výše uvedené činnosti zajišťujeme pracovníky odborně způsobilými v PO podle ust. § 11, zákona č. 133/1985 Sb., o PO, v aktuálním znění,
  • osobami odborně způsobilými v BOZP – prevenci rizik podle zákona č. 309/2006 Sb., v aktuálním znění,
  • autorizovanými osobami – odborně způsobilými v plném rozsahu podle zákona č. 350/2011 Sb., o chemických látkách a chemických směsích, v aktuálním znění,
  • a pověřenými MŽP a MZd k hodnocení nebezpečných vlastností odpadů,
  • rovněž tak poskytujeme služby soudního znalce v oblastech PO, BOZP a CHL,
  • zajišťujeme profesní koučing vedoucích zaměstnanců zaměřený na rozvoj dovedností vztahujících se k prevenci rizik,
  • působíme po celé České republice.


PYROKONTROL trading consulting

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Docker – kurz kontejnerizace aplikací v dubnu 2024 - Praha
^