logo skoleni-kurzy

REKVALIFIKAČNÍ KURZY, ŠKOLENÍ, SEMINÁŘE, ...


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Asistent / asistentka - JUBELA, s.r.o.
Certifikovaný profesní rekvalifikační kurz Po absolvování kurzu je absolvent připraven pro činnost na pozici Asistenta - asistentky. Zná pravidla písemné a elektronické komunikace, jakož i komunikace po telefonu.

^

 

 

Viz také následující kurzy :
Další zlevněné kurzy

Praktické řízení projektů - techniky a nástroje pro strategické řízení
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Praktické řízení projektů - techniky a nástroje pro strategické řízení

Správný začátek je nezbytným předpokladem úspěšné realizace projektu, dobře sestavený a motivovaný projektový tým dokáže zázraky Efektivní řízení projektu je podmínkou jeho úspěšné realizace. Je nezbytné nevynechat žádný důležitý krok, ale zároveň netrávit nějakou činností více času, než je nezbytně nutné. Také je důležité si hned na začátku uvědomit, jaký typ projektu vás čeká, a patřičně tomu přizpůsobit další postup. Tento kurz vám pomůže nastavit a realizovat projekt tak, aby dával smysl, aby splnil očekávání zainteresovaných stran a zajistil požadované přínosy. Kurz je určen: projektovým manažerům, kteří již mají zvládnuté základy projektového řízení projektovým specialistům absolventům kurzu Vedení a motivace projektového týmu, na který tento kurz volně navazuje a který doplňuje Přidaná hodnota tohoto kurzu pro Vás: poznáte nové techniky a nástroje řízení projektů a zdokonalíte se v těch, které již využíváte zjistíte, kdo je pro projekt důležitý, co od projektu očekává a jak s ním během projektu komunikovat obeznámení s tzv. diamantovým modelem (Diamond Model), který pomůže určit přístup k projektu na základě technologické náročnosti, komplexnosti, novátorství a urgentnosti projektu ověření, jestli řídíte projekty skutečně efektivně naučíte se plánovat projekt s rezervami pro případ nečekaných situací kurz je kombinací nutné teorie s příklady z praxe a praktických cvičení možnost sdílení zkušeností s ostatními účastníky kurz je možné absolvovat jako součást povinného školení projektového řízení před mezinárodní certifikací Project Manager Professional (PMP)

... Zpět ke kurzu  -> Praktické řízení projektů - techniky a nástroje pro strategické řízení



Top Vision

Společnost top vision působí na trhu rozvoje manažerů již od roku 2001. Naše mnohaleté zkušenosti a zázemí největší vzdělávací skupiny v České republice EDUA Group dopomohly k vytvoření ucelené nabídky tréninků, seminářů a kurzů soft i hard skills dovedností, IT kurzů a školení. Samozřejmostí je možnost připravit pro klienty akce na míru, a to naším oddělením interního vzdělávání. Společnost top vision také pořádá zajímavá fóra a konference.

Naše akce ročně navštíví 7 000 účastníků, pořádáme 16 manažerských fór a přes 650 otevřených tréninkových a seminárních dnů. Disponujeme nejširší a nezávislou sítí manažerů, expertů a lektorů v České republice. Ročně na našich otevřených a interních akcích vystoupí více než 300 osobností.

S naší širokou nabídkou a vědomostmi se rádi podělíme i s Vámi.


Top Vision

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Komplikované případy ve mzdové účtárně v roce 2024 přehledně a na praktických příkladech v dubnu 2024 - Praha 2
^