logo skoleni-kurzy

REKVALIFIKAČNÍ KURZY, ŠKOLENÍ, SEMINÁŘE, ...


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


E Legalizace a aktuální novinky na úseku vidimace a legalizace - Aliaves Co., a.s.
Akreditace: MV - AK - PV-456 - 2022; Vidimace a legalizace (webinář) Cíl semináře Seznámit posluchače s aktuálními změnami v oblasti vidimace a legalizace účinnými od 1.7.2022.

^

 

 

Viz také následující kurzy :
Další zlevněné kurzy

Otevřený kurz MotivP: Delegování
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Otevřený kurz MotivP: Delegování

Na začátku programu se seznámíme se zásadami delegování, kdy si ukážeme, jaké úkoly delegovat, a které je naopak vhodné, abychom udělali sami. V případě, že dané úkoly budeme delegovat, představíme si, jak vybrat toho nejvhodnějšího pro daný úkol a jak mu úkol motivačně zadat. Současně si procvičíme vedení delegujícího rozhovoru a následně identifikujeme způsoby kontroly ke zjištění aktuálního stavu zadaného úkolu. Bude zde i prostor pro řešení náročných situací z praxe účastníků. Cíle: Vědět komu, kdy a co efektivně delegovat Osvojit si zásady delegujícího rozhovoru Dozvědět se, jak kontrolovat delegované úkoly Procvičit si delegování v konkrétních situacích z praxe

... Zpět ke kurzu  -> Otevřený kurz MotivP: Delegování



agentura Motiv P s.r.o.

Personální a vzdělávací agentura Motiv P působí na trhu úspěšně již téměř deset let. Na Slovensku funguje její sesterská společnost. Je zaměřena na analýzy v oblasti lidských zdrojů, personální poradenství a firemní vzdělávání. Naše firma nabízí novou generaci psychodiagnostiky a testování po Internetu pod názvem P4Btool , která předběhla dobu.

Vytváříme vlastní know-how a propojujeme hlubokou znalost managementu, personalistiky a psychologie s letitou manažerskou a obchodní praxí. Vysoká odbornost je garantována našimi experty, kteří přednáší na Masarykově Universitě v Brně, na Brno Business School a Brno International Business School na studiích MBA certifikovaných Nottinghamskou Universitou.

Pro naše klienty přinášíme přidanou hodnotu v lidech připravených zvládat změny a plnit náročnější úkoly v současném turbulentním prostředí. Naše analýzy umožňují srovnání a zacílení, které pak pomáháme realizovat v rozvojových programech. Naše poradenské projekty pak dávají možnost efektivnější nastavení personální práce.

Více než 10.000 účastníků prošlo našimi Assessment a Depelopment Centry. Při hodnocení používáme původní metodiku. Výsledky, které dosahujeme, jsou opakovaně vyhodnocovány a můžeme konstatovat, že naše závěry jsou validní i s časovým odstupem.

V oblasti rozvoje se soustředíme zejména na prakticky využitelné znalosti, dovednosti a učení se vlastní zkušeností. Specializujeme se však také na jejich transfer do běžného života. Důraz klademe na práci v době mezi výcviky, nejčastěji formou e-Developmentu, akčních plánů, individuálního koučinku či supervizních skupin. Základním východiskem pro nás je to, že nenahrazujeme ” špatné ” chování za ” dobré ” . Naším cílem je rozšíření repertoáru chování každého účastníka.

V poradenství vycházíme z potřeb zákazníka. Respektujeme jedinečnost každé firmy a vytváříme pro vás originální řešení. Směřujeme neustále kupředu, snažíme se vytvářet nové trendy a vylepšovat své služby.

Zákazník je pro nás vším, a proto vám rádi kdykoli pomůžeme.
Udáváme trend v HR


agentura Motiv P s.r.o.

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Projekt, dodávka, řízení změny. Přistupovat klasicky nebo agilně? v dubnu 2024 - Praha
^