logo skoleni-kurzy

REKVALIFIKAČNÍ KURZY, ŠKOLENÍ, SEMINÁŘE, ...


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Základy vázání kytic – vazba dárkové kytice - ROSMARINO květinový ateliér
Pod dohledem zkušené floristky si zhotovíte svou dárkovou kytici, kterou si odnášíte domů. Po skončení kurzu získáte certifikát o absolvování.

^

 

 

Viz také následující kurzy :
Další zlevněné kurzy

Otevřený kurz MotivP: Motivace zaměstnanců
- Komentáře a dotazy na školení/kurz


---(zatím žádný dotaz)---



-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Otevřený kurz MotivP: Motivace zaměstnanců

V tomto programu se zaměříme na to, jak využít prvky hry („hrát si a vyhrávat“) při motivování svých podřízených. Účastníkům představíme hravé rámce, na základě kterých následně rozpracujeme různé formy motivačních her. Cílem je, aby nakonec zaměstnanci sami vytvářeli motivační hry pro zpestření své práce, kterou budou dělat s větším nadšením a to šířili dál. Výstupem bude databanka aktivit, kterou lze následně aplikovat v rámci svého pracoviště. Cíle: Seznámit se s východisky a teorií motivace Analyzovat motivační a demotivační faktory Porozumět principům hry při vedení lidí Vytvořit prvotní návrh motivačních her

... Zpět ke kurzu  -> Otevřený kurz MotivP: Motivace zaměstnanců



agentura Motiv P s.r.o.

Personální a vzdělávací agentura Motiv P působí na trhu úspěšně již téměř deset let. Na Slovensku funguje její sesterská společnost. Je zaměřena na analýzy v oblasti lidských zdrojů, personální poradenství a firemní vzdělávání. Naše firma nabízí novou generaci psychodiagnostiky a testování po Internetu pod názvem P4Btool , která předběhla dobu.

Vytváříme vlastní know-how a propojujeme hlubokou znalost managementu, personalistiky a psychologie s letitou manažerskou a obchodní praxí. Vysoká odbornost je garantována našimi experty, kteří přednáší na Masarykově Universitě v Brně, na Brno Business School a Brno International Business School na studiích MBA certifikovaných Nottinghamskou Universitou.

Pro naše klienty přinášíme přidanou hodnotu v lidech připravených zvládat změny a plnit náročnější úkoly v současném turbulentním prostředí. Naše analýzy umožňují srovnání a zacílení, které pak pomáháme realizovat v rozvojových programech. Naše poradenské projekty pak dávají možnost efektivnější nastavení personální práce.

Více než 10.000 účastníků prošlo našimi Assessment a Depelopment Centry. Při hodnocení používáme původní metodiku. Výsledky, které dosahujeme, jsou opakovaně vyhodnocovány a můžeme konstatovat, že naše závěry jsou validní i s časovým odstupem.

V oblasti rozvoje se soustředíme zejména na prakticky využitelné znalosti, dovednosti a učení se vlastní zkušeností. Specializujeme se však také na jejich transfer do běžného života. Důraz klademe na práci v době mezi výcviky, nejčastěji formou e-Developmentu, akčních plánů, individuálního koučinku či supervizních skupin. Základním východiskem pro nás je to, že nenahrazujeme ” špatné ” chování za ” dobré ” . Naším cílem je rozšíření repertoáru chování každého účastníka.

V poradenství vycházíme z potřeb zákazníka. Respektujeme jedinečnost každé firmy a vytváříme pro vás originální řešení. Směřujeme neustále kupředu, snažíme se vytvářet nové trendy a vylepšovat své služby.

Zákazník je pro nás vším, a proto vám rádi kdykoli pomůžeme.
Udáváme trend v HR


agentura Motiv P s.r.o.

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Co vše se mění u dohod o provedení práce od 1.1. 2024 a jak se s tím v praxi vypořádat v dubnu 2024 - Praha
^