logo skoleni-kurzy

REKVALIFIKAČNÍ KURZY, ŠKOLENÍ, SEMINÁŘE, ...


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Zákoník práce pro zaměstnavatele Pracovněprávní legislativa v praxi (vč. souvztažnosti s občanským zákoníkem) - Top Vision
Získejte komplexní přehled o vedení pracovněprávních agend Účastníkem pracovněprávních vztahů se stává téměř každý z nás, ať už jako zaměstnavatel, či zaměstnanec. Získejte detailní a ucelený přehled o pracovněprávních vztazích z pohledu zaměstnavatele, zorientujte se v ustanoveních zákoníku

^

 

 

Viz také následující kurzy :
Další zlevněné kurzy

Poradce pro výživu, rekvalifikace MŠMT ČR
- Komentáře a dotazy na školení/kurz



Re: dotaz na školení/kurz: Poradce pro vyzivu, rekvalifikace MSMT CR
- komentář #12070 ze dne: 2020-02-18 13:06:41 (-> 12061)
  • Vážená paní Štěrbová, dobrý den, děkujeme za projevený zájem o náš rekvalifikační kurz Poradce pro výživu. V daném termínu 30. 3. - 29. 6. 2020 je plánovaná výuka na každé pondělí, středu a pátek v čase od 15:30. Výuka nebude probíhat o školních prázdninách a státních svátcích, tj. pátek 10. 4., pondělí 13. 4., pátky 1. a 8. 5. 2020 S pozdravem Středisko vzdělávání s.r.o.Odkaz(y): 30.03.2020 - Poradce pro výživu, rekvalifikace MŠMT ČR - Ostrava30.03.2020 - Poradce pro výživu, rekvalifikace MŠMT ČR - OstravaPoradce pro výživu, rekvalifikace MŠMT ČRPoradce pro výživu, rekvalifikace MŠMT ČR


dotaz na školení/kurz: Poradce pro vyzivu, rekvalifikace MSMT CR
- komentář #12061 ze dne: 2020-02-17 06:47:37
  • Dobrý den, ráda bych se dotázala, které dny je výuka, kdybychom se přihlásily na kurz v termínu 30. 3. 2020 - jde mi o přesné dny. Protože pracuji na plný uvazek a ještě dodělávám vysokou školu. Mnohokrát děkuji. Bc. Nikola Štěrbová DiS.





-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Poradce pro výživu, rekvalifikace MŠMT ČR

Kurz je určen pro všechny, kteří se zajímají o zdravý životní styl, dietologii, oblast výživy včetně poradenství a chtějí v této oblasti získat nové znalosti a zkušenosti. V praxi jej využije jak široká veřejnost, tak i fitness trenéři, sportovci, maséři, fyzioterapeuté, wellness poradci a pracovníci v oblasti zdravotnictví [nutriční terapeut, farmaceutický asistent, všeobecná sestra]. Součástí kurzu je praxe ve výživové poradně, kterou Vám zajistí naše společnost, dále pak praktické procvičování v nutričních počítačových programech a tvorba projektu.

... Zpět ke kurzu  -> Poradce pro výživu, rekvalifikace MŠMT ČR



Středisko vzdělávání s.r.o.

Rekvalifikační kurzy - Všechny rekvalifikace jsou akreditované MPSV ČR a MŠMT ČR a certifikát vydávaný naší firmou má celostátní platnost. Z některých rekvalifikací mohou absolventi přímo podnikat na živnostenský list. Úzce spolupracujeme s Úřady práce v celé ČR.
Organizujeme přípravné kurzy na vysoké školy již více než 23 let. Vyučují vysokoškolští pedagogové a zkušení lektoři.
Specializujeme se také na odborné kurzy v oblasti účetnictví, muzikoterapie, arteterapie, první pomoci, kultury řeči, znakového jazyka aj.
Poskytujeme i vzdělávání pro pracovníky v sociálních službách! Výuka nejen v našich prostorách v předem vypsaných termínech, ale také ve firmách dle požadavků zadavatele!


Středisko vzdělávání s.r.o.

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Audit majetku se zaměřením na finanční audit majetku prakticky krok za krokem pro organizační složky státu, územně samosprávné celky a příspěvkové organizace v dubnu 2024 - Praha 2
^