logo skoleni-kurzy

REKVALIFIKAČNÍ KURZY, ŠKOLENÍ, SEMINÁŘE, ...


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Outlook pokročilý - AbecedaPC
Školení je určené pro uživatele Outlooku, kteří chtějí jeho možností využít na plno. Posluchači se seznámí s pokročilými funkcemi pro práci s emaily.

^

 

 

Viz také následující kurzy :
Další zlevněné kurzy

Kurz kreslení pro úplné začátečníky
- Komentáře a dotazy na školení/kurz



Dotaz ke kurzu: Kurz kresleni pro uplne zacatecniky
- komentář #5240 ze dne: 2012-03-23 18:53:03
  • Dobrý den, ráda bych darovala kurs kreslení pro začátečníky mé kamarádce k 60. narozeninám a protože jsem dříve sama hodně kreslila, tak bych se zúčastnila s ní. Můžete mi prosím sdělit, zda budete v letošním roce nějaký kurs otevírat a kdy? Vyhovoval by mi srpen, eventuelně září 2012. Mockrát děkuji za odpověď. S pozdravem Ilona Koucká Májová 12 351 01 Františkovy Lázně


Re:
- komentář #4775 ze dne: 2012-01-11 15:59:12 (-> 4761)
  • Dobrý den, paní Maxantová, bohužel v Karlových Varech kurzy ještě stále nevedu. Můžu Vám nabídnout kurzy pro začátečníky, které probíhají v Praze nebo v Češově (u Jičína). Věřím, že by vás některý z kurzů potěšil a poskytl vám potřebné základy kresby. Následné konzultace nejsou také vyloučené. Vše nejlepší v novém roce :) celé vaší rodině. Pěkný večer. Lenka HusárikováOdkaz(y): Kurz kreslení pro úplné začátečníkyKurz kreslení pro úplné začátečníky


Re: Dotaz ke kurzu: Kurz kreslení pro úplné začátečníky
- komentář #2135 ze dne: 2010-07-29 06:08:10 (-> 2132)
  • Dobrý den, kurzy se konají v Jičíně a v Praze, né v Karlových Varech. Ano, v Jičíně běží již druhým rokem kurz celoroční Těším se na případné shledání. S pozdravem lenka Husáriková


Dotaz ke kurzu: Kurz kreslení pro úplné začátečníky
- komentář #2132 ze dne: 2010-07-28 13:47:29
  • Dobry den, rada bych se zeptala, jestli je mozne navstevovat nejaky celorocni vytvarny kurz, popr. kurz v bloku v Karlovych Varech. Za odpoved predem dekuji. S pozdravem uplny zacatecnik Mgr. Vendula Kuchtova





-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Kurz kreslení pro úplné začátečníky

Kresba je základem pro všechny výtvarné techniky. Je důležité znát pojmy jako je zlatý řez, kompozice, umístění do formátu, perspektivu. Je důležité naučit se ” vidět ” . Vaše ruka si musí být naprosto jistá. Naučit se kreslit lineárně, naučit se kreslit konturou, stínovat, vyjádřit materiály, znát kresebné prostředky, umět si připravit podložky pro kresby. Proberte se ze stereotypu a začněte navrhovat jinak. Umíte rozvinout vaše představy a hodit je na papír?

... Zpět ke kurzu  -> Kurz kreslení pro úplné začátečníky



Výtvarný ateliér Lenky Husárikové Babylonie

Ráda bych vás pozvala ke mně do ateliéru na Vinohradech. Najdete nás mezi nám. Jiřího z Poděbrad a Flórou. Tím, že jsem atelier pojmenovala po sobě, ručím za vysokou úroveň výuky. Ať jste začátečník, pokročilý, dítě, rodič nebo student, u nás se řemeslo naučíte.
Velmi pečlivě jsme spolu s asistentem Akademie výtvarného umění v Praze s ak. malířem Miroslavem Peschem vybírali profesionální lektory, kteří vás v ateliérech učí to, co ovládají nejlépe.
Jak nás vnímají naši klienti vám může poodkrýt jedna z nových referencí:
“Podvakráte jsem docházel do kurzu olejomalby, pokaždé v jiném ateliéru. Aniž by něco bylo vysloveně „špatně“ prostě jsem podvědomě cítil, že to není tak nějak ono. I proto jsem hledal dál…a považte – v ateliéru Lenky Husárikové se mi podařilo najít přesně to, co jsem hledal! A to díky mnoha faktorům, počínaje lidmi a konče místem. Tedy díky paní majitelce Lence, osazenstvu lektorů, milým kolegyním. Díky úžasné tvůrčí atmosféře, [ne]uspořádanému uměleckému prostředí. Díky omamné vůni barev a rozličných medií, díky výtvorům všude kolem na stěnách i podél stěn…a i ta káva tu chutná jinak…
Tady se konečně cítím opravdu uvolněně a svobodně, tady mohu bez obav z vlastní nešikovnosti, pod precizním avšak nesmírně laskavým vedením skvělého lektora, pana akademického malíře M. Pesche, přenášet ten ždibec mého uměleckého já na malířské plátno a dostávat ze sebe takové věci, o kterých jsem netušil, že mohu někdy dokázat. Vždy se nemohu dočkat úterka, kdy v pozdním odpoledni sbalím své nádobíčko a chvátám na Žižkov. Jen škoda, že ty 3 hodiny pokaždé tak rychle uplynou. Nechce se mi nikdy odcházet a mnohokrát se společně s panem lektorem ještě zasekneme v rozhovoru. Tedy spíše hovoří on a já jen vděčně poslouchám. Jeho znalosti a zkušenosti jsou totiž nepřeberné a k nezaplacení.
S nadšením a velkou radostí se vracím na další semestr a ani ten zřejmě nebude poslední. Prostě a jednoduše mám pocit, že si nepřeji, aby tohle někdy skončilo.”
Jiří Homolka


Výtvarný ateliér Lenky Husárikové Babylonie

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Učetnictví, daně a daňová evidence online kurz v květnu 2024 - on-line
^