logo skoleni-kurzy

REKVALIFIKAČNÍ KURZY, ŠKOLENÍ, SEMINÁŘE, ...


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


AWS Cloud Practitioner Essentials - DataScript s.r.o.
This course is for individuals who seek an overall understanding of the Amazon Web Services (AWS) Cloud, independent of specific technical roles. You will lea> about AWS Cloud concepts, AWS services, security, architecture, pricing, and support to build your AWS Cloud knowledge.

^

 

 

Viz také následující kurzy :
Další zlevněné kurzy

Biologie, přípravný kurz na VŠ
- Komentáře a dotazy na školení/kurz



dotaz na školení/kurz: Biologie - pripravny kurz na prirodovedecke, lekarske, veterinarni fakulty a fakulty zdravotne socialnich studii
- komentář #9816 ze dne: 2016-04-19 08:52:51
  • Dobrý deň, uvažujem nad účasťou na kurze biológie . Vzhľadom na prácu, ktorú chcem v budúcnosti robiť, by som si chcela zopakovať biológiu .A quotpochytiťquot biológiu v češtine. Je kurz určený pre kohokoľvek ? Je určená veková hranica?Mám 38 r. Zároveň sa chcem informovať ohľadom platby za kurz, aká je splatnosť, do akej doby po podaní prihlášky je potrebné uhradiť cenu za kurz? Ďakujem vopred za odpoveď. S pozdravom Macejková


Re: Dotaz ke kurzu: Biologie - pripravny kurz na prirodovedecke, lekarske, veterinarni fakulty a fakulty zdravotne socialnich studii
- komentář #8766 ze dne: 2015-04-23 13:52:08 (-> 8763)
  • Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o kurz Biologie pro Lékařské fakulty. Náš kurz je zaměřen jako výuka a příprava na přijímací řízení na lékařské fakulty. Tento kurz je určen široké veřejnosti a není omezen pouze pro studenty 4 ročníku střední školy, ale je možno do něj docházet i jako zájemce o vzdělání. Kurz probíhá formou přednášek, kdy jeden z lektorů má připraven i krátký test, kterým hodnotí vstupní předpoklady a poté i výsledek své přednášky. Tento kurz není zakončen žádnou zkouškou ani testem. Jak správně píšete, kurz bude probíhat pouze v pátky a pouze v datech, které jste uvedla ve svém dotazu, pouze s tím, že v jednom datu seminář probíhat nebude z důvodu podzimních prázdnin. Za své dotazy se neomlouvejte, nejsou vůbec pošetilé, naopak jsou velmi věcné. Děkujeme. S přáním příjemného dne, Bc. Jiří Lavický Odkaz(y): 02.10.2015 - Biologie - přípravný kurz na přírodovědecké, lékařské, veterinární fakulty Výuka: Pá [15:30 - 19:30] - Ostrava


Dotaz ke kurzu: Biologie - pripravny kurz na prirodovedecke, lekarske, veterinarni fakulty a fakulty zdravotne socialnich studii
- komentář #8763 ze dne: 2015-04-22 16:27:39
  • Dobrý den,mám zájem o vámi pořádaný kurz od 2.10.2015-13.11.2015.Prosím o upřesnění, kurz bude probíhat pouze každý pátek v čase od 15.30 - 19.30 , tedy 2.10,9.10.,16.10.,23.10.,30.10.,6.10.,13.11.2015 :-], a dále pak, což je podstatné, mohu se kurzu zúčastnit, přestože jsem biologii studovala před mnoha lety na gymnáziu? Jak probíhá kurz? Jedná se o přednášky či bude probíhat i formou zkoušení a testů... se tedy předem omlouvám za takové pošetilé otázky, můžete-li mi přesto poslat odpověď, budu moc ráda. Děkuji.





-x- Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz -x-

Tento kurz již byl smazán




Zpět ke kurzu

Biologie, přípravný kurz na VŠ

Kurz přináší informace, které využijete při skládání přijímacích zkoušek na přírodovědecké, lékařské a veterinární fakulty, popřípadě fakulty zdravotně sociálních studií.

Obsahově je kurz zaměřen velmi široce a věnuje se postupně obecné biologii a biologii buňky, botanice, zoologii, anatomii člověka, genetice, ekologii a základům latinské terminologie.


... Zpět ke kurzu  -> Biologie, přípravný kurz na VŠ



Středisko vzdělávání s.r.o.

Rekvalifikační kurzy - Všechny rekvalifikace jsou akreditované MPSV ČR a MŠMT ČR a certifikát vydávaný naší firmou má celostátní platnost. Z některých rekvalifikací mohou absolventi přímo podnikat na živnostenský list. Úzce spolupracujeme s Úřady práce v celé ČR.
Organizujeme přípravné kurzy na vysoké školy již více než 23 let. Vyučují vysokoškolští pedagogové a zkušení lektoři.
Specializujeme se také na odborné kurzy v oblasti účetnictví, muzikoterapie, arteterapie, první pomoci, kultury řeči, znakového jazyka aj.
Poskytujeme i vzdělávání pro pracovníky v sociálních službách! Výuka nejen v našich prostorách v předem vypsaných termínech, ale také ve firmách dle požadavků zadavatele!


Středisko vzdělávání s.r.o.

Nové kurzy a školení od této školící firmy (RSS)
 
 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Adobe Premiere a After Effects v květnu 2024 - Praha
^