ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-103032



Kurz: Grafický design – dálkové studium


LŠF Liberec, s. r. o.


Malujete, tvoříte, v ruce nebo digitálně? Zkuste to s námi dálkově na kurzu grafického designu. Naučte se řemeslo, získejte sebejistotu a uplatněte svůj osobitý přístup v praxi. Možná vám chybí technická znalost, tvůrčí inspirace nebo zpětná vazba? Učíme víkendy. ...


Cena kurzu:
     ...   29.504 Kč / kurz  

     ... včetně DPH: 35.700 Kč / kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání



Přihláška na školení/kurz a termín:
  • Pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a místo konání odkaz
  • Popis, lektoři a program kurzu je níže na stránce odkaz
  • Komentáře a dotazy na školení/kurz # Komentáře ke kurzu odkaz
  • V případě jakéhokoliv otázky můžete poslat Dotaz ke kurzu odkaz
  • Nevyhovuje vám tento kurz? Zkuste se podívat na podobné kurzy odkaz

Grafický design – dálkové studium
Přihláška na termín kurzu
Místo konání Přihláška na kurz a termín Akreditace
Poznámka k termínu školení
Grafický design – dálkové studium

16
Liberec - Liberecký
Přihláška


Chci informaci ke kurzu k tomuto termínu: Nezávazná přihláška
-
...

-- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



Popis kurzu
Grafický design – dálkové studium


Kurz je určen pro ...

Co vám kuruz přinese?
* Posílení sebejistoty a odbornosti v oboru grafiky. Nebudete se bát přihlásit své projekty do soutěží a výběrových řízení.
* Nakouknete pod pokličku různým grafickým oborům a na základě toho si ujasníte, který z nich je pro vás to pravé ořechové a čemu se opravdu věnovat nechcete.
* Porozumíte současným trendům v umění i historickému základu.
* Máte možnost kdykoli se obrátit na zkušené experty, a to i po skončení kurzu . Kurz vyučuje více lektorů, máte více pohledů na vaši práci. Jsou to profesionálové s dlouholetou praxí.
* => Získáte nové, stejně smýšlející přátelé nejen mezi grafiky, ale i fotografy, se kterými budete rádi debatovat nejen o umění a grafice i po skončení kurzu . Kromě výuky pro vás chystáme spoustu dalších aktivit. Nepravidelně máme školní víkendový výjezd na chalupu, letos plánujeme „školní výlety“ na vodu apod. Na tyto akce s námi často jezdí i bývalí studenti.


Lektoři kurzu

Lektoři z firmy: LŠF Liberec, s. r. o.


[Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...

Jaké předměty se vyučují?
* Skladebné principy: základní principy grafické tvorby. Naučíte se, jak funguje barva, kompozice, … A budete to umět využít při navrhování vašich projektů. Pochopíte, jak při navrhování postupovat – na co brát ohled a na co si dát pozor.
* Dějiny moderního umění: učit se a hledat inspiraci u mistrů nikdy neškodí. Seznámíte se hlavně s grafickým designem a reklamou.
* Písmo a typografie: historie a vývoj písma až po současnost, digitální písmo. Naučíte se základy typografie a dozvíte se i něco málo o typometrickém systému a metodice tvorby písma. Vyzkoušíte si i písmomalířství.
* Logotvorba: historie grafických značek a logotypů. Co je logo a jak má to správné vypadat, postup při jeho tvorbě [z čeho vycházet, a jak postupovat při realizaci].
* Kresba, digitální kresba a malba: základní kresebné postupy a skicování. Naučíte se, jak připravené skici zpracovat v digitálním prostoru a jaké nástroje k tomu lze využít.
* Grafická tvorba: grafika jako specifický způsobem vizuální komunikace. Budete pracovat se znakem, linkou, bodem. Dozvíte se i něco o grafických technikách, ale základem předmětu bude kresba. Víc struktura obrazu, než o vytváření obrazové iluze.
* Webdesign pro grafiky: Jaké jsou zvláštnosti při tvorbě grafiky pro web nebo aplikace? Jak komunikovat s programátory? To vše [a mnohem více] se dozvíte v tomto předmětu.
* Komiks: jaké je jeho uplatnění v současné době. Naučíte se vyprávět pomocí kombinace ilustrace a textu.
* Autorský plakát: seminář, ve kterém si vyzkoušíte autorský přístup. Vytvoříte vizuální dílo pod vedením zkušeného lektora.
* Psychologie a umění: od vnímání a sebepojetí autora přes psychohygienu, komunikaci, reflexi společnosti, … až po emoce diváka.
* Autorské právo: nezbytné informace potřebné pro každého, a grafiky dvojnásob.
* Současné trendy: co teď zrovna frčí ve tvorbě webu, grafického designu, loga, jaká písma jsou in a kterým se raději vyhnout.


[Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...

Předpokládáme, že si už doma malujete, tvoříte počítačovou grafiku apod. Chceme si prohlédnout 3 vaše práce [leták, plakát, …] nebo 3 vlastní kresby na volné téma. Popřípadě z každé kategorie něco [počítačová grafika, kresby], dohromady 3 práce. Vaše práce si potřebujeme „ošahat“, proto nám prosím vše předejte, nebo pošlete vytištěné, kresby originály [kvalitní skeny]. Pokud nám žádné práce neukážete, bude nás velmi mrzet, že se kurzu nemůžete zúčastnit.
* Kurz má dva semestry [semestr = 5 měsíců]. Na závěr kurzu si ověříte, že jste se opravdu naučili hromadu věcí obhajobou seminární práce a zkouškou.
* Během školního roku je celkem 6 výukových bloků. Začíná se v pátek konzultací nad vašimi pracemi [17.00–20.00 hodin] se všemi lektory i studenty. => Získáte tak názor od více zkušených profesionálů s praxí i odborným vzděláním.
* V sobotu a v neděli probíhá standardní výuka [oba dny se začíná v 9.00 a končí se podle rozvrhu mezi 16.30 a 18.30]. Čekají vás tématické přednášky a praktické předměty.

Máte to k nám daleko?
* Pro omezený počet účastníků kurzu můžeme zajistit studentské ubytování na internátu. Pokud máte zájem o ubytování, kontaktujte nás co nejdříve.
* Máme dohodnutou 25% slevu z aktuálních cen hotelu v dojezdové vzdálenosti [Apart Hotel Jablonec, Jablonec nad Nisou]. Pokud máte zájem o toto ubytování, napište nám a my vám předáme kontakt, na kterém si domluvíte ubytování se slevou.

Pokud zvolíte celé kurzovné najednou, snížíme vám cenu o 1000 Kč
*  Pokud si vyberete variantu dvou splátek, první platbu uhradíte podle splatnosti výzvy k platbě, kterou vám pošleme po odeslání objednávky. Úhrada druhé splátky je do konce ledna [konec prvního semestru].
* Je to pro vás finančně náročné? Využijte možnosti splácet bez navýšení i několik měsíců. Poslední splátky můžete uhradit i po zahájení kurzu s tím, že před kurzem musíme mít zaplaceno minimálně 70 % ceny. Splátky jsou jen mezi námi, nečeká vás žádné papírování.
* Zaměstnancům a OSVČ může na kurz přispět úřad práce v rámci podpory odborného vzdělávání zaměstnanců [POVEZ]. Pokud vás tahle možnost zaujala, kontaktujte nás a my vám rádi poradíme jak na to.
* Pro studenty s kartou ISIC máme slevu 1000 Kč za kurz. Objednejte si standardně kurz v plné ceně, zvolte způsob platby bankovním převodem a do poznámky napište „Student ISIC“. Budeme chtít naskenovanou kartu a potom vám pošleme výzvu k platbě se slevou 1000 Kč.



ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-103032



Poslední aktualizace: 2024-04-24 02:34:28

LŠF Liberec, s. r. o.
skoleni-kurzy.eu