ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-21299



Kurz: Jak marketingově využít Facebook a další sociální sítě


H1.cz s.r.o.


Sociální síť Facebook poskytuje firmám i dalším subjektům zajímavé možnosti propagace. Hlavním prostorem, který mohou společnosti na Facebooku využít, je stránka. Na našem půldenním školení se naučíte nejen, jak založit propagační stránku pro vaši firmu či projekt a jak ji naplnit tím správným obsahem. Seznámíme vás také s využitelností funkcí, nástrojů a vhodných aplikací na Facebooku a možnostmi jejich využití pro vaši vlastní propagaci. Dozvíte se informace také o dalších sociálních sítítích využitelných na českém internetu. * Sociální síť Facebook poskytuje firmám i dalším subjektům zajímavé možnosti propagace. Hlavním prostorem, který mohou společnosti na Facebooku využít, je stránka. Na našem půldenním školení se naučíte nejen, jak založit propagační stránku pro vaši firmu či projekt a jak ji naplnit tím správným obsahem. Seznámíme vás také s využitelností funkcí, nástrojů a vhodných aplikací na Facebooku a možnostmi jejich využití pro vaši vlastní propagaci. Ukážeme vám, jakým způsobem získávat příznivce (akvizice fanoušků) vašich stránek na Facebooku a jak s nimi komunikovat. Školení obsahuje jak teoretické znalosti, tak praktické ukázky a rady. Co se naučíte * Jak založit osobní profil a stránky na Facebooku. * Kde získávat obsah pro stránku a kam ho vkládat v rámci stránky. Probereme praktické využití prostoru na stránce a možné zdroje obsahu. * Praktické využívání funkcí a komunikačních kanálů stránky pro propagaci (direct mail, aktualizace stavu, sdílení obsa ...


Cena kurzu:
     ...   4.950 Kč / Kurz  

     ... včetně DPH: 5.989 Kč / Kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání
  • Účastník kurzu obdrží certifikát



Přihláška na školení:

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím


  • Podobný kurz     On-Line - eLearning, Webináře  
    (??)   Efektivní reklama na facebooku on-line - AldEkon účetnictví

  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský  
    (??)   Digitální marketing Digital Marketing - ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

    - ... cena: 11.200 Kč/Kurz (13.552 Kč/Kurz včetně DPH)

  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Digitální marketing Digital Marketing - ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

    - ... cena: 11.200 Kč/Kurz (13.552 Kč/Kurz včetně DPH)

  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský  
    (??)   Digitální marketing Digital Marketing - ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

    - ... cena: 1.120.011.264 CZKCZKCZK/Kurz (1.355.213.568 CZKCZKCZK/Kurz včetně DPH) ...Jiná měna platby za kurz : CZKCZKCZK/Kurz

  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Digitální marketing Digital Marketing - ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

    - ... cena: 1.120.011.264 CZKCZKCZKC/Kurz (1.355.213.568 CZKCZKCZKC/Kurz včetně DPH) ...Jiná měna platby za kurz : CZKCZKCZKC/Kurz

  • Podobný kurz     Ostrava-Vítkovice - Moravskoslezský  
    (??)   Aktivizační metody a techniky prakticky využívané v sociálních službách [MPSV ČR] - Středisko vzdělávání s.r.o.

    - ... cena: 3.690 Kč/kurz bez DPH a/nebo cena je osvobozena od DPH

  • Podobný kurz     Kolín - Středočeský  
    (??)   Příprava grafiky pro web a sociální sítě v Adobe Photoshop - AbecedaPC

    - ... cena: 5.250 Kč/Kurz (6.353 Kč/Kurz včetně DPH)





  • -- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



    Popis kurzu
    Jak marketingově využít Facebook a další sociální sítě - s certifikátem


    Kurz je určen pro ...

    Kurz je vhodný pro všechny, kteří uvažují o využití Facebooku pro propagaci firmy, značky, produktů a služeb. Na školení najdou inspiraci i neziskové, kulturní a zájmové projekty. Pokud již Facebook používáte, pomůžeme vám vylepšit a optimalizovat způsoby prezentace a komunikace s fanoušky pro zvýšení efektivity vaší propagace.


    Lektoři kurzu


    Eliška Hutníková
    Eliška se specializuje na návrh a realizaci kampaní na Twitteru, pomocí blogů, v geolokačních službách a ve specializovaných sociálních sítích, podílí se také na tvorbě a realizaci komplexních konceptů on-line marketingových kampaní. Absolvovala studia nových médií na Filozofické fakultě UK s diplomovou prací Mashupy a kultura API. Nejen o sociálních sítích píše blog a samozřejmě také tweetuje. V H1.cz vede specializované webináře o sociálních sítích pro dílčí segmenty (e-commerce, gastronomie) a také webinář o využití Google+.






    [Kurz] Obsah kurzu/školení...


    Sociální síť Facebook poskytuje firmám i dalším subjektům zajímavé možnosti propagace. Hlavním prostorem, který mohou společnosti na Facebooku využít, je stránka. Na našem půldenním školení se naučíte nejen, jak založit propagační stránku pro vaši firmu či projekt a jak ji naplnit tím správným obsahem. Seznámíme vás také s využitelností funkcí, nástrojů a vhodných aplikací na Facebooku a možnostmi jejich využití pro vaši vlastní propagaci.
    Ukážeme vám, jakým způsobem získávat příznivce (akvizice fanoušků) vašich stránek na Facebooku a jak s nimi komunikovat.
    Školení obsahuje jak teoretické znalosti, tak praktické ukázky a rady.

    Co se naučíte
    * Jak založit osobní profil a stránky na Facebooku.
    * Kde získávat obsah pro stránku a kam ho vkládat v rámci stránky. Probereme praktické využití prostoru na stránce a možné zdroje obsahu.
    * Praktické využívání funkcí a komunikačních kanálů stránky pro propagaci (direct mail, aktualizace stavu, sdílení obsahu).
    * Způsoby odkazování uživatelů Facebooku na vaše webové stránky.
    * Jak získat příznivce vaší stránky na Facebooku i mimo něj.
    * Základní nastavení PPC kampaní na Facebooku.
    * Využívání dalších sociálních médií pro vaši propagaci na Facebooku - Twitter, YouTube, Flickr.
    * Jaké jsou zásadní chyby v realizaci prezentace na Facebooku.
    * Využití dalších sociálních sítí na českém internetu.Dozvíte se také o etických zásadách a vhodných komunikačních taktikách pro úspěšnou prezentaci na Facebooku i dalších sociálních sítích.

    [Kurz] Cíl školení / poznámka ke kurzu...

    Sociální síť Facebook poskytuje firmám i dalším subjektům zajímavé možnosti propagace. Hlavním prostorem, který mohou společnosti na Facebooku využít, je stránka. Na našem půldenním školení se naučíte nejen, jak založit propagační stránku pro vaši firmu či projekt a jak ji naplnit tím správným obsahem. Seznámíme vás také s využitelností funkcí, nástrojů a vhodných aplikací na Facebooku a možnostmi jejich využití pro vaši vlastní propagaci. Dozvíte se informace také o dalších sociálních sítítích využitelných na českém internetu.


    ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-21299



    Poslední aktualizace: 2014-09-06 09:21:08

    H1.cz s.r.o.
    skoleni-kurzy.eu