ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-49937



Kurz: Specialista vzdělávání a rozvoje zaměstnanců - zkouška z profesní kvalifikace









Popis kurzu
Specialista vzdělávání a rozvoje zaměstnanců - zkouška z profesní kvalifikace


Kurz je určen pro ...

Účastníky rekvalifikačního kurzu Specialista vzdělávání a rozvoje zaměstnanců nebo studenty samostudia-praxe, kteří chtějí vykonat zkoušku z profesní kvalifikace.


Lektoři kurzu

Lektoři z firmy: Středisko vzdělávání s.r.o.


[Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...

Zkouška se skládá: - písemná část [testová] - ústní část, praktické předvedení - řešení případové studie Písemná část: Každé kritérium je ověřováno min. 1 otázkou. Za úspěšné splnění testu se považuje 75% správně zodpovězených otázek s tím, že pro každé kritérium musí být správně zodpovězeno alespoň 50% otázek. Tzn. nestačí se naučit jen některá kritéria [témata] a některá vynechat, u všech musí být správně min. 50% otázek. Středisko vzdělávání s.r.o. disponuje širokou škálou testových vzorů, každý uchazeč zpracovává jedinečný test. Ústní část: Zkušební komise ověřuje ústně všechny kompetence kvalifikačního standardu. Uchazeč si losuje min. 1 otázku ke každému kritériu. Případová studie: Uchazeč si losuje 1 případovou studii, kterou musí vyřešit a odprezentovat. Zkoušející mohou pokládat doplňující otázky. Čas na řešení studie je 60 minut.


[Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...

Zkouška z profesní kvalifikace je v současnosti nejvyšším typem zkoušky v daném oboru v rámci dalšího vzdělávání. Zkoušce nemusí předcházet žádná průprava ve vzdělávací instituci, zájemci musí na zkoušce prokázat znalosti v rámci kvalifikačního standardu uvedeném v Národní soustavě kvalifikací bez ohledu na to, jak znalosti nabyli [samostudiem, rekvalifikací, praxí aj.] Národní soustava kvalifikací umožňuje každému, kdo má potřebné znalosti a dovednosti, aby složil zkoušku, aniž by se musel vracet do školních lavic nebo absolvovat specializovaný kurz či rekvalifikaci. Po úspěšném absolvování zkoušky z takzvané profesní kvalifikace absolvent obdrží celostátně platné osvědčení, uznávané zaměstnavateli, personálními agenturami i profesními experty. Zájemci o zkoušku mohou využít odbornou průpravu na zkoušku z profesní kvalifikace, a to absolvováním přípravných rekvalifikačních kurzů, které pořádáme. Kurzy Vás řádně připraví k úspěšnému absolvování zkoušky a zkouška z profesní kvalifikace je v tomto případě pro vás zcela ZDARMA!

Výhody zkoušek z profesních kvalifikací:

mají statut veřejné listiny =gt; držitel je kompetentní vykonávat povolání, pro které je zkouška stanovena, disponuje požadovanými odbornými znalostmi

zkoušky z profesních kvalifikací uznávají jak personální agentury, tak zaměstnavatelé

osvědčení o získání profesní kvalifikace má neomezenou platnost =gt; shodné s maturitním vysvědčením, vysokoškolským diplomem

celostátní platnost



Podobný kurz




ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-49937



Poslední aktualizace: 2024-01-01 16:04:18

Středisko vzdělávání s.r.o.
skoleni-kurzy.eu