ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-49940



Kurz: Delegát cestovní kanceláře s praxí - zkouška z profesní kvalifikace









Popis kurzu
Delegát cestovní kanceláře s praxí - zkouška z profesní kvalifikace - s certifikátem


Kurz je určen pro ...

Účastníky rekvalifikačního kurzu Delegát cestovní kanceláře s praxí nebo pro samostudenty, kteří mají zájem vykonat zkoušku z profesní kvalifikace.


Lektoři kurzu

Lektoři z firmy: Středisko vzdělávání s.r.o.


[Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...

Zkouška se skládá: - písemná část [testová] - ústní část - praktické předvedení [v terénu] - ověření jazykové způsobilosti Písemná část: Každé kritérium je ověřováno min. 1 otázkou. Za úspěšné splnění testu se považuje 75% správně zodpovězených otázek s tím, že pro každé kritérium musí být správně zodpovězeno alespoň 50% otázek. Tzn. nestačí se naučit jen některá kritéria [témata] a některá vynechat, u všech musí být správně min. 50% otázek. Tzn. nestačí se naučit jen některá kritéria [témata] a některá vynechat, u všech musí být správně min. 50% otázek. Středisko vzdělávání s.r.o. disponuje širokou škálou testových vzorů, každý uchazeč zpracovává jedinečný test. Ústní část: Zkušební komise ověřuje ústně všechny kompetence kvalifikačního standardu. Uchazeč si losuje min. 1 otázku ke každému kritériu. Ověření jazykové způsobilosti: Uchazeč uvede v přihlášce, ze kterého cizího jazyka [př. cizích jazyků] bude skládat zkoušku z profesní kvalifikace. V případě, že uchazeč v minulosti složil jazykovou zkoušku úrovně minimálně B2 podle Společenského evropského referenčního rámce pro jazyky a doloží její úspěšné vykonání příslušným certifikátem, lze ji pro účely této kvalifikace uznat v plném rozsahu a uchazeč nemusí konat 2 poslední kompetence: ústní komunikace v cizím jazyce při výkonu práce průvodce, písemná komunikace v cizím jazyce při výkonu práce průvodce.


[Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...

Zkouška z profesní kvalifikace je v současnosti nejvyšším typem zkoušky v daném oboru v rámci dalšího vzdělávání. Zkoušce nemusí předcházet žádná průprava ve vzdělávací instituci, zájemci musí na zkoušce prokázat znalosti v rámci kvalifikačního standardu uvedeném v Národní soustavě kvalifikací bez ohledu na to, jak znalosti nabyli [samostudiem, rekvalifikací, praxí aj.] Národní soustava kvalifikací umožňuje každému, kdo má potřebné znalosti a dovednosti, aby složil zkoušku, aniž by se musel vracet do školních lavic nebo absolvovat specializovaný kurz či rekvalifikaci. Po úspěšném absolvování zkoušky z takzvané profesní kvalifikace absolvent obdrží celostátně platné osvědčení, uznávané zaměstnavateli, personálními agenturami i profesními experty. Zájemci o zkoušku mohou využít odbornou průpravu na zkoušku z profesní kvalifikace, a to absolvováním přípravných rekvalifikačních kurzů, které pořádáme. Kurzy Vás řádně připraví k úspěšnému absolvování zkoušky a zkouška z profesní kvalifikace je v tomto případě pro vás zcela ZDARMA!



Podobný kurz




ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-49940



Poslední aktualizace: 2024-01-01 16:04:18

Středisko vzdělávání s.r.o.
skoleni-kurzy.eu