ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-54514



Kurz: DEKORATÉRSKÝ KURZ [design]


Interier design škola INTERMEZZO


DEKORATÉRSKÝ KURZ - přehled o aspektech kultury bydlení a veřejných prostor a jejich aranžování. Baví vás měnit interier podle ročního období? Chcete pomoci klientům zlepšit kvalitu jejich bydlení? Baví vás zdobit a aranžovat prostředí pro různé příležitosti a nálady? Víte, jakou sílu má barva v interiéru a jak jejím použitím můžete prostor a jeho náladu změnit? Pokud vás zajímá, jak posunout úroveň interiéru za pomocí barev a drobných změn, zvolte Dekoratérský kurz. ...


Cena kurzu:
     ...   51.900 Kč / kurz  

     ... včetně DPH: 62.800 Kč / kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání
  • Účastník kurzu obdrží certifikát
  • Kurz je ukončen zkouškou


Na tento kurz se již nelze přihlásit








Popis kurzu
DEKORATÉRSKÝ KURZ [design] - s certifikátem


Kurz je určen pro ...

Tento kurz je určen těm dospělým, kteří mají touhu stát se dekoratérem, tedy tím, kdo napomáhá zlepšení úrovně bydlení, prezentaci výrobků a vizuální přitažlivosti komerčních prostor. Kurz je také vhodný pro lidi, kteří jsou manuálně zruční a takové dekoratérské přeměny prostor by chtěli začít sami realizovat na základě praktické teorie navrhování designu interierů.

Po absolvování tohoto kurzu budete moci spolupracovat s interiérovými designery a architekty při zařizování obytných prostor, budete moci aranžovat výzdobu hotelů, restaurací, kanceláří… Dekoratér nemění dispozice prostoru, pracuje na daném základě. Jeho návrhy se týkají úprav povrchů stěn, nábytku, dotvoření stylu interieru. Dekoratér navrhuje typy okenních dekorací – tedy závěsů, záclon a jejich typu uchycení. Stejně tak výběr koberců, dekorativních polštářů, přehozů a dalších textilií je v kompetenci dekoratéra. Dekoratér svou prací může zásadně změnit náladu a styl celého prostoru.


Lektoři kurzu

Lektoři z firmy: Interier design škola INTERMEZZO


[Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...

Práce Dekoratéra je kreativní a dynamická. Na tomto kurzu získáte ucelený přehled o aspektech kultury bydlení, veřejných i jiných prostor. Naučíte se vše o barvách v interieru, naučíte se jak tvořit interier na základě konceptu a jak vaši myšlenku klientovi představit. Vyzkoušíte si různé možnosti technologie úpravy stěn a veškerou odbornou terminologii si budete hned ověřovat v praxi. Budete aranžovat, šít, tapetovat, prezentovat vaše návrhy i výtvory. Dozvíte se, jak různými technikami kultivovat prostor. Teorie se neustále střídá s praktickými ukázkami i zkušenostmi našich odborných lektorů.


* Formování koncepce - koncept board
* Styly, Trendy - aspekty, které mají vliv na řešení interieru místnosti, seznámení se základními styly, trendy
* Barvy - psychologie barev, kombinace barev, optické triky, které potlačí nedostatky místnosti či upozorní na jejich silné stránky
* Kurz kreativity - uvolnění kreativity pomocí interaktivních cvičení. Co to kreativita vlastně je a jak ji aktivovat a využít? Jaký je rozdíl mezi inspirací a kopírováním?
* Materiály - textil - přehled používaných textilií v interieru, šití, ukázky technologií, možností použití
* Úpravy stěn - použití různých technologií - tapetování, válečkování, šablonový tisk...
* Povrchové úpravy nábytku - malba, nalepování, zlacení, restaurování
* Dekorace - okenní dekorace, kompozice, rozmisťování v návaznosti na koncept
* Floristika
* Homestaging - zadání samostatného projektu

Studium je zakončeno zkouškou před odbornou porotou.





[Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...

Rozsah školení: 8 dvoudenních setkání = celkem 16 dní každý den 8 vyučovacích hodin = celkem 128 + závěrečné zkoušky

V ceně kurzu : odborný program, studijní materiály, pracovní pomůcky k praktickým cvičením [tužky, pastelky, fixy Copic -speciální fixy pro návrháře, papíry, štětce, pravítka...], přestávkové občerstvení [káva, čaj, voda, něco malého k zakousnutí]

Záloha: Vaše místo v kurzu bude rezervováno po zaplacení zálohové částky 15 000,- na náš účet 192352800 / 0300. Po připsání částky na účet od nás obdržíte písemné potvrzení o přijetí platby a vaší registraci.

Počet účastníků: minimálně 4, maximálně 8

Typ kurzu : dlouhodobý kurz

Potřebné znalosti:žádné

Cena vč. DPH:
Kurz v týdnu:
55 624 Kč
Kurz víkendový:
57 899 Kč

Je možný splátkový kalendář s 2% navýšením.



ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-54514



Poslední aktualizace: 2020-01-07 16:22:27

Interier design škola INTERMEZZO
skoleni-kurzy.eu