ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-57415



Kurz: Zdravotní pojištění v roce 2016 # pro mzdové účetní


Tento kurz již byl smazán


Tento kurz pořádala firma: © Erudica - Praha
 



Další podobné školení nebo kurzy:

  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Smluvní vztah mezi poskytovatelem a zdravotní pojišťovnou v praxi - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.690 CZK /Kurz (3.255 CZK /Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     online - eLearning, Webináře  
    (??)   Smluvní vztah mezi poskytovatelem a zdravotní pojišťovnou v praxi - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.690 CZK /Kurz (3.255 CZK /Kurz včetně DPH)









  • Popis kurzu
    Zdravotní pojištění v roce 2016 # pro mzdové účetní


    Kurz je určen pro ...

    Seminář je určen pro: mzdové účetní na volné noze a účetní ve firmách.


    Lektoři kurzu

    Přednáší a dotazy zodpovídá Ing. Antonín Daněk Pan Daněk je metodikem veřejného zdravotního pojištění, lektor s dlouholetými poznatky a zkušenostmi z oblasti metodické činnosti a oblasti odborného poradenství v pojistném na zdravotní pojištění. Problematiku zdravotního pojištění přednáší již od roku 1995. Dlouhodobě publikuje zdravotní pojištění pro odbornou veřejnost, například je autorem oblasti zdravotního pojištění v Abecedě mzdové a článků či výkladů ke zdravotnímu pojištění pro nakladatelství Verlag Dashöfer, Wolters Kluver, Poradce a BMSS start.


    [Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...


    Obsah: Změny v soukromém právu a jejich dopady ve zdravotním pojištění – příklady. Podrobná analýza změn ve zdravotním pojištění v průběhu roku 2015 a k 1. 1. 2016 včetně příkladů.

    Aktuality ze zdravotního pojištění s ohledem na vývoj legislativy. Vliv zvýšení minimální mzdy na placení pojistného zaměstnavatelem s příklady: souběžné příjmy, poměrná část minima, přečerpaná dovolená, neplatné rozvázání pracovního poměru, částečná nezaměstnanost, nekolidující zaměstnání aj. Důsledky zásadních změn ve zdravotním pojištění k 1. 1. 2015 v postupech zaměstnavatele v různých situacích s příklady – neplacené volno, dohody apod. Pracovněprávní vztahy a výpočty ve zdravotním pojištění na přelomu let 2015/2016 a v roce 2016. Rozbor různých problémových případů a situací na základě dotazů mzdových účetních, vznesených v uplynulém období – souběžné kategorie, osoby bez zdanitelných příjmů, změna zdravotní pojišťovny, konkurenční doložka, oznamovací povinnost – přihlašování a odhlašování zaměstnanců, proč zdravotní pojišťovny kontrolují, nemoc v ochranné lhůtě aj. Významné číselné hodnoty, platné v roce 2016. Příjmy, ze kterých se v roce 2016 zdravotní pojištění neplatí. Specifika účasti cizinců ve veřejném zdravotním pojištění v návaznosti na koordinační nařízení Evropské unie. a mnoho dalších užitečných informací. Výklad vychází z dlouholetých poznatků a zkušeností a z permanentních kontaktů s praxí. Individuální konzultace po skončení semináře. Účastníci obdrží pracovní materiál s kontakty na lektora [e-mail, telefon] s nárokem na bezplatné zodpovídání dotazů ze zdravotního pojištění kdykoli v dalším období.





    [Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...

    Cena je konečná. V ceně je zahrnuto občerstvení a podkladové materiály.



    ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-57415



    Poslední aktualizace: 2016-04-09 08:36:41

    Erudica
    skoleni-kurzy.eu