ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-68376



Kurz: ZDARMA UKÁZKA ZE SEMINÁŘE ÚPRAVA DOKUMENTŮ (PODLE REVIDOVANÉ NORMY ČSN 01 6910) V rámci Týdnů vzdělávání dospělých jsme pro Vás připravili zdarma ukázku ze semináře Úprava dokumentů (podle revidované normy ČSN 01 6910). Termín konání: středa


Ludmila Novotná, vzdělávací agentura PROFESIM


Seminář je určen pro pracovníky obecních a městských úřadů, ale také pro širokou veřejnost, zájemce o novinky týkající se právní úpravy předmětné problematiky. ? právní úprava práva na informace ve vztahu k oblasti stavebního řádu, základní orientace v relevantních právních předpisech; ? okruh subjektů povinných poskytovat informace; ? působnost informačního zákona, vztahy informačního zákona a správního řádu (určení toho, kdy žádost vyřídit jako žádost o poskytnutí informací a kdy jako žádost o nahlédnutí do spisu); ? problematika poskytování informací ze správních spisů účastníkům a neúčastníkům řízení, poskytování kopií projektové dokumentace stavby; ? pojem informace (včetně objasnění tzv. neexistující informace a vytváření nových informací); ? poskytování informace a způsoby jeho realizace; ? omezení práva na informace – důvody pro neposkytnutí informace, ochrana osobních údajů; ? vyřizování žádostí o poskytnutí informací (žadatel a způsob podání žádosti, náležitosti žádosti, vady žádosti a způsoby jejich odstranění, lhůty pro vyřízení žádosti, jednotlivé způsoby věcného vyřízení žádosti, opakované žádosti, šikanózní žádosti); ? odvolání a stížnost na postup při vyřizování žádosti o informace; ? úhrada nákladů za poskytnutí informace, mimořádně rozsáhlé vyhledávání informací; ? dotazy. PŘIH LÁSIT SE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY - PODLIMITNÍ A NADLIMITNÍ REŽIM v.s. 17074 Přednáší: Ing. Robert Páleník - Odborník na veřejné zakázky, působil jako ředitel odboru veřejných zakázek na Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže, též jako odborný konzultant v oblasti veřejných zakázek, v současné době působí v Projektové kanceláři Kraje vysočina jako specialista na veřejné zakázky, zabývá se poradenstvím a lektorskou činností. Termín: úterý 22. srpna 2017, 9.00-cca 14.00 h Místo: Brno, Hotel Avanti, Střední 61, salonek Cena: 1.600 Kč, v ceně občerstvení a písemný materiál Osvědčení: Akreditace: osvědčení bude předáno po ukončení semináře akreditovaný seminář MV ČR - AK - PV, AK - VE. Program: Seminář je zaměřen na zákon o zadávání veřejných zakázek č. 134 - 2016 Sb., který od 1. 10. 2016 nahradil stávající zákon o veřejných zakázkách č. 137 - 2006 Sb. a je určen zadavatelům i dodavatelům veřejných zakázek. Obecná ustanovení (nové definice, změny, předpokládaná hodnota, formy spolupráce zadavatelů, některé výjimky a smíšené zakázky). Zadávací podmínky, novinky v administraci průběhu zadávacích řízení (komise), technické podmínky, poskytování dokumentace, prohlídka, změny ZD, úprava subdodavatelství atd. Podlimitní režim (nové zjednodušené podlimitní řízení). Nadlimitní režim (podmínky pro použití druhů řízení, nové druhy řízení a postup v nich). Kvalifi ...


Cena kurzu:
     ...   1.600 Kč / Kurz   (není DPH)
     ... Kurz je osvobozený od DPH

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání
  • Seminář je akreditován
  • Účastník kurzu obdrží certifikát



Přihláška na školení/kurz a termín:
  • Pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a místo konání odkaz
  • Popis, lektoři a program kurzu je níže na stránce odkaz
  • Komentáře a dotazy na školení/kurz # Komentáře ke kurzu odkaz
  • V případě jakéhokoliv otázky můžete poslat Dotaz ke kurzu odkaz
  • Nevyhovuje vám tento kurz? Zkuste se podívat na podobné kurzy odkaz

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím





^
-- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



Popis kurzu
ZDARMA UKÁZKA ZE SEMINÁŘE ÚPRAVA DOKUMENTŮ (PODLE REVIDOVANÉ NORMY ČSN 01 6910) V rámci Týdnů vzdělávání dospělých jsme pro Vás připravili zdarma ukázku ze semináře Úprava dokumentů (podle revidované normy ČSN 01 6910). Termín konání: středa - s certifikátem


Lektoři kurzu

Mgr. Eva Kroupová, Ph.D. (dříve Stránská)
Vystudovala český a anglický jazyk na Univerzitě Palackého v Olomouci. Během doktorského studia se zaměřila na češtinu, především na morfologii českého jazyka a písemný projev v každodenní praxi. Po ukončení studia byla vedoucí Referátu celoživotního a dalšího vzdělávání na olomoucké univerzitě a v současnosti s Univerzitou Palackého spolupracuje externě v rámci novely vysokoškolského zákona. Věnuje se také korekturám textů z různých oblastí a seminářům o českém jazyce pro různé cílové skupiny.
Seminář vychází z aktuální normy ČSN 01 6910 Úprava dokumentů zpracovaných textovými procesory, která byla revidovaná v roce 2014. Zahrnuje ukázky obchodních a úředních dopisů podle normy, dále informace o přínosných internetových stránkách a vybraných problematických oblastí v české gramatice a pravopisu. Ukázka ze semináře je určena všem, kteří chtějí zvýšit firemní či úřední prestiž správným dodržováním českého pravopisu a revidované normy. Účastníci obdrží podkladový materiál a drobné občerstvení.
Počet míst je omezen. Na ukázku ze semináře je nutno se přihlásit přes e-mail: (uveďte jméno, příjmení a organizaci) nebo telefonicky: 725 593 053.


POSKYTOVÁNÍ INFORMACÍ A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ NA ÚSEKU STAVEBNÍHO ŘÁDU
v.s. 17086
Přednáší:
JUDr. Eva Kuzmová - Vystudovala Právnickou fakultu Masarykovy univerzity v Brně. Od roku 2004 působí jako právník odboru územního plánování a stavebního řádu Krajského úřadu Jihomoravského kraje. Semináře se vždy snaží doplňovat o poznatky a o znalostia zkušenosti, které v rámci své praxe na úseku územního plánování a stavebního řádu nabyla. Přednáškové činnosti se věnuje od roku 2013, ať už v rámci otevřených seminářů pro veřejnost či v rámci metodicky zaměřených seminářů vytvořených pro podřízené správní orgány.


[Kurz] Obsah kurzu/školení...

Seminář je určen pro pracovníky obecních a městských úřadů, ale také pro širokou veřejnost, zájemce o novinky týkající se právní úpravy předmětné problematiky. ? právní úprava práva na informace ve vztahu k oblasti stavebního řádu, základní orientace v relevantních právních předpisech; ? okruh subjektů povinných poskytovat informace; ? působnost informačního zákona, vztahy informačního zákona a správního řádu (určení toho, kdy žádost vyřídit jako žádost o poskytnutí informací a kdy jako žádost o nahlédnutí do spisu); ? problematika poskytování informací ze správních spisů účastníkům
a neúčastníkům řízení, poskytování kopií projektové dokumentace stavby; ? pojem informace (včetně objasnění tzv. neexistující informace
a vytváření nových informací); ? poskytování informace a způsoby jeho realizace; ? omezení práva na informace – důvody pro neposkytnutí informace, ochrana osobních údajů; ? vyřizování žádostí o poskytnutí informací (žadatel a způsob podání žádosti, náležitosti žádosti, vady žádosti a způsoby jejich odstranění, lhůty pro vyřízení žádosti, jednotlivé způsoby věcného vyřízení žádosti, opakované žádosti, šikanózní žádosti); ? odvolání a stížnost na postup při vyřizování žádosti o informace; ? úhrada nákladů za poskytnutí informace, mimořádně rozsáhlé vyhledávání informací; ? dotazy.
PŘIH LÁSIT SE

VEŘEJNÉ ZAKÁZKY - PODLIMITNÍ A NADLIMITNÍ REŽIM
v.s. 17074
Přednáší: Ing. Robert Páleník - Odborník na veřejné zakázky, působil jako ředitel odboru veřejných zakázek na Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže, též jako odborný konzultant v oblasti veřejných zakázek, v současné době působí v Projektové kanceláři Kraje vysočina jako specialista na veřejné zakázky, zabývá se poradenstvím a lektorskou činností.
Termín: úterý 22. srpna 2017, 9.00-cca 14.00 h
Místo: Brno, Hotel Avanti, Střední 61, salonek
Cena: 1.600 Kč, v ceně občerstvení a písemný materiál

Osvědčení: Akreditace:

osvědčení bude předáno po ukončení semináře akreditovaný seminář MV ČR - AK/PV, AK/VE.

Program: Seminář je zaměřen na zákon o zadávání veřejných zakázek č. 134/2016 Sb., který od 1. 10. 2016 nahradil stávající zákon o veřejných zakázkách č. 137/2006 Sb. a je určen zadavatelům i dodavatelům veřejných zakázek.
  • Obecná ustanovení (nové definice, změny, předpokládaná hodnota, formy spolupráce zadavatelů, některé výjimky a smíšené zakázky).
  • Zadávací podmínky, novinky v administraci průběhu zadávacích řízení (komise), technické podmínky, poskytování dokumentace, prohlídka, změny ZD, úprava subdodavatelství atd.
  • Podlimitní režim (nové zjednodušené podlimitní řízení).
  • Nadlimitní režim (podmínky pro použití druhů řízení, nové druhy řízení a postup v nich).
  • Kvalifikace (nové principy, základní, profesní, technická a ekonomická způsobilost dodavatele).
  • Otevírání, posouzení, hodnocení (nová pravidla pro mimořádně nízkou cenu a kritéria hodnocení).
  • Uzavření smlouvy a zrušení, uveřejnění smlouvy (registr smluv), podmínky změny smlouvy a dodatečných zakázek.
  • Průběžná diskuse s účastníky v průběhu celého semináře.


[Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...



osvědčení bude předáno po ukončení semináře akreditovaný seminář MV ČR - AK/PV, AK/VE.



ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-68376



Poslední aktualizace: 2024-03-28 17:28:11

Ludmila Novotná, vzdělávací agentura PROFESIM
skoleni-kurzy.eu