ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-81907



Kurz: Nový přestupkový zákon z pohledu judikatury NSS ČR


Aliaves Co., a.s.


Akreditace: MV - AK - PV-242 - 2017; Zákon č. 250 - 2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich Zákon č. 250 - 2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich, je v účinnosti již tři roky. Řada problémů zůstává již tři dekády v zásadě stejná, každým rokem se však objevují problémy nové. Přednáška, pojatá diskusní formou, bude na vybraných příkladech analyzovat praktické problémy aplikace přestupkového práva (např. formální a materiální pojetí přestupku, včetně otázky, jak dal ...


Cena kurzu:
     ...   4.620 Kč / Kurz  

     ... včetně DPH: 5.590 Kč / Kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání



Přihláška na školení:

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím



  • Podobný kurz     online - eLearning, Webináře  
    (??)   Nový zákon o odpadech - přestupkové řízení v praxi - Aliaves Co., a.s.

    - ... cena: 2.990 Kč/Kurz (3.618 Kč/Kurz včetně DPH)





  • -- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



    Popis kurzu
    Nový přestupkový zákon z pohledu judikatury NSS ČR


    Lektoři kurzu


    Prof., JUDr. Zdeněk Kühn Ph.D., LL.M., S.J.D
    soudce Nejvyššího správního soudu, který soudí spory týkající se zákona č. 106/1999 Sb., zákona č. 101/2000 Sb., a zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě.


    [Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...

    Zákon č. 250/2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich, je v účinnosti již tři roky. Řada problémů zůstává již tři dekády v zásadě stejná, každým rokem se však objevují problémy nové. Přednáška, pojatá diskusní formou, bude na vybraných příkladech analyzovat praktické problémy aplikace přestupkového práva (např. formální a materiální pojetí přestupku, včetně otázky, jak dalece se musí přestupkové orgány touto problematikou zabývat; okolnosti vylučující protiprávnost; zavinění a objektivní odpovědnost za přestupek; specifika přestupků fyzických a právnických osob; otázky dokazování, rozsah důkazní povinnosti správního orgánu v řízení v prvém stupni a v řízení o odvolání, včetně toho, jak se postavit k blanketnímu – nijak neodůvodněnému – odvolání; problematika společného řízení). Podíváme se též na pravidla ukládání trestů, zejména pokut (mj. též rozsah dokazování správního orgánu k této otázce), ukládání trestů za vícero přestupků, postavení poškozeného v řízení o přestupku apod.
    Účelem je na praktických příkladech ukázat, jak správně vést řízení o přestupku. Podíváme se též, jak se postavit některým šikanózním a zneužívajícím praktikám.


    [Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...


    * Akreditace:
    MV - AK/PV-242/2017; Zákon č. 250/2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich
    * V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312/2002 Sb. nebo rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována cena bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel.



    ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-81907



    Poslední aktualizace: 2024-04-19 01:29:18

    Aliaves Co., a.s.
    skoleni-kurzy.eu