logo skoleni-kurzy

HOTEL ATOM, VELKOMEZIŘÍČSKÁ 640 45, TŘEBÍČ # PŘIHLÁŠKA NA ŠKOLENÍ KOMPLETNI POHLED NA NNO UCETNICTVI DANE DPH EET NOVINKY PRO ROK 2019


skoleni-kurzy.eu




Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací

Přihláška na kurz:
Kompletní pohled na NNO – účetnictví, daně, DPH, EET, novinky pro rok 2019

Školení

# 15.11.2018
# Hotel Atom, Velkomeziříčská 640 - 45, Třebíč
# InAkademia S.r.o.

Přihláška na školení a nebo kurz

Kompletní pohled na NNO – účetnictví, daně, DPH, EET, novinky pro rok 2019

Tento kurz v daném termínu je již obsazen a/nebo školení bylo přesunuto na jiný termín
Pro aktuální kurzy a/nebo školení pokračujte na hlavní nabídce :
https://www.skoleni-kurzy.eu/





Zpět ke kurzu: Kompletní pohled na NNO – účetnictví, daně, DPH, EET, novinky pro rok 2019
* Poslední termín:
KURZU Definice veřejně prospěšného poplatníka – činnost hlavní a vedlejší Zákon o účetnictví znovuzavedení jednoduchého účetnictví, limity kategorizace účetních jednotek vedení účetnictví v plném nebo zjednodušeném rozsahu nově koncipované přílohy podle kategorizace ÚJ povinné výkazy dle JÚ účtování darů u NNO přechod na PÚ a obráceně zveřejňování účetní závěrky vyhláška 504 a 507 ČSÚ pro neziskové organizace Zákon o dni z pří Zpět na podrobný popis kurzu





Číslo termínu id: 647948




KURZU Definice veřejně prospěšného poplatníka – činnost hlavní a vedlejší Zákon o účetnictví znovuzavedení jednoduchého účetnictví, limity kategorizace účetních jednotek vedení účetnictví v plném nebo zjednodušeném rozsahu nově koncipované přílohy podle kategoriza...

...

...






Zpět ke kurzu


Platební podmínky pro účast na kurzu


Úhradu jednodenních seminářů lze provést v hotovosti na místě před zahájením semináře, nebo bezhotovostním převodem na BÚ InAkademia s.r.o. . č. 226 404 382/0600 pod přiděleným variabilním symbolem, nejpozději 7 dní před akcí. Pokud bude vložné připsáno na BÚ InAkademia s.r.o. v době kratší, je nutné, aby se klient prokázal řádným dokladem o úhradě vybraného semináře. Úhradu vícedenních školících akcí lze provést jen na základě vystavené faktury, ve vyjímečném případě v hotovosti. Úhrada vícedenních akcí musí být provedena zásadně před začátkem konání akce.



*
Pokud vyžadujete fakturu, je nutné zadat fakturační adresu, včetně IČ a příp. DIČ.

*
U vícedenních školících akcí je nutné uvést fakturační adresu, IČO, příp. DIČ organizace. Zaslané přihlášky jsou závazné.

Bezplatné storno semináře přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před jeho zahájením. Po tomto termínu a v případě, že se přihlášený klient bez písemné omluvy na seminář vůbec nedostaví, je povinen uhradit plnou cenu semináře. Je možné za přihlášeného účastníka poslat náhradníka.

Bezplatné storno vícedenní školící akce přijímáme nejpozději do 20 dnů před jejím zahájením. Po tomto datu se lze domluvit s organizátorem akce na případném jiném postupu, který bude podmíněný stornovacími požadavky příslušného hotelu, ve kterém se vícedenní akce pořádají. Zahraniční školící akce se řídí storno podmínkami pořádající cestovní kanceláře.

V ceně našich jednodenních a vícedenních akcí jsou zahrnuty podkladové materiály lektora, drobné občerstvení, DPH. Kurzovné za rekvalifikační kurz podvojného účetnictví je od DPH osvobozeno.


skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2024 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 775 193 488
Fax:
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Aruba Switching ADVANCED (TD ASA)Aruba Switching ADVANCED (TD ASA) v dubnu 2024 - Praha
^