logo skoleni-kurzy

GDPR V PERSONALNI PRAXI MONITORING ZAMESTNANCU
PODOBNÉ KURSY


skoleni-kurzy.eu


Vyrábíte? Tvoříte? Šperky? Umění? Dárky? Bytové doplňky? Módní trendy?

Vytvořte svůj nový obchod právě TEĎ také na HANNDE.com


< Poslední zobrazené kurzy


Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



skoleni-kurzy.eu

[skoleni-kurzy.eu] Zde najdete různé kurzy, školení, semináře a rekvalifikační kurzy z různých oborů.

Nenašli jste kurz, školení a/nebo seminář?

Pošlete nám nezávaznou poptávku po kurzu a my se ho pokusíme najít a pošleme Vám kontakt na vzdělávací firmu a/nebo Vaši poptávku kurzu zveřejníme v seznamu poptávek.

Registrace školící firmy

Jste školící firma, vzdělávací instituce a/nebo pořádáte školení, kurzy, rekvalifikační semináře? Zaregistrujte svoji firmu na serveru a zvyšte počet svých klientů.
 

Náhodný kurz/školení


Jak natáčet video – základní kurz - NICOM, a.s.
Cíl kurzu Cílem tohoto kurzu je naučit vás tvořit technicky i kompozičně kvalitní video za použití videokamery nebo digitálního fotoaparátu. Průběh kurzu Budeme se vám věnovat celý den, celkem 6 výukových hodin.

^

 

 

GDPR V PERSONALNI PRAXI MONITORING ZAMESTNANCU

Viz také následující kurzy :
  • Účetnictví, daně a daňová evidence s praxí na PC - souhrnný rekvalifikační kurzPodrobnosti
  • Personalistika pro praxiPodrobnosti
  • Management pro praxi - rekvalifikační kurzPodrobnosti
  • Účetnictví a daně pro praxi - rekvalifikace Podrobnosti
  • Mzdové účetnictví pro praxi - rekvalifikační kurz s akreditací MŠMTPodrobnosti


SLEVA 10 % na kurz Microsoft Excel – kurz pro experty - LastMinute' - Ostrava - - využít slevu lze pouze do 29.9.2020

GDPR v personální praxi, monitoring zaměstnanců


Pro všechny úrovně Určeno pro Pověřenci, pracovníci personálního oddělení, IT oddělení, účetního oddělení, vedoucí zaměstnanci, auditoři, kteří kontrolují nebo rozhodují o zpracování osobních údajů zaměstnanců. Cíl semináře Seznámit účastníky s podmínkami zpracování osobních údajů zaměstn



Přihláška na kurz a termín:

GDPR v personální praxi, monitoring zaměstnanců
Přihláška na termín kurzu
Místo konání Přihláška na kurz a termín Akreditace
Poznámka k termínu školení
GDPR v personální praxi, monitoring zaměstnanců


Tento termín kurzu je již obsazen
Praha 2
Přihláška


Chci informaci ke kurzu k tomuto termínu: Nezávazná přihláška
-
Přihlášku je nutno odeslat nejpozději 5 dní před zahájením semináře. Karlovo náměstí 3, 120 00 Praha 2 ...


Další kurzy a školení: GDPR v personální praxi, monitoring zaměstnanců

Odkaz na podobný kurz: GDPR v personální praxi, monitoring zaměstnanců a/nebo kurz od jiné firmy a v jiné ceně:




Podobný kurz Popis kurzu Další kurzy a školení
Osobní agenda zaměstnanců v pracovněprávních vztazích z pohledu GDPR a nového zákona o ochraně osobních údajů
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i ve vztahu ke zpracování osobních dat zaměstnanců. * Problematika osobních údajů zaměstnanců v roce 2020 - 2021 a GDPR: • principy rovnováhy me Další podobné školení nebo kurzy
Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM - DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopady a skrývá v sobě mnohé zajímavé výzvy. Další podobné školení nebo kurzy
Vedení pokladny, účetnictví, DPH, EET, GDPR a další souvislosti ve vztahu k pokladně  v roce 2020.
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Cílem školení je seznámit účastníky s problematikou vedení pokladny a pokladních dokladů při vedení účetnictví. Smyslem školení je prohloubit a doplnit znalosti účastníků z oblasti týkající se praktické činnosti vedení podnikové pokladny, otázek spojených s vystavováním, účt Další podobné školení nebo kurzy
Spisová a archivní služba u podnikatelských subjektů 2021, včetně GDPR
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Seminář je určen všem podnikatelským subjektům kteří řeší otázku, jak zpracovat a zabezpečit své dokumenty (včetně elektronických) v souladu s požadavky kladenými zákonem č. 499 - 2004 Sb. Další podobné školení nebo kurzy
METODY SOCIÁLNÍ PRÁCE A SYSTÉMY SOCIÁLNÍ OCHRANY ZAMĚŘENÉ NA OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM - ÚVOD DO PROBLEMATIKY - aktuální informace k změnám v legislativě, vedení dokumentace a GDPR
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : * Aktuální informace k změnám v legislativě. * Metody a postupy sociální práce na obcích se zaměřením na osoby se zdravotním postižením. Další podobné školení nebo kurzy
METODY SOCIÁLNÍ PRÁCE A SYSTÉMY SOCIÁLNÍ OCHRANY ZAMĚŘENÉ NA OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM - ÚVOD DO PROBLEMATIKY (aktuální informace k připravovaným změnám v legislativě, vedení dokumentace a GDPR)
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : * Aktuální informace k připravovaným změnám v legislativě. * Metody a postupy sociální práce na obcích se zaměřením na osoby se zdravotním postižením. Další podobné školení nebo kurzy
GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - NOVÝ ZÁKON + NOVELA (účinnost od 24. 4. 2019)
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : * Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. * GDPR a zákon o ochraně osobních údajů, porovnání stávající a nové právní úpravy, působnost a pojmosloví, zásady a právní důvody zpracování osobních údajů, pravidl Další podobné školení nebo kurzy
Konec nejistoty s GDPR aneb obstáli byste při kontrole Úřadu pro ochranu osobních údajů?
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Pro všechny úrovně. Určeno pro Ředitele, manažery, GDPR a compliance specialisty, právníky, IT, HR, marketingové odborníky, interní audit Cíl semináře Jak vypadá situace ohledně GDPR dva roky po zavedení naříze Další podobné školení nebo kurzy
GDPR, zákon o zpracování osobních údajů – osobní údaje prakticky
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Akreditace: MV - Ministerstvo vnitraAK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR - ochrana osobních údajů Seminář se zaměří na nový zákon o zpracování osobních údajů, přičemž důraz bude kladen na praktické dopady tohoto zákona. Současně samozřej Další podobné školení nebo kurzy
Zpracování osobních údajů (GDPR, zákon o zpracování osobních údajů) – aktuální otázky, praktická doporučení
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Seminář je zaměřen na problémy, které správci a zpracovatelé v praxi nejčastěji řeší: - určení role správce a zpracovatele, zpracovatelské smlouva, - jak správně provést posouzení vlivu na ochranu osobních údajů – jak správně plnit informační povinnost a co nezapomenout Další podobné školení nebo kurzy
GDPR pro pracovníky z oblasti HR – praktické zkušenosti
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Seminář vás naučí, co konkrétně znamená GDPR pro dotčené subjekty v oblasti HR a jaký dopad má do každodenní praxe personalisty. Na základě praktických zkušeností budou účastníkům předvedeny možnosti postupu a řešení, která již jsou implementována u jiných společností. Další podobné školení nebo kurzy
GDPR pro daňové a účetní pracovníky – zkušenosti z praxe a nový zákon o zpracování osobních údajů
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Jak zajistit potřebnou ochranu osobních údajů v každodenní praxi účetního, zpracovatele mezd nebo pracovníka daňově-poradenské kanceláře? Nařízení GDPR doprovázené konkrétními příklady a ukázkami řešení i návody, jak postupovat, včetně prvních zkušeností z reálné p Další podobné školení nebo kurzy
GDPR – poznatky z praxe
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Ze semináře si odnesete jasnou představu o nakládání s osobními údaji a konkrétní tipy na řešení různých situací. Zopakujete si základní informace týkající se GDPR. Další podobné školení nebo kurzy
GDPR - vše co potřebujete vědět
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Osnova semináře: * 1. Úvod do problematiky a aktuální informace o dění kolem GDPR * 2. Další podobné školení nebo kurzy
GDPR - vše co potřebujete vědět
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Osnova semináře: * 1. Úvod do problematiky a aktuální informace o dění kolem GDPR * 2. Další podobné školení nebo kurzy
Jak doložit soulad s GDPR a to i při kontrole úřadu pro ochranu osobních údajů
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Program semináře: * aktuality k vývoji legislativy a judikatury * novinky od dozorových úřadů pro ochranu osobních údajů * povinnost dokládat soulad jako jedna ze základních změn, kterou GDPR přineslo * jaké jsou dozorové pravomoci ÚO Další podobné školení nebo kurzy
GDPR - vše co potřebujete vědět - ON-LINE seminář
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Píše se rok 2020 a Evropská komise připravuje v souladu s čl. 97 GDPR pro Evropský parlament první hodnotící zprávu o dopadech GDPR a souvisejících právních podmínkách pro zpracování osobních údajů v EU. Další podobné školení nebo kurzy
GDPR - vše co potřebujete vědět - ON-LINE seminář
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Píše se rok 2020 a Evropská komise připravuje v souladu s čl. 97 GDPR pro Evropský parlament první hodnotící zprávu o dopadech GDPR a souvisejících právních podmínkách pro zpracování osobních údajů v EU. Další podobné školení nebo kurzy
PERSONALISTA
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Po ukončení kurzu absolvent má veškeré kompetence a dovednosti vyplývající z aktuálně platného hodnotícího standardu profesní kvalifikace. Další podobné školení nebo kurzy
Personalistika pro praxi
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Rekvalifikace : Kurz je rekvalifikační, byl akreditován Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy ČR - číslo akreditace MSMT-29475 - 2018-1 - 391. Naše vzdělávací centrum získalo pro profesní kvalifikaci Personalista autorizaci Ministerstva práce a sociáln Další podobné školení nebo kurzy
Personalista, rekvalifikace MŠMT ČR
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Absolventi kurzu získají odbornou způsobilost k výkonu činnosti personalista. Získají především teoretické a praktické znalosti z personalistiky a budou schopni řešit problematiku personálního řízení v podniku nebo firmě. Další podobné školení nebo kurzy
Mzdové účetnictví se základy personalistiky v programu POHODA, rekvalifikace MŠMT ČR
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Kurz je určen pro zájemce, kteří se chtějí věnovat mzdovému účetnictví v praxi. Je určen pro začátečníky nebo pro ty, kteří si chtějí oprášit základní znalosti a nabýt nové dovednosti z oblasti mzdového účetnictví. Další podobné školení nebo kurzy
Mzdové účetnictví se základy personalistiky, rekvalifikace MŠMT ČR
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Kurz je určen pro zájemce, kteří se chtějí věnovat mzdovému účetnictví v praxi. Je určen pro začátečníky nebo pro ty, kteří si chtějí oprášit základní znalosti a nabýt nové dovednosti z oblasti mzdového účetnictví. Další podobné školení nebo kurzy
PERSONALISTA - zkouška z profesní kvalifikace
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Chcete pracovat v oblasti personalistiky, máte znalosti z praxe nebo ze studia podobných předmětů, ale chybí Vám doklad, který by potvrdil Vaši odbornost přímo pro pozici personalisty? Chcete se uplatnit ve firmách nebo výrobních podnicích na pozicích jako jsou Person Další podobné školení nebo kurzy
Personal Breakthrough Session - Praha
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Personal Breakthrough Session je ojedinělý a velmi rychlý způsob vedení koučovacího rozhovoru, který umožňuje dosáhnout významných změn a pokroků u klienta. PBTS je jednou z forem transformačního koučování, která je zaměřená na osobní hodnoty a přesvědčení klienta. Další podobné školení nebo kurzy

Podobný    = Podobný kurz nebo školení


 
RSS
RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
skoleni-kurzy.eu

SKOLENI-KURZY.EU



REGIONY



MENU



KONTAKT


skoleni-kurzy.eu
2007 - 2020 © OBEC.net, sro
Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
Telefon:(+420) 533 555 859, 775 193 488
Fax: 533 312 404
Kontakt

+



+




V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





Školení: Internet základní kurz v listopadu 2020 - Praha
^