logo skoleni-kurzy

KURZ : A OCHRANA OSOBNICH UDAJU VE SKOLSTVI A GDPR AKREDITACE PRAVO NA INFORMACE A OCHRANA OSOBNICH UDAJ
ALIAVES CO A S


skoleni-kurzy.eu


< Poslední zobrazené kurzy
krmivo.dodameto.cz



Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



Pořádáte podobný kurz/školení?


Pořádáte podobné kurzy, školení a/nebo studium. Vložte Vaše kurzy na web. Kurs / kurzy nemusí být rekvalifikační, stačí když kurzy budou mít termín konání školení pro on-line objednávku kurzu


 
A-Ochrana osobních údajů ve školství a GDPR (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC ) - Následující kurzy:

 

 

A OCHRANA OSOBNICH UDAJU VE SKOLSTVI A GDPR AKREDITACE PRAVO NA INFORMACE A OCHRANA OSOBNICH UDAJ

Viz také následující kurzy :
  • KRIZOVÁ INTERVENCE: SYSTEMICKÝ PŘÍSTUP PŘI PRÁCI S KRIZÍ [AKREDITACE MPSV]Podrobnosti
  • Účetnictví, daně a daňová evidence - rekvalifikační kurz (akreditace MŠMT) - víkendovýPodrobnosti
  • Ochrana oznamovatelů v ČR (Whistleblowing)Podrobnosti
  • Ochrana oznamovatelů v ČR (Whistleblowing)Podrobnosti
  • Účetnictví a daně - rekvalifikační kurz (akreditace MŠMT) - víkendovýPodrobnosti


Kurz - A-Ochrana osobních údajů ve školství a GDPR (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC )


Aliaves Co., a.s.


Číslo akreditovaného kurzu : Akreditováno MV AK - PV-196 - 2010 Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům. Obsah: - porovnání dosavadní právní úpravy (zákon č. 101 - 2000 Sb.) a nové právní úpravy (Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016 - 679) - upozornění na nejdůležitější změny - školská dokumentace - fotografie - plnění informační povinnosti - poskytování os ...


Cena kurzu:
     ...   5.990 Kč / Kurz  

     ... včetně DPH: 7.248 Kč / Kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání



Přihláška na školení:

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím


  • Podobný kurz     Olomouc - Olomoucký  
    (??)   GDPR a zákon o ochraně osobních údajů versus zákon o svobodném přístupu k informacím – informace o nové právní úpravě - Ludmila Novotná, vzdělávací agentura PROFESIM

    - ... cena: 1.990 Kč/Kurz

  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský  
    (??)   Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMSGeneral Data Protection Regulation (GDPR) 2016/679 (EU) - ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

    - ... cena: 10.800 Kč/Kurz (13.068 Kč/Kurz včetně DPH)

  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMSGeneral Data Protection Regulation (GDPR) 2016/679 (EU) - ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

    - ... cena: 10.800 Kč/Kurz (13.068 Kč/Kurz včetně DPH)

  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský  
    (??)   Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMSGeneral Data Protection Regulation (GDPR) 2016/679 (EU) - ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

    - ... cena: 10.800 Kč/Kurz (13.068 Kč/Kurz včetně DPH)

  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMSGeneral Data Protection Regulation (GDPR) 2016/679 (EU) - ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

    - ... cena: 10.800 Kč/Kurz (13.068 Kč/Kurz včetně DPH)

  • Podobný kurz     online - eLearning, Webináře  
    (??)   Jak se bránit zneužívání práva na informace - nová judikatura a legislativa v oblasti střetu práva na informace s ochranou osobních údajů - ON-LINE - Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová

    - ... cena: 2.057 Kč/Kurz (2.489 Kč/Kurz včetně DPH)

  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Jak se bránit zneužívání práva na informace - nová judikatura a legislativa v oblasti střetu práva na informace s ochranou osobních údajů - Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová

    - ... cena: 2.305 Kč/Kurz (2.789 Kč/Kurz včetně DPH)





  • -- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



    Popis kurzu
    A-Ochrana osobních údajů ve školství a GDPR (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC )


    Lektoři kurzu

    JUDr. Eva Janečková - vystudovala Právnickou fakultu Západočeské univerzity a Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy (obor historie). Od roku 2005 do roku 2013 byla zaměstnána v Úřadu pro ochranu osobních údajů a od roku 2012 také na Oblastním inspektorátu práce pro hlavní město Prahu. Pracovala také v ČNB na úseku ochrany spotřebitele, dále jako odborná redaktorka právnického nakladatelství. Je autorkou a spoluautorkou řady odborných článků a publikací zaměřených na ochranu osobních údajů, správní a kontrolní řízení, svobodný přístup k informacím a pracovní právo – především na postavení těhotných žen a matek v pracovním právu. Působila také na Ministerstvu práce a sociálních věcí ČR.


    [Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...

    Vyhněte se obrovským pokutám. Evropské nařízení GDPR představuje revoluční změnu v ochraně a přístupu k osobním údajům.
    Obsah:
    - porovnání dosavadní právní úpravy (zákon č. 101/2000 Sb.) a nové právní úpravy (Nařízení Evropského parlamentu a Rady 2016/679)
    - upozornění na nejdůležitější změny
    - školská dokumentace
    - fotografie
    - plnění informační povinnosti
    - poskytování osobních údajů žáka
    - zveřejňování osobních údajů pedagogů
    - kamery ve školách


    [Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...


    * Číslo akreditovaného kurzu : Akreditováno MV AK/PV-196/2010
    *
    * V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312/2002 Sb. nebo rekvalifikační kurz akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována cena bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel.

    *
    * Forma výuky: Prezenční
    * Program: : 9:30 - 10:00 prezence účastníků
    10:00 – 12:00přednáška
    12:00– 12:15 přestávka
    12:15 – 14:00 přednáška




    [dotaz na školení/kurz] Formulář pro komentáře, dotazy a odpovědi


    Dotaz ke kurzu: A-Ochrana osobních údajů ve školství a GDPR (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC )
    text dotazu, ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě

       ... a pro kontrolu zadejte prosím znova Váš email
    Někdy je zadaná špatná emailová adresa a odpověď se vrátí, proto prosím zadejte email dvakrát

                



    Chci poslat přihlašovací údaje na server skoleni-kurzy.eu
    [Registrovat jako uživatele Ano/Ne]

    Pokud jste přihlášeni, email nemusíte zadávat




    Vložte potvrzovací kód Vložte číslo             

    Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku

    Komentáře a dotazy na školení / kurz / seminář


    Aliaves Co., a.s.

    :: Aliaves je akciová společnost působící na českém trhu od roku 2009. Hlavní činností společnosti jsou vzdělávací a poradenské služby ve všech oblastech činnosti veřejné správy. Díky úzké spolupráci našich konzultantů s ústředními orgány státu a profesionální znalosti požadavků obcí, měst a krajů jsme schopni zajistit adekvátní nabídku. Posláním společnosti Aliaves je snaha o předávání postupů a vědomostí zaměstnancům veřejné správy a prostřednictvím přednášek, seminářů a odborných školení dlouhodobě zajišťovat informovanost o aktuální domácí legislativě a legislativě Evropské unie....

    Platební podmínky pro účast na kurzu

    1. Objednatel odesláním přihlášky [objednávky] prohlašuje, že uvedl pravdivé informace, před odesláním přihlášky se seznámil s obchodními podmínkami pořadatele a s těmito obchodními podmínkami souhlasí.

    2. Pořadatel prohlašuje, že objednatel může sebe nebo jinou osobu [dále jen „účastník“] přihlásit přímo prostřednictvím webových stránek. Výjimečně si může objednatel přihlášku zajistit telefonicky u pořadatele, ale tuto přihlášku pak musí zaslat dodatečně v písemné podobě, nejpozději však v termínu telefonicky dohodnutém s pořadatelem.

    3. Pořadatel vyrozumí zároveň objednatele [případně jím vyslané Smluvní strany souhlasí, že při neúčasti účastníka [nebo jeho náhradníka] bez řádné omluvy na akci, provedené nejpozději 6 pracovních dnů před konáním akce, nebude přihláška zrušena a objednatel je povinen uhradit smluvenou částku jato by se akce zúčastnil. Objednávka bude zrušena pouze na základě písemného zrušení přihlášky [poštovním doručovatelem, prokazatelným e-mailem/potvrzeným pořadatelem nebo datovou schránkou], doručené pořadateli nejpozději 6 pracovních dnů před konáním akce. V případě telefonického odhlášení účastníka, bude uznatelné jen odhlášení písemně potvrzené pořadatelem. Za přihlášeného účastníka může objednatel vyslat náhradníka.

    4. Platební podmínky:



    a] Po obdržení objednávky pořadatel zaregistruje objednatele [účastníka] do seznamu účastníků dané akce. Na podkladě platné objednávky pořadatel vyhotoví daňový doklad [fakturu], kterou odešle objednateli nebo fakturu předá účastníkovi na dané akci.



    b] Pořadatel vyhotoví daňový doklad i v případě nepřítomnosti účastníka, pokud objednatel včas a písemně neprovedl odhlášení z akce, jak uvedeno výše. Objednatel si je této skutečnosti plně vědom a s těmito důsledky souhlasí.



    c] Objednatel se zavazuje, že platbu provede na číslo účtu pořadatele 43-5872020247/0100 [KB] v termínu splatnosti uvedeném ve faktuře.
    5. Cena seminářů uvedená u daného kurzu je vždy bez DPH [DPH je u neakreditovaných akcí nebo akcí na které se akreditace nevztahuje připočítávána podle platného zákona o DPH]. Je-li cena dohodnuta mezi pořadatelem a objednatelem jako cena konečná, pak platí cena dohodnutá.
    6. V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312/2002 Sb. pro úředníky územních samosprávných celků nebo rekvalifikační kurs akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel.
    7. Při zrušení akce pořadatelem bude objednateli zasláno vyrozumění o zrušení akce.
    8. Registrace přítomných účastníků probíhá vždy od 8.30 hodin do 9.00 hodin, není-li v pozvánce na akci uvedeno jinak.
    9. Informace uvedené v nabídce pořadatele jsou platné, pokud pořadatel nesdělí objednateli nebo přihlášeným účastníkům informace o případné změně místa či data konání semináře, o změně lektora, nebo o zrušení semináře. Objednatel v případě změny podmínek uzavřené objednávky může svou objednávku zrušit a to nejpozději do 2 dnů od pořadatelem sdělených změn.
    10. Pořadatel předá účastníkovi vzdělávací akce po absolvování akce osvědčení o účasti na vzdělávací akci.
    11. Odesláním přihlášky na akci dává objednavatel souhlas pořadateli se zpracováním osobních údajů objednatele i účastníka pro účely organizace a evidence školení. Pořadatel bude svěřené osobní údaje přihlášených chránit a nakládat s nimi v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb.
    12. Objednatel nebo účastník mají právo kdykoliv požádat pořadatele o vyjmutí ze seznamu evidovaných osob.
    13. Údaje, které pořadatel od objednatele obdrží, může pořadatel použít k vlastnímu marketingovému průzkumu, reklamě nebo nabídce poskytnutí další služby, a to výhradně pořadatelem. Pořadatel se zavazuje, že tyto údaje neposkytne třetí osobě.

    Za pořadatele Aliaves Co., a.s.
    ředitel společnosti





    Podobné kurzy #A-Ochrana osobních údajů ve školství a GDPR (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC ) >>


    Další kurzy a školení: A-Ochrana osobních údajů ve školství a GDPR (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC )
    Odkaz na podobný kurz a/nebo kurz od jiné firmy a v jiné ceně:

    Podobný kurz Popis kurzu Další kurzy a školení
    GDPR a zákon o ochraně osobních údajů versus zákon o svobodném přístupu k informacím – informace o nové právní úpravě
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. GDPR a zákon o ochraně osobních údajů , porovnání stávající a nové právní úpravy, působnost a pojmosloví, zásady a právní důvody zpracování osobních údajů, pravidla a povi Další podobné školení nebo kurzy
    Jak se bránit zneužívání práva na informace - nová judikatura a legislativa v oblasti střetu práva na informace s ochranou osobních údajů - ON-LINE
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Program semináře: * Definice osobních údajů, poskytování informací coby způsob zpracování osobních údajů * Poskytování veřejných prostředků jako výjimka z ochrany osobních údajů (§ 8b zákona o svobodném přístupu k informacím); poskytováním informací o plat Další podobné školení nebo kurzy
    Jak se bránit zneužívání práva na informace - nová judikatura a legislativa v oblasti střetu práva na informace s ochranou osobních údajů
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Program semináře: * Definice osobních údajů, poskytování informací coby způsob zpracování osobních údajů * Poskytování veřejných prostředků jako výjimka z ochrany osobních údajů (§ 8b zákona o svobodném přístupu k informacím); poskytováním informací o plat Další podobné školení nebo kurzy
    Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMSGeneral Data Protection Regulation (GDPR) 2016/679 (EU)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM - DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopady a skrývá v sobě mnohé zajímavé výzvy. Další podobné školení nebo kurzy
    Zákoník práce a jeho specifika ve školství
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Akreditace: MV - AK - PV-512 - 2022, Zákoník práce - aktuality a praxe Další podobné školení nebo kurzy
    Pozice asistenta pedagoga v resortu školství - možnosti, limity a kompetence
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Cíl semináře Pozice asistenta pedagoga přináší stále řadu otázek v oblasti profesních kompetencí, kvalifikačních předpokladů nebo konkretizace náplně práce. Seminář reaguje na potřebu ředitelů škol, učitelů i asistentů pedagoga. Další podobné školení nebo kurzy
    Zvláštní pravomoci stavebního úřadu a vybrané činnosti ve výstavbě včetně aktuálních informací o novém stavebním zákonu, jeho novelách i očekávaném vývoji - ON-LINE
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Odborný program semináře: * Problematika části čtvrté stavebního zákona v rozsahu: - kontrolní prohlídky - neodkladné odstranění stavby - nutné zabezpečovací práce - nezbytné úpravy, stavební příspěvek - Další podobné školení nebo kurzy
    Zvláštní pravomoci stavebního úřadu a vybrané činnosti ve výstavbě včetně aktuálních informací o novém stavebním zákonu, jeho novelách i očekávaném vývoji
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Odborný program semináře: * Problematika části čtvrté stavebního zákona v rozsahu: - kontrolní prohlídky - neodkladné odstranění stavby - nutné zabezpečovací práce - nezbytné úpravy, stavební příspěvek - Další podobné školení nebo kurzy
    Jak doložit soulad s GDPR a to i při kontrole úřadu pro ochranu osobních údajů - ON-LINE
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Program semináře: * aktuality k vývoji legislativy a judikatury * novinky od dozorových úřadů pro ochranu osobních údajů * povinnost dokládat soulad jako jedna ze základních změn, kterou GDPR přineslo * jaké jsou dozorové pravomoci ÚO Další podobné školení nebo kurzy
    Jak doložit soulad s GDPR a to i při kontrole úřadu pro ochranu osobních údajů
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Program semináře: * aktuality k vývoji legislativy a judikatury * novinky od dozorových úřadů pro ochranu osobních údajů * povinnost dokládat soulad jako jedna ze základních změn, kterou GDPR přineslo * jaké jsou dozorové pravomoci ÚO Další podobné školení nebo kurzy

    Podobný    = Podobný kurz nebo školení




    Poslední aktualizace: 2022-06-24 12:10:04

    Aliaves Co., a.s.
    A-Ochrana osobních údajů ve školství a GDPR (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC ) #

    Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení

    Téma kurzů nebo školení:
  • MAIL RSS Manažerské kurzy
  • MAIL RSS Právo a legislativa
  • MAIL RSS Počítačové a IT kurzy
  • MAIL RSS Technické kurzy, doprava
  • MAIL RSS Školství, zdravotnictví a sociální oblast

    Typ kurzu/školení: Kurz



    Klíčová slova pro dané školení:
    aochrana, činnosti, číslo, gdpr, informace, ochrana, osobních, osobních, právo, školství, úsc



    [RSS] Nechte si posílat nové termíny kurzu Chcete vědět kdy bude další termín kurzu? - Využijte RSS a nechte si posílat každé změny a/nebo nové termíny kurzu do Vaší čtečky RSS (bez registrace)

      RSSA-Ochrana osobních údajů ve školství a GDPR (akreditace - Právo na informace a ochrana osobních údajů v činnosti ÚSC ) [RSS] - Novinky a nové termíny kurzu

    © Aliaves Co., a.s. - Praha 2 :: - Aliaves je akciová společnost působící na českém trhu od roku 2009. Hlavní činností společnosti jsou vzdělávací a poradenské služby ve všech oblastech činnosti veřejné správy. Díky úzké spolupráci našich konzultantů s ústředními orgány státu a profesionální znalosti požadavků obcí, měst a krajů jsme schopni zajistit adekvátní nabídku. Posláním společnosti Aliaves je snaha o předávání postupů a vědomostí zaměstnancům veřejné správy a prostřednictvím přednášek, seminářů a odborných školení dlouhodobě zajišťovat informovanost o aktuální domácí legislativě a legislativě Evropské unie....

    Platební podmínky pro účast na kurzu


    1. Objednatel odesláním přihlášky [objednávky] prohlašuje, že uvedl pravdivé informace, před odesláním přihlášky se seznámil s obchodními podmínkami pořadatele a s těmito obchodními podmínkami souhlasí.

    2. Pořadatel prohlašuje, že objednatel může sebe nebo jinou osobu [dále jen „účastník“] přihlásit přímo prostřednictvím webových stránek. Výjimečně si může objednatel přihlášku zajistit telefonicky u pořadatele, ale tuto přihlášku pak musí zaslat dodatečně v písemné podobě, nejpozději však v termínu telefonicky dohodnutém s pořadatelem.

    3. Pořadatel vyrozumí zároveň objednatele [případně jím vyslané Smluvní strany souhlasí, že při neúčasti účastníka [nebo jeho náhradníka] bez řádné omluvy na akci, provedené nejpozději 6 pracovních dnů před konáním akce, nebude přihláška zrušena a objednatel je povinen uhradit smluvenou částku jato by se akce zúčastnil. Objednávka bude zrušena pouze na základě písemného zrušení přihlášky [poštovním doručovatelem, prokazatelným e-mailem/potvrzeným pořadatelem nebo datovou schránkou], doručené pořadateli nejpozději 6 pracovních dnů před konáním akce. V případě telefonického odhlášení účastníka, bude uznatelné jen odhlášení písemně potvrzené pořadatelem. Za přihlášeného účastníka může objednatel vyslat náhradníka.

    4. Platební podmínky:



    a] Po obdržení objednávky pořadatel zaregistruje objednatele [účastníka] do seznamu účastníků dané akce. Na podkladě platné objednávky pořadatel vyhotoví daňový doklad [fakturu], kterou odešle objednateli nebo fakturu předá účastníkovi na dané akci.



    b] Pořadatel vyhotoví daňový doklad i v případě nepřítomnosti účastníka, pokud objednatel včas a písemně neprovedl odhlášení z akce, jak uvedeno výše. Objednatel si je této skutečnosti plně vědom a s těmito důsledky souhlasí.



    c] Objednatel se zavazuje, že platbu provede na číslo účtu pořadatele 43-5872020247/0100 [KB] v termínu splatnosti uvedeném ve faktuře.
    5. Cena seminářů uvedená u daného kurzu je vždy bez DPH [DPH je u neakreditovaných akcí nebo akcí na které se akreditace nevztahuje připočítávána podle platného zákona o DPH]. Je-li cena dohodnuta mezi pořadatelem a objednatelem jako cena konečná, pak platí cena dohodnutá.
    6. V případě, že se jedná o vzdělávací akci akreditovanou u Ministerstva vnitra ČR dle zákona 312/2002 Sb. pro úředníky územních samosprávných celků nebo rekvalifikační kurs akreditovaný MŠMT a jsou splněny podmínky pro osvobození od DPH, bude jako konečná cena fakturována bez DPH. Splnění podmínek pro osvobození určuje pořadatel.
    7. Při zrušení akce pořadatelem bude objednateli zasláno vyrozumění o zrušení akce.
    8. Registrace přítomných účastníků probíhá vždy od 8.30 hodin do 9.00 hodin, není-li v pozvánce na akci uvedeno jinak.
    9. Informace uvedené v nabídce pořadatele jsou platné, pokud pořadatel nesdělí objednateli nebo přihlášeným účastníkům informace o případné změně místa či data konání semináře, o změně lektora, nebo o zrušení semináře. Objednatel v případě změny podmínek uzavřené objednávky může svou objednávku zrušit a to nejpozději do 2 dnů od pořadatelem sdělených změn.
    10. Pořadatel předá účastníkovi vzdělávací akce po absolvování akce osvědčení o účasti na vzdělávací akci.
    11. Odesláním přihlášky na akci dává objednavatel souhlas pořadateli se zpracováním osobních údajů objednatele i účastníka pro účely organizace a evidence školení. Pořadatel bude svěřené osobní údaje přihlášených chránit a nakládat s nimi v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb.
    12. Objednatel nebo účastník mají právo kdykoliv požádat pořadatele o vyjmutí ze seznamu evidovaných osob.
    13. Údaje, které pořadatel od objednatele obdrží, může pořadatel použít k vlastnímu marketingovému průzkumu, reklamě nebo nabídce poskytnutí další služby, a to výhradně pořadatelem. Pořadatel se zavazuje, že tyto údaje neposkytne třetí osobě.

    Za pořadatele Aliaves Co., a.s.
    ředitel společnosti




     
    Komentáře a dotazy na školení a nebo kurz

     

     

    Hledáte náhodou nějakou práci?


    referent/referentka odvolacích agend v odboru daní, poplatků a cen
    s platnými právními předpisy. Správcem osobních údajů je hlavní město Praha - Magistrát hlavního města Prahy. Náležitosti..., Praha 1

    právník/právnička v odboru daní, poplatků a cen
    řízení a v souladu s platnými právními předpisy. Správcem osobních údajů je hlavní město Praha - Magistrát hlavního města..., Praha 1

    Kuchař/ka
    souhlasíte se zpracováním a uchováním veškerých Vašich osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů..., Praha 1

    Podobné kurzy # aochrana + osobních + školství + gdpr + právo + informace + ochrana + osobních + činnosti + úsc


  •  
     
    RSS
    RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
    Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
    skoleni-kurzy.eu

    SKOLENI-KURZY.EU



    REGIONY



    MENU



    KONTAKT


    skoleni-kurzy.eu
    2007 - 2022 © OBEC.net, sro
    Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
    Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
    Telefon:(+420) 775 193 488
    Fax:
    Kontakt

    +



    +




    V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





    Akreditovaný kurz: OBSLUHA OSOBNÍHO POČÍTAČE v červenci 2022 - Havířov, Karviná, Orlová,Frýde
    ^