logo skoleni-kurzy

KURZ : AUDIT GDPR
CESKY INSTITUT INTERNICH AUDITORU Z S


skoleni-kurzy.eu


< Poslední zobrazené kurzy


Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



Pořádáte podobný kurz/školení?


Pořádáte podobné kurzy, školení a/nebo studium. Vložte Vaše kurzy na web. Kurs / kurzy nemusí být rekvalifikační, stačí když kurzy budou mít termín konání školení pro on-line objednávku kurzu


 
AUDIT GDPR - Následující kurzy:

 

 

AUDIT GDPR

Viz také následující kurzy :
  • Auditor kybernetické bezpečnostiPodrobnosti
  • Auditor kybernetické bezpečnostiPodrobnosti
  • Jak popsat výsledky kontroly nebo audituPodrobnosti
  • Poznatky z kontrol a auditů efektivnosti a hospodárnostiPodrobnosti
  • ZÁKLADNÍ KURZ pro finanční kontrolu a interní auditPodrobnosti


Kurz - AUDIT GDPR


Český institut interních auditorů, z.s.


Pro všechny úrovně Určeno pro Interní auditory, auditory kybernetické bezpečnosti, pověřence pro ochranu osobních údajů, compliance specialisty a všechny ostatní, kteří se s danou problematikou chtějí seznámit. Cíl semináře Účastníci se seznámí s právním rámcem ochrany osobních údajů. Osv ...


Cena kurzu:
     ...   3.000 Kč / Kurz  

     ... včetně DPH: 3.630 Kč / Kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání



Přihláška na školení:

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím


  • Podobný kurz     Praha 2  
    (??)   Audit IT bezpečnosti – Audit uživatelů a zařízení v síti - Český institut interních auditorů, z.s.

    - ... cena: 1.590 Kč/Kurz (1.924 Kč/Kurz včetně DPH)

  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS - ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

    - ... cena: 10.800 Kč/Kurz (13.068 Kč/Kurz včetně DPH)

  • Podobný kurz     Olomouc - Olomoucký  
    (??)   METODY SOCIÁLNÍ PRÁCE A SYSTÉMY SOCIÁLNÍ OCHRANY ZAMĚŘENÉ NA OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM - ÚVOD DO PROBLEMATIKY - aktuální informace k změnám v legislativě, vedení dokumentace a GDPR - Ludmila Novotná, vzdělávací agentura PROFESIM

    - ... cena: 1.790 Kč/Kurz

  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský  
    (??)   Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS - ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

    - ... cena: 10.800 Kč/Kurz (13.068 Kč/Kurz včetně DPH)

  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský  
    (??)   METODY SOCIÁLNÍ PRÁCE A SYSTÉMY SOCIÁLNÍ OCHRANY ZAMĚŘENÉ NA OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM - ÚVOD DO PROBLEMATIKY (aktuální informace k připravovaným změnám v legislativě, vedení dokumentace a GDPR) - Ludmila Novotná, vzdělávací agentura PROFESIM

    - ... cena: 1.790 Kč/Kurz

  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský  
    (??)   Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS - ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

    - ... cena: 10.800 Kč/Kurz (13.068 Kč/Kurz včetně DPH)

  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský  
    (??)   GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - NOVÝ ZÁKON + NOVELA (účinnost od 24. 4. 2019) - Ludmila Novotná, vzdělávací agentura PROFESIM

    - ... cena: 1.790 Kč/Kurz





  • -- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



    Popis kurzu
    AUDIT GDPR


    Lektoři kurzu

    Mgr. Klika Stanislav CRMA
    Cena člen ČIIA 2.300,- Kč bez DPH (2.783,- Kč s DPH)
    nečlen ČIIA 3.000,- Kč bez DPH (3.630,- Kč s DPH)


    [Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...



    Pro všechny úrovně


    Určeno pro
    Interní auditory, auditory kybernetické bezpečnosti, pověřence pro ochranu osobních údajů, compliance specialisty a všechny ostatní, kteří se s danou problematikou chtějí seznámit.

    Cíl semináře
    Účastníci se seznámí s právním rámcem ochrany osobních údajů.
    Osvojí si dovednosti pro přípravu a úspěšné provedení auditu GDPR. Obsah semináře

    Účastníci kurzu se seznámí s principy nové právní úpravy a osvojí si dovednosti pro přípravu a úspěšné provedení auditu GDPR:

    • Právní úprava: GDPR a zákon o zpracování osobních údajů.
    • vysvětlení klíčových pojmů a principů GDPR: osobní údaje a zvláštní kategorie osobních údajů, správce, zpracovatel, příjemce, subjekt údajů, zpracování osobních údajů, základní principy zpracování osobních údajů, práva subjektů osobních údajů.
    • pověřenec pro ochranu osobních údajů (postavení, úkoly, postupy), pověřenec a IA, tři linie obrany.
    • příprava auditu GDPR – cíle auditu, zaměření auditu, složení týmu, předběžné šetření.


    [Kurz] Obsah kurzu/školení...



    Pro všechny úrovně


    Určeno pro
    Interní auditory, auditory kybernetické bezpečnosti, pověřence pro ochranu osobních údajů, compliance specialisty a všechny ostatní, kteří se s danou problematikou chtějí seznámit.

    Cíl semináře
    Účastníci se seznámí s právním rámcem ochrany osobních údajů.
    Osvojí si dovednosti pro přípravu a úspěšné provedení auditu GDPR. Obsah semináře

    Účastníci kurzu se seznámí s principy nové právní úpravy a osvojí si dovednosti pro přípravu a úspěšné provedení auditu GDPR:
    • Právní úprava: GDPR a zákon o zpracování osobních údajů.
    • vysvětlení klíčových pojmů a principů GDPR: osobní údaje a zvláštní kategorie osobních údajů, správce, zpracovatel, příjemce, subjekt údajů, zpracování osobních údajů, základní principy zpracování osobních údajů, práva subjektů osobních údajů.
    • pověřenec pro ochranu osobních údajů (postavení, úkoly, postupy), pověřenec a IA, tři linie obrany.
    • příprava auditu GDPR – cíle auditu, zaměření auditu, složení týmu, předběžné šetření.

    [Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...


    *
    seminář
    20226
    24. 9. 2020
    * ÚROVEŇ

    Pro všechny úrovně




    [dotaz na školení/kurz] Formulář pro komentáře, dotazy a odpovědi


    Dotaz ke kurzu: AUDIT GDPR
    text dotazu, ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě

       ... a pro kontrolu zadejte prosím znova Váš email
    Někdy je zadaná špatná emailová adresa a odpověď se vrátí, proto prosím zadejte email dvakrát

                



    Chci poslat přihlašovací údaje na server skoleni-kurzy.eu
    [Registrovat jako uživatele Ano/Ne]

    Pokud jste přihlášeni, email nemusíte zadávat




    Vložte potvrzovací kód Vložte číslo             

    Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku

    Komentáře a dotazy na školení/kurz


    Český institut interních auditorů, z.s.

    :: Český institut interních auditorů dále jen ČIIA je občanské sdružení interních auditorů za účelem prosazování a podpory rozvoje interního auditu v České republice....

    Platební podmínky pro účast na kurzu

    Informace k platbě: V den konání semináře vystavujeme účastníkům fakturu.

    V ceně semináře jsou zahrnuty studijní materiály a účastníkům bude poskytnuto drobné občerstvení. Obědy ani ubytování nezajišťujeme.

    Výukové aktivity a semináře uvedené v katalogu odpovídají požadavkům CPE.

    Pro případ prodlení s úhradou objednaných služeb je ČIIA oprávněn účtovat sankční úrok z prodlení ve výši 0,05% z dlužné částky denně. Za den splnění závazku je považován den, ve kterém je dlužná částka připsána na účet ČIIA. Pozdní úhrada může mít za následek mimo jiné neposkytování dalších služeb ČIIA pro dlužníka.

    Přihlášku je nutno doručit nejpozději 5 dní před zahájením akce.

    Veškeré změny a případná storno objednávek jsou přijímána pouze písemně nebo e-mailem s žádostí o potvrzení .

    ČIIA si vyhrazuje právo vzdělávací akci zrušit.

    ČIIA si vyhrazuje právo změnit smluvní podmínky v případě specifických podmínek kurzů. Tyto změny budou vždy uvedeny u nabídky konkrétní vzdělávací akce.

    Storno poplatky: Lhůta pro výpočet storno poplatků se začíná počítat dnem předcházejícím dni konání akce, den doručení se započítává do lhůty. Pro výpočet lhůt se použijí pracovní dny. Za den doručení storno oznámení se považuje den převzetí elektronické zprávy potvrzení o přečtení nebo den převzetí listinné podoby storno oznámení.

    *
    0 % - nejpozději 5 pracovních dnů před zahájením akce;

    *
    50 % - 4 - 3 pracovní dny před zahájením akce;

    *
    70 % - 2 -1 pracovní dny před zahájením akce;

    *
    100 % - méně než 1 den před zahájením akce;





    Podobné kurzy #AUDIT GDPR >>


    Další kurzy a školení: AUDIT GDPR
    Odkaz na podobný kurz a/nebo kurz od jiné firmy a v jiné ceně:

    Podobný kurz Popis kurzu Další kurzy a školení
    Audit IT bezpečnosti – Audit uživatelů a zařízení v síti
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Pro začátečníky. Základní úroveň práce s operačním systémem Linux výhodou. Další podobné školení nebo kurzy
    Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM - DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopady a skrývá v sobě mnohé zajímavé výzvy. Další podobné školení nebo kurzy
    Vedení pokladny, účetnictví, DPH, EET, GDPR a další souvislosti ve vztahu k pokladně  v roce 2020.
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Cílem školení je seznámit účastníky s problematikou vedení pokladny a pokladních dokladů při vedení účetnictví. Smyslem školení je prohloubit a doplnit znalosti účastníků z oblasti týkající se praktické činnosti vedení podnikové pokladny, otázek spojených s vystavováním, účt Další podobné školení nebo kurzy
    Spisová a archivní služba u podnikatelských subjektů 2021, včetně GDPR
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Seminář je určen všem podnikatelským subjektům kteří řeší otázku, jak zpracovat a zabezpečit své dokumenty (včetně elektronických) v souladu s požadavky kladenými zákonem č. 499 - 2004 Sb. Další podobné školení nebo kurzy
    METODY SOCIÁLNÍ PRÁCE A SYSTÉMY SOCIÁLNÍ OCHRANY ZAMĚŘENÉ NA OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM - ÚVOD DO PROBLEMATIKY - aktuální informace k změnám v legislativě, vedení dokumentace a GDPR
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : * Aktuální informace k změnám v legislativě. * Metody a postupy sociální práce na obcích se zaměřením na osoby se zdravotním postižením. Další podobné školení nebo kurzy
    METODY SOCIÁLNÍ PRÁCE A SYSTÉMY SOCIÁLNÍ OCHRANY ZAMĚŘENÉ NA OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM - ÚVOD DO PROBLEMATIKY (aktuální informace k připravovaným změnám v legislativě, vedení dokumentace a GDPR)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : * Aktuální informace k připravovaným změnám v legislativě. * Metody a postupy sociální práce na obcích se zaměřením na osoby se zdravotním postižením. Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - NOVÝ ZÁKON + NOVELA (účinnost od 24. 4. 2019)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : * Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. * GDPR a zákon o ochraně osobních údajů, porovnání stávající a nové právní úpravy, působnost a pojmosloví, zásady a právní důvody zpracování osobních údajů, pravidl Další podobné školení nebo kurzy
    Konec nejistoty s GDPR aneb obstáli byste při kontrole Úřadu pro ochranu osobních údajů?
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Pro všechny úrovně. Určeno pro Ředitele, manažery, GDPR a compliance specialisty, právníky, IT, HR, marketingové odborníky, interní audit Cíl semináře Jak vypadá situace ohledně GDPR dva roky po zavedení naříze Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR, zákon o zpracování osobních údajů – osobní údaje prakticky
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Akreditace: MV - Ministerstvo vnitraAK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR - ochrana osobních údajů Seminář se zaměří na nový zákon o zpracování osobních údajů, přičemž důraz bude kladen na praktické dopady tohoto zákona. Současně samozřej Další podobné školení nebo kurzy
    Zpracování osobních údajů (GDPR, zákon o zpracování osobních údajů) – aktuální otázky, praktická doporučení
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Seminář je zaměřen na problémy, které správci a zpracovatelé v praxi nejčastěji řeší: - určení role správce a zpracovatele, zpracovatelské smlouva, - jak správně provést posouzení vlivu na ochranu osobních údajů – jak správně plnit informační povinnost a co nezapomenout Další podobné školení nebo kurzy

    Podobný    = Podobný kurz nebo školení




    Poslední aktualizace: 2020-09-25 04:11:10

    Český institut interních auditorů, z.s.
    AUDIT GDPR #

    Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení

    Téma kurzů nebo školení:
  • MAIL RSS Finanční kurzy
  • MAIL RSS Kancelářský software
  • MAIL RSS Programování
  • MAIL RSS Počítačová grafika

    Typ kurzu/školení: Kurz



    Klíčová slova pro dané školení:
    audit, auditory, auditory, br, br, brpro, gdpr, interní, probr, určeno, všechny



    [RSS] Nechte si posílat nové termíny kurzu Chcete vědět kdy bude další termín kurzu? - Využijte RSS a nechte si posílat každé změny a/nebo nové termíny kurzu do Vaší čtečky RSS (bez registrace)

      RSSAUDIT GDPR [RSS] - Novinky a nové termíny kurzu

    © Český institut interních auditorů, z.s. - Praha 2 :: - Český institut interních auditorů dále jen ČIIA je občanské sdružení interních auditorů za účelem prosazování a podpory rozvoje interního auditu v České republice....

    Platební podmínky pro účast na kurzu


    Informace k platbě: V den konání semináře vystavujeme účastníkům fakturu.

    V ceně semináře jsou zahrnuty studijní materiály a účastníkům bude poskytnuto drobné občerstvení. Obědy ani ubytování nezajišťujeme.

    Výukové aktivity a semináře uvedené v katalogu odpovídají požadavkům CPE.

    Pro případ prodlení s úhradou objednaných služeb je ČIIA oprávněn účtovat sankční úrok z prodlení ve výši 0,05% z dlužné částky denně. Za den splnění závazku je považován den, ve kterém je dlužná částka připsána na účet ČIIA. Pozdní úhrada může mít za následek mimo jiné neposkytování dalších služeb ČIIA pro dlužníka.

    Přihlášku je nutno doručit nejpozději 5 dní před zahájením akce.

    Veškeré změny a případná storno objednávek jsou přijímána pouze písemně nebo e-mailem s žádostí o potvrzení .

    ČIIA si vyhrazuje právo vzdělávací akci zrušit.

    ČIIA si vyhrazuje právo změnit smluvní podmínky v případě specifických podmínek kurzů. Tyto změny budou vždy uvedeny u nabídky konkrétní vzdělávací akce.

    Storno poplatky: Lhůta pro výpočet storno poplatků se začíná počítat dnem předcházejícím dni konání akce, den doručení se započítává do lhůty. Pro výpočet lhůt se použijí pracovní dny. Za den doručení storno oznámení se považuje den převzetí elektronické zprávy potvrzení o přečtení nebo den převzetí listinné podoby storno oznámení.

    *
    0 % - nejpozději 5 pracovních dnů před zahájením akce;

    *
    50 % - 4 - 3 pracovní dny před zahájením akce;

    *
    70 % - 2 -1 pracovní dny před zahájením akce;

    *
    100 % - méně než 1 den před zahájením akce;




     
    Komentáře a dotazy na školení/kurz

     

     

    Hledáte náhodou nějakou práci?


    Recepční - full-time Právo, Audit, Bezpečnost - Praha-Nusle - Práce na plný úvazek
    Koho hledáme a proč Baví Vás komunikace s lidmi? Těší Vás, když někomu můžete pomoci či poradit? Zvládáte leccos vyřídit a zařídit rychle a správně? Nechcete si práci nosit domů? Odpovídáte ANO? Pak hledáme možná právě Vás? Pro rec..., Praha 4

    Brigáda noční recepční hotelu
    s platebním terminálem, zpracování rezervací, noční audit během služby [do 22:00] se obsluhuje malý Cakeshop, který je součástí..., Praha 1

    HR Administrator - PART TIME
    [contract administration, health insurance, payroll, immigration etc.] exit process with leaving employees HR audit, reports..., Praha 3

    [Jobs] Hledání práce nově přes PráceJobs.com

    Podobné kurzy # audit + gdpr


  •  
     
    RSS
    RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
    Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
    skoleni-kurzy.eu

    SKOLENI-KURZY.EU



    REGIONY



    MENU



    KONTAKT


    skoleni-kurzy.eu
    2007 - 2020 © OBEC.net, sro
    Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
    Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
    Telefon:(+420) 533 555 859, 775 193 488
    Fax: 533 312 404
    Kontakt

    +



    +




    V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





    Školení: Základy logistiky v listopadu 2020 - Praha
    ^