logo skoleni-kurzy

KURZ : OCHRANA OSOBNICH UDAJU A ARCHIVACE DAT VE MZDOVE A PERSONALNI AGENDE PRVNI ZKUSENOSTI Z PRAXE
1 VOX A S


skoleni-kurzy.eu


Dárky na poslední chvíli na HANDE.cz =>
< Poslední zobrazené kurzy


Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



Pořádáte podobný kurz/školení?


Pořádáte podobné kurzy, školení a/nebo studium. Vložte Vaše kurzy na web. Kurs / kurzy nemusí být rekvalifikační, stačí když kurzy budou mít termín konání školení pro on-line objednávku kurzu


 
Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – první zkušenosti z praxe - Následující kurzy:

 

 

OCHRANA OSOBNICH UDAJU A ARCHIVACE DAT VE MZDOVE A PERSONALNI AGENDE PRVNI ZKUSENOSTI Z PRAXE

Viz také následující kurzy :
  • Mzdové účetnictví s využitím výpočetní techniky - rekvalifikace Podrobnosti
  • Mzdové účetnictví pro praxi - rekvalifikační kurz s akreditací MŠMTPodrobnosti
  • Mzdové účetnictví na počítači - program POHODAPodrobnosti
  • Implementing Cisco Data Virtualization and AutomationPodrobnosti
  • Cisco Data Center Unified Computing ImplementingPodrobnosti


Kurz - Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – první zkušenosti z praxe

Tento vzdělávací kurz/seminář již proběhl - Původní program vzdělávacího kurzu
Tento kurz již byl smazán


Tento kurz pořádala firma: © 1. VOX a.s. - Praha 1
 



Další podobné školení nebo kurzy:

  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – první zkušenosti z praxe - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.290 Kč/Kurz (2.771 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – první zkušenosti z praxe - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.290 Kč/Kurz


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní - Studio W

    - ... cena: 2.400 Kč/Kurz (2.904 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Pardubice - Pardubický  
    (??)   Archivní a spisová služba včetně legislativy o ochraně osobních údajů GDPR - InAkademia s.r.o.

    - ... cena: 1.487 Kč/Kurz (1.799 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Osobní agenda zaměstnanců v pracovněprávních vztazích z pohledu GDPR a nového zákona o ochraně osobních údajů - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.390 Kč/Kurz (2.892 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Osobní agenda zaměstnanců v pracovněprávních vztazích z pohledu GDPR a nového zákona o ochraně osobních údajů - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.390 Kč/Kurz (2.892 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha 2  
    (??)   Role pověřence pro ochranu osobních údajů, jeho zapojení do monitoringu a auditu ochrany osobních údajů - Český institut interních auditorů, z.s.

    - ... cena: 2.500 Kč/Kurz (3.025 Kč/Kurz včetně DPH)









  • Popis kurzu
    Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – první zkušenosti z praxe


    Kurz je určen pro ...

    Seminář je určen pro mzdové účetní, personalisty a ostatní osoby, které chtějí získat informace v dané oblasti.


    Lektoři kurzu


    Ing. Růžena Klímová
    odborná lektorka a konzultantka mzdového účetnictví, specialistka personální agendy


    [Kurz] Obsah kurzu/školení...


    Ochrana osobních údajů:

    právní úprava,

    definice pojmů (osobní údaj, citlivý údaj, biometrický údaj, anonymní údaj, subjekt údajů, správce údajů, zpracovatel údajů, pověřenec),

    zpracování osobních údajů, uchovávání osobních údajů, archivace údajů, výmaz údajů (být zapomenut),

    souhlas se zpracováním osobních údajů – kdy je nutný, kdy nikoliv:
    - souhlas se zpracováním osobních údajů osoby ucházející se o zaměstnání,

    povinnosti správců při zpracování osobních údajů,

    externí zpracování mzdové a personální agendy – náležitosti smlouvy mezi správcem a zpracovatelem,

    pokyn (předpis) o osobních údajích ve mzdové a personální oblasti,

    záznam o instruktáži subjektu údajů týkající se informace o osobních údajích,

    povinnosti při zpracování citlivých údajů,

    práva subjektu údajů,

    likvidace osobních údajů,

    Úřad pro ochranu osobních údajů – dozorový úřad:
    - záznamy o zpracování osobních údajů ve mzdové a personální oblasti,
    - záznam o zpracování osobních údajů formou kamerového systému, - ochrana dokumentů obsahujících osobní údaje,

    přestupky, správní delikty,

    kamerový systém,

    osobní spis, obsah spisu, ochrana osobních údajů v osobním spisu,

    inzerát a osobní údaje uchazeče o zaměstnání.
    Archivace dat:

    právní úprava,

    základní pojmy (dokument, původce dokumentu, spisová služba, archiválie, archiv, registratura, archivní zpracování, označování dokumentů symboly A, S, V),

    evidence dokumentů, archivace dokumentů a vyřazování dokumentů: - archivace analogová a digitální, - archivace vlastní a jiným subjektem a povinnosti vůči OSSZ,

    spisová služba – pro veřejnoprávní původce (jen stručně),

    archivační lhůty jednotlivých dokumentů mzdové a personální agendy:
    - mzdový list, doklady o pracovněprávních náležitostech,
    - doklady o vzniku, trvání a ukončení PPV,
    - vnitřní předpisy,
    - prémiové řády,
    - docházka do zaměstnání,
    - doklady o pracovním volnu bez náhrady příjmu,
    - dovolenky, - důtky, výtky, pozitivní hodnocení zaměstnance,
    - pracovní výkazy,
    - účetní záznamy,
    - doklady o srážkách ze mzdy,
    - doklady o zdravotním pojištění a sociálním zabezpečení, nemocenském pojištění, ELDP, atd., - mzdové a účetní rekapitulace,
    - výplatní lístky.
    Diskuze a dotazy posluchačů.

    [Kurz] Cíl školení / poznámka ke kurzu...

    Na semináři se seznámíte s problematikou ochrany osobních údajů v oblasti mzdové a personální agendy podle obecného nařízení EU, známého pod zkratkou GPPR, které nabylo účinnosti dne 25. 5. 2018. => Získáte informace, kdy je třeba ustanovit funkci pověřence, jakými formami lze pověřence ustanovit, kdy je nutné mít souhlas se zpracováním osobních údajů, kdy je to nadbytečné, co je citlivý osobní údaj a jak je nutné s ním zacházet. Též se dozvíte, jaké jsou archivační lhůty všech dokumentů v personální a mzdové agendě, jaké jsou formy archivace dat a jak se provádí skartace dokumentů u soukromoprávních původců dokumentů.

    [Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...

    Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.





    Podobné kurzy #Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – první zkušenosti z praxe >>




    Pokračujte zde:
    Další kurzy a školení: Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – první zkušenosti z praxe
    Odkaz na podobný kurz a/nebo kurz od jiné firmy a v jiné ceně:

    Podobný kurz Popis kurzu Další kurzy a školení
    Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – první zkušenosti z praxe
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři se seznámíte s problematikou ochrany osobních údajů v oblasti mzdové a personální agendy podle obecného nařízení EU, známého pod zkratkou GPPR, které nabylo účinnosti dne 25. 5. Další podobné školení nebo kurzy
    ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Obsah: * Archivace dat * Právní předpisy * Evidence, uchovávání a vyřazování dokumentů * Základní pojmy – dokument, původce dokumentu, spisová služba, archiválie, archiv, archivní zpracování * Archivace digitální a analogová * Archivace dat jiným subjekte Další podobné školení nebo kurzy
    Ochranné známky - první zkušenosti s aplikací zákona po velké novele
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Odborný program semináře: * Druhy ochranných známek - Základní změny nové úpravy - Nejčastější chyby při určení druhu ochranné známky * Podání přihlášky ochranné známky - Vady přihlášky - Klasifikace výrobků Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR pro daňové a účetní pracovníky – první zkušenosti z praxe a nový zákon o zpracování osobních údajů
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři budete seznámeni s problematikou zpracování osobních údajů dle Obecného nařízení (GDPR) a souvisejících zákonů, zejména z pohledu dat v účetních, daňových a mzdových systémech. => => Získáte informace o požadavcích kladených Obecným nařízením na správce Další podobné školení nebo kurzy
    Vedení mzdové agendy – komplikované mzdové výpočty
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři se seznámíte se všemi aktuálními problémy ve mzdovém účetnictví, tj. v oblasti daní, pojistného na nemocenské, zdravotního a důchodového pojištění, srážek ze mzdy a pracovního práva, a to především formou praktických příkladů. Další podobné školení nebo kurzy
    VEDENÍ MZDOVÉ AGENDY pro začínající mzdové účetní [workshop]
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Obsah: * Přehled právních předpisů vztahujících se k práci mzdové účetní * Agenda spojená s přijetím zaměstnance podle formy pracovněprávního vztahu * Agenda spojená s ukončením pracovněprávního vztahu * Harmonogram prací souvisejících s měsíčním zúčtováním mez Další podobné školení nebo kurzy
    Vedení mzdové agendy (2 denní kurz) - Pro začínající mzdové účetní
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Po tomto školení se budete orientovat ve mzdové problematice a budete schopni zpracovávat běžnou mzdovou agendu ve firmách komerční sféry. Ve všech částech uvádíme praktické příklady, proto doporučujeme kalkulačky s sebou. Další podobné školení nebo kurzy
    Personální a mzdová problematika v roce 2019 – zkušenosti a praktické poznatky z praxe
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři získáte aktuální přehled o změnách, které potřebujete při své práci dobře znát. Dále vás lektor seznámí se svými zkušenostmi z praxe při vedení mzdové a personální agendy pro klienty v soukromé i státní sféře. Další podobné školení nebo kurzy
    Vedení personální a mzdové agendy, mzdový audit
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři získáte ucelenou představu, jak správně vést personální a mzdovou agendu. Budete vědět vše podstatné o mzdovém auditu. Další podobné školení nebo kurzy
    Osobní agenda zaměstnanců v pracovněprávních vztazích z pohledu GDPR a nového zákona o ochraně osobních údajů
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i ve vztahu ke zpracování osobních dat zaměstnanců. * Problematika osobních údajů zaměstnanců v roce 2018 - 2019 a GDPR - principy rovnováhy mezi Další podobné školení nebo kurzy
    Svěřenské fondy v kontextu správy rodinného majetku - první změny v právní úpravě, zkušenosti, interpretační problémy a soudní rozhodnutí
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : A o tom všem je nabízený seminář. Program: * Nástroje správy rodinného majetku (fundační a korporační struktury, nástroje dědického práva, smluvní konstrukce) * Úprava svěřenských fondů v novém občanském zákoníku (vč. Další podobné školení nebo kurzy
    Role pověřence pro ochranu osobních údajů, jeho zapojení do monitoringu a auditu ochrany osobních údajů
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Pro všechny úrovně Určeno pro Interní auditoři - DPO - pozice odpovědné za ochranu osobních údajů. Cíl semináře Na implementaci požadavků Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) se v mnoha org Další podobné školení nebo kurzy
    Ochrana osobních údajů ve zdravotnictví (v návaznosti na nový zákon o zpracování osobních údajů)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Číslo akreditovaného kurzu : AK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR-ochrana osobních údajů Akreditace: MV P Další podobné školení nebo kurzy
    Vedení mzdové agendy pro zkušené (záznam on-line)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Neuvedeno * • Dovolená v praxi – nárok a čerpání dovolené u zaměstnanců a důraz bude kladen na dovolenou u matek mezi MD a RD – jak mohu matce krátit dovolenou a kdy, přepočet dovolené pro zkrácený úvazek, změnu pracovního rozvrhu aj. – uvedení konkrétních příkladů a Další podobné školení nebo kurzy
    Mzdová agenda krok za krokem - zpracování mezd na profesionální úrovni
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Získejte detailní přehled v oblasti mzdového účetnictví a pracovněprávních vztahů Pracovněprávní vztahy, odměny za práci a zpracování mezd představují důležitou součást chodu každé firmy. Přijďte si prohloubit své znalosti v této oblasti a získejte praktické dovednost Další podobné školení nebo kurzy
    NEJČASTĚJŠÍ CHYBY při zpracování mzdové agendy
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Obsah: * Přehled nejčastějších omylů při mzdových výpočtech * Průměrný výdělek * Mzdové příplatky * Srážky ze mzdy * Náhrady mzdy * Jak řešit přeplatky a nedoplatky na dani nebo záloze na dani (daňovém bonus u) – nezaopatřené dítě, nezletilé a zletilé dí Další podobné školení nebo kurzy
    Zpracování personální agendy a další pro malé a středně velké firmy # pro malé a středně velké firmy
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Povedeme vaší personální agendu přímo s vaším personalistou,, naučíme ho a nebo zdokonalíme ve všech směrech v souladu s platnou legislativou. Další podobné školení nebo kurzy
    Personální agenda - jak správně vést administrativu v oblasti HR
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Získejte detailní přehled o vedení personálních spisů a dokumentů Personální agenda zahrnuje množství významných dokumentů od pracovních smluv přes údaje o zaměstnancích až po dokumenty určené pro orgány státní správy. V rámci vedení personální agendy potřebujete znát Další podobné školení nebo kurzy
    VEDENÍ OSOBNÍ AGENDY ZAMĚSTNANCŮ (záznam DVD)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Neuvedeno * ÚVOD DO PROBLEMATIKY: Historická úprava pracovněprávních vztahů v ČR • aktuální stav právní úpravy v roce 2015 • všeobecná ustanovení zákoníku práce – smluvní volnost, závislá práce, účastníci pracovněprávních vztahů, zastupování, základní zásady, odbory Další podobné školení nebo kurzy
    Mzdové účetnictví se základy personalistiky v programu POHODA, rekvalifikace MŠMT ČR
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Kurz je určen pro zájemce, kteří se chtějí věnovat mzdovému účetnictví v praxi. Je určen pro začátečníky nebo pro ty, kteří si chtějí oprášit základní znalosti a nabýt nové dovednosti z oblasti mzdového účetnictví. Další podobné školení nebo kurzy

    Podobný    = Podobný kurz nebo školení




    Poslední aktualizace: 2019-03-05 03:26:21

    1. VOX a.s.
    Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – první zkušenosti z praxe #

    Rekvalifikační vzdělávací kurzy + Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře + Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení

    Téma kurzů nebo školení:
  • MAIL RSS Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění
  • MAIL RSS Finanční kurzy
  • MAIL RSS Programování
  • MAIL RSS Počítačové sítě



     
    Komentáře a dotazy na školení/kurz

    Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz
     

     

    [Jobs] Hledání práce nově přes PráceJobs.com

    Podobné kurzy # ochrana + osobních + archivace + dat + mzdové + personální + agendě + první + zkušenosti


  •  
     
    RSS
    RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
    Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
    skoleni-kurzy.eu

    SKOLENI-KURZY.EU



    REGIONY



    MENU



    KONTAKT


    skoleni-kurzy.eu
    2007 - 2019 © OBEC.net, sro
    Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
    Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
    Telefon:(+420) 533 555 859, 775 193 488
    Fax: 533 312 404
    Kontakt

    +



    +




    V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





    Školení: Outlook základní v červnu 2019 - Praha