logo skoleni-kurzy

KURZ : OCHRANA OSOBNICH UDAJU A ARCHIVACE DAT VE MZDOVE A PERSONALNI AGENDE PRVNI ZKUSENOSTI Z PRAXE
1 VOX A S


skoleni-kurzy.eu


Dárky na poslední chvíli na HANDE.cz =>
< Poslední zobrazené kurzy


Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



Pořádáte podobný kurz/školení?


Pořádáte podobné kurzy, školení a/nebo studium. Vložte Vaše kurzy na web. Kurs / kurzy nemusí být rekvalifikační, stačí když kurzy budou mít termín konání školení pro on-line objednávku kurzu


 
Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – první zkušenosti z praxe - Následující kurzy:

 
 



 

 

OCHRANA OSOBNICH UDAJU A ARCHIVACE DAT VE MZDOVE A PERSONALNI AGENDE PRVNI ZKUSENOSTI Z PRAXE

Viz také následující kurzy :
  • Mzdové účetnictví s využitím výpočetní techniky - rekvalifikace Podrobnosti
  • Mzdové účetnictví pro praxi - rekvalifikační kurz s akreditací MŠMTPodrobnosti
  • Mzdové účetnictví na počítači - program POHODAPodrobnosti
  • 20762: Developing SQL Databases - vývoj SQL databázíPodrobnosti
  • 20764: Administering a SQL Database Infrastructure - administrace databázového systémuPodrobnosti

Kurz - Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – první zkušenosti z praxe


1. VOX a.s.


Na semináři se seznámíte s problematikou ochrany osobních údajů v oblasti mzdové a personální agendy podle obecného nařízení EU, známého pod zkratkou GPPR, které nabylo účinnosti dne 25. 5. 2018. => Získáte informace, kdy je třeba ustanovit funkci pověřence, jakými formami lze pověřence ustanovit, kdy je nutné mít souhlas se zpracováním osobních údajů, kdy je to nadbytečné, co je citlivý osobní údaj a jak je nutné s ním zacházet. Též se dozvíte, jaké jsou archivační lhůty všech dokumentů v personální a mzdové agendě, jaké jsou formy archivace dat a jak se provádí skartace dokumentů u soukromoprávních původců dokumentů. * Ochrana osobních údajů: • právní úprava, • definice pojmů (osobní údaj, citlivý údaj, biometrický údaj, anonymní údaj, subjekt údajů, správce údajů, zpracovatel údajů, pověřenec), • zpracování osobních údajů, uchovávání osobních údajů, archivace údajů, výmaz údajů (být zapomenut), • souhlas se zpracováním osobních údajů – kdy je nutný, kdy nikoliv: - souhlas se zpracováním osobních údajů osoby ucházející se o zaměstnání, • povinnosti správců při zpracování osobních údajů, • externí zpracování mzdové a personální agendy – náležitosti smlouvy mezi správcem a zpracovatelem, • pokyn (předpis) o osobních údajích ve mzdové a personální oblasti, • záznam o instruktáži subjektu údajů týkající se informace o osobních údajích, • povinnosti při zpracování citlivých údajů, • práva subjektu údajů, • likvidace osobních údajů, • Úřad pro ochranu osobních údajů – dozorový úřad: - záznamy o zpracování osobních údajů ve mzdové a personální oblasti, - záznam o zpracování osobních údajů formou kamerového systému, - ochrana dokumentů obsahujících osobní údaje, • přestupky, správní delikty, • kamerový systém, • osobní spis, obsah spisu, ochrana osobních údajů v osobním spisu, • inzerát a osobní údaje uchazeče o zaměstnání. Archivace dat: • právní úprava, • základní pojmy (dokument, původce dokumentu, spisová služba, archiválie, archiv, registratura, archivní zpracování, označování dokumentů symboly A, S, V), • evidence dokumentů, archivace dokumentů a vyřazování dokumentů: - archivace analogová a digitální, - archivace vlastní a jiným subjektem a povinnosti vůči OSSZ, • spisová služba – pro veřejnoprávní původce (jen stručně), • archivační lhůty jednotlivých dokumentů mzdové a personální agendy: - mzdový list, doklady o pracovněprávních náležitostech, - doklady o vzniku, trvání a ukončení PPV, - vnitřní předpisy, - prémiové řády, - docházka do zaměstnání, - doklady o pracovním volnu bez náhrady příjmu, - dovolenky, - důtky, výtky, pozitivní hodnocení zaměstnance, - pracovní výkazy, - účetní záznamy, - doklady o srážkách ze mzdy, - doklady o zdravotním pojištění a sociálním zabezpečení, nemocenském pojištění, ELDP, atd., - mzdové a účetní rekapitulace, - výplatní lístky. Diskuze a dotazy posluchačů. ...


Cena kurzu:
     ...   2.290 Kč / Kurz  

     ... včetně DPH: 2.771 Kč / Kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání



Přihláška na školení/kurz a termín:
  • Pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a místo konání odkaz
  • Popis, lektoři a program kurzu je níže na stránce odkaz
  • Komentáře a dotazy na školení/kurz # Komentáře ke kurzu odkaz
  • V případě jakéhokoliv otázky můžete poslat Dotaz ke kurzu odkaz
  • Nevyhovuje vám tento kurz? Zkuste se podívat na podobné kurzy odkaz

Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – první zkušenosti z praxe
Přihláška na termín kurzu
Místo konání Přihláška na kurz a termín Akreditace
Poznámka k termínu školení
Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – první zkušenosti z praxe

19. 3. 2019; 9:00–14:00
Praha
Přihláška


Chci informaci ke kurzu k tomuto termínu
-
19. 3. 2019; 9:00–14:00 - - - - - kód: 1900580 - 2 290 Kč + DPH Základní cena, kód: 190058A - 4 351 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190058B - 6 183 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190058C - 7 786 Kč + DPH cena pro 4 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu ...
Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – první zkušenosti z praxe

24. 6. 2019; 9:00–14:00
Praha
Přihláška


Chci informaci ke kurzu k tomuto termínu
-
24. 6. 2019; 9:00–14:00 - - - - - kód: 1900590 - 2 290 Kč + DPH Základní cena, kód: 190059A - 4 351 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190059B - 6 183 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190059C - 7 786 Kč + DPH cena pro 4 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu ...

-- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



Popis kurzu
Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – první zkušenosti z praxe


Kurz je určen pro ...

Seminář je určen pro mzdové účetní, personalisty a ostatní osoby, které chtějí získat informace v dané oblasti.


Lektoři kurzu


Ing. Růžena Klímová
odborná lektorka a konzultantka mzdového účetnictví, specialistka personální agendy


[Kurz] Obsah kurzu/školení...


Ochrana osobních údajů:

právní úprava,

definice pojmů (osobní údaj, citlivý údaj, biometrický údaj, anonymní údaj, subjekt údajů, správce údajů, zpracovatel údajů, pověřenec),

zpracování osobních údajů, uchovávání osobních údajů, archivace údajů, výmaz údajů (být zapomenut),

souhlas se zpracováním osobních údajů – kdy je nutný, kdy nikoliv:
- souhlas se zpracováním osobních údajů osoby ucházející se o zaměstnání,

povinnosti správců při zpracování osobních údajů,

externí zpracování mzdové a personální agendy – náležitosti smlouvy mezi správcem a zpracovatelem,

pokyn (předpis) o osobních údajích ve mzdové a personální oblasti,

záznam o instruktáži subjektu údajů týkající se informace o osobních údajích,

povinnosti při zpracování citlivých údajů,

práva subjektu údajů,

likvidace osobních údajů,

Úřad pro ochranu osobních údajů – dozorový úřad:
- záznamy o zpracování osobních údajů ve mzdové a personální oblasti,
- záznam o zpracování osobních údajů formou kamerového systému, - ochrana dokumentů obsahujících osobní údaje,

přestupky, správní delikty,

kamerový systém,

osobní spis, obsah spisu, ochrana osobních údajů v osobním spisu,

inzerát a osobní údaje uchazeče o zaměstnání.
Archivace dat:

právní úprava,

základní pojmy (dokument, původce dokumentu, spisová služba, archiválie, archiv, registratura, archivní zpracování, označování dokumentů symboly A, S, V),

evidence dokumentů, archivace dokumentů a vyřazování dokumentů: - archivace analogová a digitální, - archivace vlastní a jiným subjektem a povinnosti vůči OSSZ,

spisová služba – pro veřejnoprávní původce (jen stručně),

archivační lhůty jednotlivých dokumentů mzdové a personální agendy:
- mzdový list, doklady o pracovněprávních náležitostech,
- doklady o vzniku, trvání a ukončení PPV,
- vnitřní předpisy,
- prémiové řády,
- docházka do zaměstnání,
- doklady o pracovním volnu bez náhrady příjmu,
- dovolenky, - důtky, výtky, pozitivní hodnocení zaměstnance,
- pracovní výkazy,
- účetní záznamy,
- doklady o srážkách ze mzdy,
- doklady o zdravotním pojištění a sociálním zabezpečení, nemocenském pojištění, ELDP, atd., - mzdové a účetní rekapitulace,
- výplatní lístky.
Diskuze a dotazy posluchačů.

[Kurz] Cíl školení / poznámka ke kurzu...

Na semináři se seznámíte s problematikou ochrany osobních údajů v oblasti mzdové a personální agendy podle obecného nařízení EU, známého pod zkratkou GPPR, které nabylo účinnosti dne 25. 5. 2018. => Získáte informace, kdy je třeba ustanovit funkci pověřence, jakými formami lze pověřence ustanovit, kdy je nutné mít souhlas se zpracováním osobních údajů, kdy je to nadbytečné, co je citlivý osobní údaj a jak je nutné s ním zacházet. Též se dozvíte, jaké jsou archivační lhůty všech dokumentů v personální a mzdové agendě, jaké jsou formy archivace dat a jak se provádí skartace dokumentů u soukromoprávních původců dokumentů.

[Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...

Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.




[dotaz na školení/kurz] Formulář pro komentáře, dotazy a odpovědi


Dotaz ke kurzu: Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – první zkušenosti z praxe
text dotazu, ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě

   ... a pro kontrolu zadejte prosím znova Váš email
Někdy je zadaná špatná emailová adresa a odpověď se vrátí, proto prosím zadejte email dvakrát

            



Chci poslat přihlašovací údaje na server skoleni-kurzy.eu
[Registrovat jako uživatele Ano/Ne]

Pokud jste přihlášeni, email nemusíte zadávat




Vložte potvrzovací kód Vložte číslo             

Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku

Komentáře a dotazy na školení/kurz


1. VOX a.s.

:: Firma VOX působí na trhu vzdělávacích firem od roku 1993 jako fyzická osoba „Ing. Zdenka Vostrovská, CSc. – VOX“. Od roku 1990 do roku 1993 se zabývala vedením účetnictví, likvidací firem, ekonomickým, finančním a daňovým poradenstvím. Vzdělávací aktivity přešly dnem 1. 1. 2005 na akciovou společnost 1.VOX a. s. [dále jen VOX]....

Platební podmínky pro účast na kurzu

Po objednání obdržíte na Vámi uvedený e-mail zálohovou fakturu s organizačními pokyny. Částku je možno uhradit hotově v místě konání nebo bankovním převodem. Počítačové kurzy je možné platit pouze bezhotovostně.

Bezplatné storno semináře přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před jeho zahájením. Po tomto termínu a v případě, že se účastník bez písemné omluvy na seminář vůbec nedostaví, je povinen uhradit plnou cenu semináře.





Podobné kurzy #Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – první zkušenosti z praxe >>


Další kurzy a školení: Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – první zkušenosti z praxe
Odkaz na podobné školení a/nebo školení od jiné firmy a v jiné ceně:

Podobný kurz Popis kurzu Další kurzy a školení
GDPR pro daňové a účetní pracovníky – první zkušenosti z praxe a nový zákon o zpracování osobních údajů
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři budete seznámeni s problematikou zpracování osobních údajů dle Obecného nařízení (GDPR) a souvisejících zákonů, zejména z pohledu dat v účetních, daňových a mzdových systémech. => => Získáte informace o požadavcích kladených Obecným nařízením na správce Další podobné školení nebo kurzy
Osobní agenda zaměstnanců v pracovněprávních vztazích z pohledu GDPR a nového zákona o ochraně osobních údajů
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i ve vztahu ke zpracování osobních dat zaměstnanců. * Problematika osobních údajů zaměstnanců v roce 2018 - 2019 a GDPR - principy rovnováhy mezi Další podobné školení nebo kurzy
Personální a mzdová problematika v roce 2019 – zkušenosti a praktické poznatky
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři získáte aktuální přehled o změnách, které potřebujete při své práci dobře znát. Dále vás lektor seznámí se svými zkušenostmi z praxe při vedení mzdové a personální agendy pro klienty v soukromé i státní sféře. Další podobné školení nebo kurzy
Personální a mzdová problematika v roce 2019 – zkušenosti a praktické poznatky z praxe
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři získáte aktuální přehled o změnách, které potřebujete při své práci dobře znát. Dále vás lektor seznámí se svými zkušenostmi z praxe při vedení mzdové a personální agendy pro klienty v soukromé i státní sféře. Další podobné školení nebo kurzy
Digitalizace účetnictví a správy daní, elektronické doklady a písemnosti, zásady a archivace - Vedení účetnictví a semináře nejen v Praze
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Cíl semináře : seznámit posluchače s hlavními trendy vývoje elektronizace státní správy (eGovernment) a s novinkami v oblasti daňových podání a komunikace se správcem daně, náplní jsou dále požadavky na elektronické písemnosti a doklady (účetní, daňové), jejich vystavování Další podobné školení nebo kurzy
Vedení mzdové agendy (2 denní kurz) - Pro začínající mzdové účetní
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Po tomto školení se budete orientovat ve mzdové problematice a budete schopni zpracovávat běžnou mzdovou agendu ve firmách komerční sféry. Ve všech částech uvádíme prakt Další podobné školení nebo kurzy
Vedení mzdové agendy – pro začínající mzdové účetní
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři získáte ucelený přehled o postupech týkajících se obsluhy mzdy a platu a všech povinnostech zaměstnavatele při zúčtování mzdy. * Rozvrhování pracovní doby – rovnoměrně a nerovnoměrně rozvržená, harmonogram směn, vyrovnávací období, přestávky na oddech, bezp Další podobné školení nebo kurzy
Vedení mzdové agendy – komplikované mzdové výpočty
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři se seznámíte se všemi aktuálními problémy ve mzdovém účetnictví, tj. v oblasti daní, pojistného na nemocenské, zdravotního a důchodového pojištění, srážek ze mzdy a pracovního práva, a to především formou praktických příkladů. Další podobné školení nebo kurzy
Ochrana osobních údajů dle obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Po absolvování semináře se budete umět orientovat v novém právním rámci ochrany osobních údajů tvořeném zejména Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR), tj. principech a pravidlech ochrany osobních údajů. Další podobné školení nebo kurzy

Podobný    = Podobný kurz nebo školení




Poslední aktualizace: 2019-01-18 03:22:29

1. VOX a.s.
Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – první zkušenosti z praxe # Přihláška na kurz:

Rekvalifikační vzdělávací kurzy + Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře + Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení

Téma kurzů nebo školení:
  • MAIL RSS Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění
  • MAIL RSS Finanční kurzy
  • MAIL RSS Programování
  • MAIL RSS Počítačové sítě

    Typ kurzu/školení: Kurz



    Klíčová slova pro dané školení:
    agendě, archivace, dat, mzdové, ochrana, osobních, personální, první, semináři, seznámíte, zkušenosti



    [RSS] Nechte si posílat nové termíny kurzu Chcete vědět kdy bude další termín kurzu? - Využijte RSS a nechte si posílat každé změny a/nebo nové termíny kurzu do Vaší čtečky RSS (bez registrace)

      RSSOchrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – první zkušenosti z praxe [RSS] - Novinky a nové termíny kurzu

    © 1. VOX a.s. - Praha 1 :: - Firma VOX působí na trhu vzdělávacích firem od roku 1993 jako fyzická osoba „Ing. Zdenka Vostrovská, CSc. – VOX“. Od roku 1990 do roku 1993 se zabývala vedením účetnictví, likvidací firem, ekonomickým, finančním a daňovým poradenstvím. Vzdělávací aktivity přešly dnem 1. 1. 2005 na akciovou společnost 1.VOX a. s. [dále jen VOX]....

    Platební podmínky pro účast na kurzu


    Po objednání obdržíte na Vámi uvedený e-mail zálohovou fakturu s organizačními pokyny. Částku je možno uhradit hotově v místě konání nebo bankovním převodem. Počítačové kurzy je možné platit pouze bezhotovostně.

    Bezplatné storno semináře přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před jeho zahájením. Po tomto termínu a v případě, že se účastník bez písemné omluvy na seminář vůbec nedostaví, je povinen uhradit plnou cenu semináře.




     
    Komentáře a dotazy na školení/kurz

     

     

    [Jobs] Hledání práce nově přes PráceJobs.com

    Podobné kurzy # ochrana + osobních + archivace + dat + mzdové + personální + agendě + první + zkušenosti


  •  
     
    RSS
    RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
    Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
    skoleni-kurzy.eu

    SKOLENI-KURZY.EU



    REGIONY



    MENU



    KONTAKT


    skoleni-kurzy.eu
    2007 - 2019 © OBEC.net, sro
    Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
    Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
    Telefon:(+420) 533 555 859, 775 193 488
    Fax: 533 312 404
    Kontakt

    +



    +




    V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





    Školení: Portrétní fotografie v přirozeném prostředí v dubnu 2019 - Brno