logo skoleni-kurzy

KURZ : OCHRANA OSOBNICH UDAJU V OBLASTI ICT A E COMMERCE
ICT PRO S R O KURZY SKOLENI KONZULTACE ICT A SOFT SKILLS


skoleni-kurzy.eu


< Poslední zobrazené kurzy


Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



Pořádáte podobný kurz/školení?


Pořádáte podobné kurzy, školení a/nebo studium. Vložte Vaše kurzy na web. Kurs / kurzy nemusí být rekvalifikační, stačí když kurzy budou mít termín konání školení pro on-line objednávku kurzu


 
Ochrana osobních údajů v oblasti ICT a e-commerce - Následující kurzy:

 

 

OCHRANA OSOBNICH UDAJU V OBLASTI ICT A E COMMERCE

Viz také následující kurzy :
  • Účetnictví a daně v oblasti finančních derivátů (Best Practice) - Měnové a úrokové deriváty dle českých i mezinárodních účetních předpisůPodrobnosti
  • Celní problematika v kostce - Praktické informace z oblasti provádění celních operacíPodrobnosti
  • Sportovní masér mimo oblast zdravotnictvíPodrobnosti
  • Kybernetická bezpečnost a ochrana dat pohledem soudního znalectvíPodrobnosti
  • Vybrané aktuální otázky věcných práv (držba a její ochrana, sousedská práva, stavební činnost na pozemku, věcná břemena)Podrobnosti


Kurz - Ochrana osobních údajů v oblasti ICT a e-commerce - s certifikátem


ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills


Na tomto kurzu Vás seznámíme s aktuálními problémy ochrany osobních údajů v IT, zejména e-commerce. Dozvíte se, jaký je současný právní základ ochrany osobních údajů a postup implementace ochrany osobních údajů u provozovatelů e-shopů a jiných B2C ICT řešení. Kurz je určen pro majitele e-commerce webů, profesionály z oblasti internetové reklamy, vývojáře a další osoby přicházející do styku s osobními údaji v online prostoru. Tento kurz je lektorsky zajišťován ve spolupráci s projektem advokátní.NET. * Na tomto kurzu Vás seznámíme s aktuálními problémy ochrany osobních údajů v IT, zejména e-commerce. Dozvíte se, jaký je současný právní základ ochrany osobních údajů a postup implementace ochrany osobních údajů u provozovatelů e-shopů a jiných B2C ICT řešení. Kurz je určen pro majitele e-commerce webů, profesionály z oblasti internetové reklamy, vývojáře a další osoby přicházející do styku s osobními údaji v online prostoru. Tento kurz je lektorsky zajišťován ve spolupráci s projektem advokátní.NET. Ochrana osobních údajů Ochrana osobních údajů Základní principy ochrany osobních údajů Ochrana osobních údajů ...


Cena kurzu:
     ...   5.400 Kč / Kurz  

     ... včetně DPH: 6.534 Kč / Kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání
  • Účastník kurzu obdrží certifikát



Přihláška na školení/kurz a termín:
  • Pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a místo konání odkaz
  • Popis, lektoři a program kurzu je níže na stránce odkaz
  • Komentáře a dotazy na školení/kurz # Komentáře ke kurzu odkaz
  • V případě jakéhokoliv otázky můžete poslat Dotaz ke kurzu odkaz
  • Nevyhovuje vám tento kurz? Zkuste se podívat na podobné kurzy odkaz

Ochrana osobních údajů v oblasti ICT a e-commerce
Přihláška na termín kurzu
Místo konání Přihláška na kurz a termín Akreditace
Poznámka k termínu školení
Ochrana osobních údajů v oblasti ICT a e-commerce

Časový rozvrh: 1 den (9:00hod. - 17:00hod.)
Brno - Jihomoravský
Přihláška


Chci informaci ke kurzu k tomuto termínu: Nezávazná přihláška
-
0 - 5400 - - ...
Ochrana osobních údajů v oblasti ICT a e-commerce

Časový rozvrh: 1 den (9:00hod. - 17:00hod.)
Praha
Přihláška


Chci informaci ke kurzu k tomuto termínu: Nezávazná přihláška
-
0 - 5400 - - ...
Ochrana osobních údajů v oblasti ICT a e-commerce

Časový rozvrh: 1 den (9:00hod. - 17:00hod.)
Brno - Jihomoravský
Přihláška


Chci informaci ke kurzu k tomuto termínu: Nezávazná přihláška
-
0 - 5400 - - ...
Ochrana osobních údajů v oblasti ICT a e-commerce

Časový rozvrh: 1 den (9:00hod. - 17:00hod.)
Praha
Přihláška


Chci informaci ke kurzu k tomuto termínu: Nezávazná přihláška
-
0 - 5400 - - ...
Ochrana osobních údajů v oblasti ICT a e-commerce

Časový rozvrh: 1 den (9:00hod. - 17:00hod.)
Brno - Jihomoravský
Přihláška


Chci informaci ke kurzu k tomuto termínu: Nezávazná přihláška
-
0 - 5400 - - ...
Ochrana osobních údajů v oblasti ICT a e-commerce

Časový rozvrh: 1 den (9:00hod. - 17:00hod.)
Praha
Přihláška


Chci informaci ke kurzu k tomuto termínu: Nezávazná přihláška
-
0 - 5400 - - ...

-- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



Popis kurzu
Ochrana osobních údajů v oblasti ICT a e-commerce - s certifikátem


Lektoři kurzu

Lektoři z firmy: ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills


[Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...


    Ochrana osobních údajů
  • Úvod do problematiky
  • Evropská úprava - GDPR
  • Národní úprava
    Základní principy ochrany osobních údajů
  • Osobní údaj, správce a zpracovatel
  • Právní důvody využití osobních údajů
  • Povinnosti správce
    Ochrana osobních údajů
  • Ochrana osobních údajů zákazníků
  • Ochrana osobních údajů zaměstnanců a spolupracujících obchodních partnerů
  • Ochrana osobních údajů u cookies a pokročilých marketingových nástrojů
  • Kamerové systémy a využití biometrických údajů
    Výhled do budoucna
  • Nařízení e-privacy
  • Chystaný zákon o ochraně osobních údajů


[Kurz] Obsah kurzu/školení...

Na tomto kurzu Vás seznámíme s aktuálními problémy ochrany osobních údajů v IT, zejména e-commerce. Dozvíte se, jaký je současný právní základ ochrany osobních údajů a postup implementace ochrany osobních údajů u provozovatelů e-shopů a jiných B2C ICT řešení. Kurz je určen pro majitele e-commerce webů, profesionály z oblasti internetové reklamy, vývojáře a další osoby přicházející do styku s osobními údaji v online prostoru.

Tento kurz je lektorsky zajišťován ve spolupráci s projektem advokátní.NET.
  • Ochrana osobních údajů
  • Ochrana osobních údajů
  • Základní principy ochrany osobních údajů
  • Ochrana osobních údajů


[Kurz] Cíl školení / poznámka ke kurzu...

Na tomto kurzu Vás seznámíme s aktuálními problémy ochrany osobních údajů v IT, zejména e-commerce. Dozvíte se, jaký je současný právní základ ochrany osobních údajů a postup implementace ochrany osobních údajů u provozovatelů e-shopů a jiných B2C ICT řešení. Kurz je určen pro majitele e-commerce webů, profesionály z oblasti internetové reklamy, vývojáře a další osoby přicházející do styku s osobními údaji v online prostoru.
Tento kurz je lektorsky zajišťován ve spolupráci s projektem advokátní.NET.



[dotaz na školení/kurz] Formulář pro komentáře, dotazy a odpovědi


Dotaz ke kurzu: Ochrana osobních údajů v oblasti ICT a e-commerce
text dotazu, ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě

   ... a pro kontrolu zadejte prosím znova Váš email
Někdy je zadaná špatná emailová adresa a odpověď se vrátí, proto prosím zadejte email dvakrát

            



Chci poslat přihlašovací údaje na server skoleni-kurzy.eu
[Registrovat jako uživatele Ano/Ne]

Pokud jste přihlášeni, email nemusíte zadávat




Vložte potvrzovací kód Vložte číslo             

Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku

Komentáře a dotazy na školení / kurz / seminář


ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

:: ICT Pro - International Corporate Training STABILITA A ZKUŠENOSTI SPOLEČNOSTI NA TRHU VZDĚLÁVÁNÍ ICT ICT Pro je na trhu od roku 1992, poskytovatelem školení a služeb IT formou IT vzdělávacího střediska je od roku 1995. Během své existence společnost vyškolila stovky vysoce odborných kurzů pro posluchače z mnoha desítek firem. KOMPLEXNÍ NABÍDKA SLUŽEB – ŠIROKÉ PORTFOLIO VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB Nosným oborem ICT Pro je konzultační a školicí činnost. Původní zaměření na ICT kurzy pro uživatele, programátory, grafiky, správce sítí a systémů a to až po top experty je nyní doplňováno o školení, kurzy a workshopy z oblastí rozvoje měkkých dovedností i oblastí rozvoje profesních...

Platební podmínky pro účast na kurzu

Organizační informace pro účastníky školení

Školení standardně probíhají v učebnách Školicího centra ICT Pro v Brně, na ulici Sochorova 38, nebo v Praze, na ulici Líbalova 1. Po vzájemné dohodě zcela běžně pořádáme zákaznické kurzy i ve školicích prostorách klienta, případně v učebnách našich partnerských výukových středisek nebo v námi či zákazníkem pronajatých prostorách.

Přihlášky na kurzy zajišťované školicím centrem ICT Pro jsou přijímány e-mailem nebo prostřednictvím formuláře na webových stránkách. Elektronické přihlášky jsou považovány za závazné. Zařazení všech přihlášených je prováděno podle pořadí došlých objednávek. Po přihlášení obdrží zákazník obratem automatické potvrzení o přijetí přihlášky. Nejpozději jeden až dva týdny před zahájením kurzu obdrží zákazník závazné potvrzení termínu spolu s pozvánkou a dalšími upřesňujícími detaily. V případě, že je již termín zvoleného kurzu naplněn, budete kontaktováni zákaznickým servisem s nabídkou alternativních termínů konání.

U vícedenních školení vám v případě potřeby rádi dáme tipy na ubytování, pokud možno v jednom z přilehlých ubytovacích zařízení.

Na školeních má každý účastník k dispozici počítač s potřebným softwarem a připojením na internet. Výuka v oblasti ICT má zpravidla charakter „hands on“, což znamená, že teoretický výklad je přímo doprovázen praktickými ukázkami a aktivní prací posluchačů na PC.

Ceny kurzů zpravidla zahrnují:

  • služby kvalifikovaného školitele
  • přípravu školení, přizpůsobení obsahu požadavkům klienta
  • knižní publikaci k danému tématu [pokud je v ceně kurzu ], případně studentský manuál v tištěné nebo el. podobě
  • zajištění dokumentace ke školení
  • vydání certifikátu o absolvování kurzu
  • zabezpečení výstupů a zpětné vazby pro zadavatele [na vyžádání]
  • psací potřeby [poznámkový blok a tužka]
  • oběd v blízké restauraci - pokud je v ceně kurzu
  • občerstvení o přestávkách [káva, čaj, sušenky, minerálky apod.]
  • využívání našich vzdělávacích prostor, strojový čas počítačů atd.







Podobné kurzy #Ochrana osobních údajů v oblasti ICT a e-commerce >>


Další kurzy a školení: Ochrana osobních údajů v oblasti ICT a e-commerce
Odkaz na podobný kurz a/nebo kurz od jiné firmy a v jiné ceně:

Podobný kurz Popis kurzu Další kurzy a školení
Novela občanského zákoníku a zákona o ochraně spotřebitele, změny v oblasti e-commerce - ON-LINE
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Další podobné školení nebo kurzy
Novela občanského zákoníku a zákona o ochraně spotřebitele, změny v oblasti e-commerce
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Další podobné školení nebo kurzy
Konec nejistoty s GDPR aneb obstáli byste při kontrole Úřadu pro ochranu osobních údajů?
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Pro všechny úrovně. Určeno pro Ředitele, manažery, GDPR a compliance specialisty, právníky, IT, HR, marketingové odborníky, interní auditory. Další podobné školení nebo kurzy
GDPR a zákon o ochraně osobních údajů versus zákon o svobodném přístupu k informacím
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. GDPR a zákon o ochraně osobních údajů , porovnání stávající a nové právní úpravy, působnost a pojmosloví, zásady a právní důvody zpracování osobních údajů, pravidla a povi Další podobné školení nebo kurzy
GDPR a zákon o ochraně osobních údajů versus zákon o svobodném přístupu k informacím – webinář
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. GDPR a zákon o ochraně osobních údajů , porovnání stávající a nové právní úpravy, působnost a pojmosloví, zásady a právní důvody zpracování osobních údajů, pravidla a povi Další podobné školení nebo kurzy
ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ - pro personalisty a mzdové účetní
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Mzdové účetnictví # Archivace dat Právní předpisy Evidence, uchovávání a vyřazování dokumentů Základní pojmy – dokument, původce dokumentu, archiválie, archiv Archivace digitální a analogová Archivace dat jiným subjektem za úplatu Ohlašovac Další podobné školení nebo kurzy
ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ - pro personalisty a mzdové účetní
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Mzdové účetnictví # Archivace dat Právní předpisy Evidence, uchovávání a vyřazování dokumentů Základní pojmy – dokument, původce dokumentu, archiválie, archiv Archivace digitální a analogová Archivace dat jiným subjektem za úplatu Ohlašovac Další podobné školení nebo kurzy
Jak doložit soulad s GDPR a to i při kontrole úřadu pro ochranu osobních údajů
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Další podobné školení nebo kurzy
OBSLUHA OSOBNÍHO POČÍTAČE
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Po úspěšném absolvování kurzu Obsluha osobního počítače absolvent zná obsluhu osobního počítače, ovládá orientaci v terminologii, umí ovládat MS Windows, zná základní návyky práce se soubory a adresáři, má znalost textového editoru MS Word, tabulkového procesoru MS Excel, p Další podobné školení nebo kurzy

Podobný    = Podobný kurz nebo školení




Poslední aktualizace: 2021-08-05 13:41:36

ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills
Ochrana osobních údajů v oblasti ICT a e-commerce # Přihláška na kurz:

Rekvalifikační vzdělávací kurzy + Počítačové kurzy a semináře - grafika, databáze, programování, web & internet, office, GIS

Téma kurzů nebo školení:
  • MAIL RSS Manažerské kurzy
  • MAIL RSS Personalistika a osobnostní rozvoj
  • MAIL RSS Technické kurzy, doprava
  • MAIL RSS Školství, zdravotnictví a sociální oblast
  • MAIL RSS Sport, umění a ostatní kurzy

    Typ kurzu/školení: Kurz

    • Účastník kurzu obdrží certifikát


    Klíčová slova pro dané školení:
    aktuálními, ecommerce, ict, it, ochrana, ochrany, osobních, osobních, seznámíme, tomto, vás



    [RSS] Nechte si posílat nové termíny kurzu Chcete vědět kdy bude další termín kurzu? - Využijte RSS a nechte si posílat každé změny a/nebo nové termíny kurzu do Vaší čtečky RSS (bez registrace)

      RSSOchrana osobních údajů v oblasti ICT a e-commerce [RSS] - Novinky a nové termíny kurzu

    © ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills - Brno - Žabovřesky :: - ICT Pro - International Corporate Training STABILITA A ZKUŠENOSTI SPOLEČNOSTI NA TRHU VZDĚLÁVÁNÍ ICT ICT Pro je na trhu od roku 1992, poskytovatelem školení a služeb IT formou IT vzdělávacího střediska je od roku 1995. Během své existence společnost vyškolila stovky vysoce odborných kurzů pro posluchače z mnoha desítek firem. KOMPLEXNÍ NABÍDKA SLUŽEB – ŠIROKÉ PORTFOLIO VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB Nosným oborem ICT Pro je konzultační a školicí činnost. Původní zaměření na ICT kurzy pro uživatele, programátory, grafiky, správce sítí a systémů a to až po top experty je nyní doplňováno o školení, kurzy a workshopy z oblastí rozvoje měkkých dovedností i oblastí rozvoje profesních...

    Platební podmínky pro účast na kurzu


    Organizační informace pro účastníky školení

    Školení standardně probíhají v učebnách Školicího centra ICT Pro v Brně, na ulici Sochorova 38, nebo v Praze, na ulici Líbalova 1. Po vzájemné dohodě zcela běžně pořádáme zákaznické kurzy i ve školicích prostorách klienta, případně v učebnách našich partnerských výukových středisek nebo v námi či zákazníkem pronajatých prostorách.

    Přihlášky na kurzy zajišťované školicím centrem ICT Pro jsou přijímány e-mailem nebo prostřednictvím formuláře na webových stránkách. Elektronické přihlášky jsou považovány za závazné. Zařazení všech přihlášených je prováděno podle pořadí došlých objednávek. Po přihlášení obdrží zákazník obratem automatické potvrzení o přijetí přihlášky. Nejpozději jeden až dva týdny před zahájením kurzu obdrží zákazník závazné potvrzení termínu spolu s pozvánkou a dalšími upřesňujícími detaily. V případě, že je již termín zvoleného kurzu naplněn, budete kontaktováni zákaznickým servisem s nabídkou alternativních termínů konání.

    U vícedenních školení vám v případě potřeby rádi dáme tipy na ubytování, pokud možno v jednom z přilehlých ubytovacích zařízení.

    Na školeních má každý účastník k dispozici počítač s potřebným softwarem a připojením na internet. Výuka v oblasti ICT má zpravidla charakter „hands on“, což znamená, že teoretický výklad je přímo doprovázen praktickými ukázkami a aktivní prací posluchačů na PC.

    Ceny kurzů zpravidla zahrnují:

    • služby kvalifikovaného školitele
    • přípravu školení, přizpůsobení obsahu požadavkům klienta
    • knižní publikaci k danému tématu [pokud je v ceně kurzu ], případně studentský manuál v tištěné nebo el. podobě
    • zajištění dokumentace ke školení
    • vydání certifikátu o absolvování kurzu
    • zabezpečení výstupů a zpětné vazby pro zadavatele [na vyžádání]
    • psací potřeby [poznámkový blok a tužka]
    • oběd v blízké restauraci - pokud je v ceně kurzu
    • občerstvení o přestávkách [káva, čaj, sušenky, minerálky apod.]
    • využívání našich vzdělávacích prostor, strojový čas počítačů atd.




     
    Komentáře a dotazy na školení a nebo kurz

     

     

    [Jobs] Hledání práce nově přes PráceJobs.com

    Podobné kurzy # ochrana + osobních + ict + ecommerce



  • ^
     
     
    RSS
    RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
    Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
    skoleni-kurzy.eu

    SKOLENI-KURZY.EU



    REGIONY



    MENU



    KONTAKT


    skoleni-kurzy.eu
    2007 - 2021 © OBEC.net, sro
    Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
    Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
    Telefon:(+420) 533 555 859, 775 193 488
    Fax: 533 312 404
    Kontakt

    +



    +




    V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





    Školení: Havajská masáž Lomi Lomi v srpnu 2021 - Liberec
    ^