logo skoleni-kurzy

KURZ : OCHRANA OSOBNICH UDAJU PODLE OBECNEHO NARIZENI GDPR POZNATKY Z APLIKACNI PRAXE
STUDIO W


skoleni-kurzy.eu


Vyrábíte? Tvoříte? Šperky? Umění? Dárky? Bytové doplňky? Módní trendy?

Vytvořte svůj nový obchod právě TEĎ také na HANNDE.com


[HANNDE.com] Tržiště Ručně Vyráběných Produktů | Registrace zdarma [DoDámeTo.cz] Rozvoz potravin - kód pro slevu: "SLEVA5" | Registrace pro dodavatele: zdarma
< Poslední zobrazené kurzy


Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



Pořádáte podobný kurz/školení?


Pořádáte podobné kurzy, školení a/nebo studium. Vložte Vaše kurzy na web. Kurs / kurzy nemusí být rekvalifikační, stačí když kurzy budou mít termín konání školení pro on-line objednávku kurzu


 
OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ podle obecného nařízení GDPR - poznatky z aplikační praxe - Následující kurzy:

 

 

OCHRANA OSOBNICH UDAJU PODLE OBECNEHO NARIZENI GDPR POZNATKY Z APLIKACNI PRAXE

Viz také následující kurzy :
  • Kurz pro přípravu na zkoušky insolvenčních správců (vzdělávání podle vyhlášky MSp č. 197 - 2013 Sb.) kurz A + BPodrobnosti
  • Ochrana osobních údajů dle obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)Podrobnosti
  • Postup kontroly podle zákona č. 255 - 2012 Sb., kontrolního řádu a souvisejících předpisůPodrobnosti
  • Nařízení EU č. 910 - 2014 eIDAS a správa dokumentů v ČRPodrobnosti
  • Kurz pro přípravu na zkoušky insolvenčních správců (vzdělávání podle vyhlášky MSp č. 197 - 2013 Sb.) kurz APodrobnosti


Kurz - OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ podle obecného nařízení GDPR - poznatky z aplikační praxe

Tento vzdělávací kurz/seminář již proběhl - Původní program vzdělávacího kurzu
Tento kurz již byl smazán


Tento kurz pořádala firma: © Studio W - Praha 5
 



Další podobné školení nebo kurzy:

  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Ochrana osobních údajů dle obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.290 Kč/Kurz


  • Podobný kurz     Praha 1  
    (??)   Ochrana osobních údajů - GDPR v praxi - Praktické zkušenosti s GDPR po roce účinnosti - Top Vision

    - ... cena: 6.990 CZK /Kurz (8.458 CZK /Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     online - eLearning, Webináře  
    (??)   GDPR a ochrana osobních údajů (záznam on-line) - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 1.650 Kč/Kurz (1.997 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Jak doložit soulad s GDPR a to i při kontrole úřadu pro ochranu osobních údajů - Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová

    - ... cena: 2.223 Kč/Kurz (2.690 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Osobní agenda zaměstnanců v pracovněprávních vztazích z pohledu GDPR a nového zákona o ochraně osobních údajů - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.390 Kč/Kurz (2.892 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský  
    (??)   GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - NOVÝ ZÁKON + NOVELA (účinnost od 24. 4. 2019) - Ludmila Novotná, vzdělávací agentura PROFESIM

    - ... cena: 1.790 Kč/Kurz


  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský  
    (??)   Ochrana osobních údajů v oblasti ICT a e-commerce - ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

    - ... cena: 5.400 Kč/Kurz (6.534 Kč/Kurz včetně DPH)









  • Popis kurzu
    OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ podle obecného nařízení GDPR - poznatky z aplikační praxe


    Lektoři kurzu

    JUDr. Jakub MORÁVEK, Ph.D., advokát, tajemník a odborný asistent na katedře pracovního práva Univerzity Karlovy, je garantem několika předmětů vč. Ochrany osobních údajů, 2010 – 2012 ředitelem odboru právní podpory a schengenské spolupráce Úřadu pro ochranu osobních údajů


    [Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...



    Určeno pro všechny, kteří přichází do kontaktu s osobními údaji, zejména personalisty, manažery, marketingové specialisty a další.

    Obsah:
    Obecné nařízení o ochraně osobních údajů a jeho působnost, včetně postavení v právním řádu České republiky
    * Věcná působnost právní úpravy
    * Místní působnost právní úpravy
    * Osobní působnost právní úpravy
    Základní pojmosloví ochrany osobních údajů (ve světle rozhodovací praxe vysokých soudů, mezinárodních soudních institucí a doporučení evropských orgánů), jeho provedení v aplikační praxi a související otázky:
    * Osobní údaj, citlivý údaj
    * Zpracování osobních údajů
    * Správce osobních údajů
    * Zpracovatel osobních údajů
    * Společní správci osobních údajů
    * Subjekt údajů
    * Souhlas se zpracováním osobních údajů
    * Právo být zapomenut
    * Právo na přenositelnost údajů atd.
    Základní práva a povinnosti v oblasti ochrany osobních údajů, základní rámec zpracování osobních údajů, včetně příkladů z aplikační praxe
    * Stanovení účelu, způsobu a prostředků zpracování
    * Identifikace právního titulu ke zpracování osobních údajů
    * Povinnosti související s minimalizací zásahu do chráněných zájmů (doba uchování, rozsah zpracovávaných osobních údajů, přesnost údajů atp.)
    * Informační povinnost vůči subjektům údajů
    * Zabezpečení zpracovávaných osobních údajů a související dokumentace, včetně předběžného posouzení
    * Práva subjektu údajů vůči správci osobních údajů
    * Povinnost oznámit bezpečnostní incident Úřadu pro ochranu osobních údajů
    Pověřenec pro ochranu osobních údajů (postavení, práva a povinnosti)
    Vztah správce a zpracovatele osobních údajů
    * Správce a zpracovatel osobních údajů
    * Společní správci osobních údajů
    * Smluvní úprava poměrů správce a zpracovatele osobních údajů
    * Odpovědnost správce a zpracovatele osobních údajů
    Úřad pro ochranu osobních údajů a jeho působnost
    * Působnost Úřadu pro ochranu osobních údajů
    * Procesní aspekty ochrany osobních údajů
    Základní otázky předávání osobních údajů do třetích zemí
    * Pojem třetí země
    * Způsoby a garance pro předávání osobních údajů do třetích zemí


    [Kurz] Obsah kurzu/školení...



    Určeno pro všechny, kteří přichází do kontaktu s osobními údaji, zejména personalisty, manažery, marketingové specialisty a další.

    Obsah:
    Obecné nařízení o ochraně osobních údajů a jeho působnost, včetně postavení v právním řádu České republiky
    * Věcná působnost právní úpravy
    * Místní působnost právní úpravy
    * Osobní působnost právní úpravy
    Základní pojmosloví ochrany osobních údajů (ve světle rozhodovací praxe vysokých soudů, mezinárodních soudních institucí a doporučení evropských orgánů), jeho provedení v aplikační praxi a související otázky:
    * Osobní údaj, citlivý údaj
    * Zpracování osobních údajů
    * Správce osobních údajů
    * Zpracovatel osobních údajů
    * Společní správci osobních údajů
    * Subjekt údajů
    * Souhlas se zpracováním osobních údajů
    * Právo být zapomenut
    * Právo na přenositelnost údajů atd.
    Základní práva a povinnosti v oblasti ochrany osobních údajů, základní rámec zpracování osobních údajů, včetně příkladů z aplikační praxe
    * Stanovení účelu, způsobu a prostředků zpracování
    * Identifikace právního titulu ke zpracování osobních údajů
    * Povinnosti související s minimalizací zásahu do chráněných zájmů (doba uchování, rozsah zpracovávaných osobních údajů, přesnost údajů atp.)
    * Informační povinnost vůči subjektům údajů
    * Zabezpečení zpracovávaných osobních údajů a související dokumentace, včetně předběžného posouzení
    * Práva subjektu údajů vůči správci osobních údajů
    * Povinnost oznámit bezpečnostní incident Úřadu pro ochranu osobních údajů
    Pověřenec pro ochranu osobních údajů (postavení, práva a povinnosti)
    Vztah správce a zpracovatele osobních údajů
    * Správce a zpracovatel osobních údajů
    * Společní správci osobních údajů
    * Smluvní úprava poměrů správce a zpracovatele osobních údajů
    * Odpovědnost správce a zpracovatele osobních údajů
    Úřad pro ochranu osobních údajů a jeho působnost
    * Působnost Úřadu pro ochranu osobních údajů
    * Procesní aspekty ochrany osobních údajů
    Základní otázky předávání osobních údajů do třetích zemí
    * Pojem třetí země
    * Způsoby a garance pro předávání osobních údajů do třetích zemí




    Podobné kurzy #OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ podle obecného nařízení GDPR - poznatky z aplikační praxe >>


    Další kurzy a školení: OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ podle obecného nařízení GDPR - poznatky z aplikační praxe
    Odkaz na podobný kurz a/nebo kurz od jiné firmy a v jiné ceně:

    Podobný kurz Popis kurzu Další kurzy a školení
    Ochrana osobních údajů dle obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Seminář se zaměří na aktuální problematické otázky týkající se ochrany osobních údajů, které budou zasazeny do právního rámce ochrany osobních údajů tvořeného zejména Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (GDPR) a zákonem o zpracování osobních údajů. Budete seznámeni s Další podobné školení nebo kurzy
    Ochrana osobních údajů - GDPR v praxi - Praktické zkušenosti s GDPR po roce účinnosti
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Nebuďte zaskočeni a připravte se na revoluční změnu General Data Protection Regulation (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2017 - 679) je účinné od 25. května 2018 a představuje revoluční změnu na celoevropské úrovni. Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR – poznatky z praxe
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Ze semináře si odnesete jasnou představu o nakládání s osobními údaji a konkrétní tipy na řešení různých situací. Zopakujete si základní informace týkající se GDPR. Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR a ochrana osobních údajů (záznam on-line)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Neuvedeno * • Úvod do webináře, stručné vysvětlení pramenů evropského práva, vysvětlení základních pramenů sekundárního evropského práva, rozdíl mezi směrnicemi a nařízeními. • Smysl a účel Nařízení. Další podobné školení nebo kurzy
    Jak doložit soulad s GDPR a to i při kontrole úřadu pro ochranu osobních údajů
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Program semináře: * aktuality k vývoji legislativy a judikatury * novinky od dozorových úřadů pro ochranu osobních údajů * povinnost dokládat soulad jako jedna ze základních změn, kterou GDPR přineslo * jaké jsou dozorové pravomoci ÚO Další podobné školení nebo kurzy
    Osobní agenda zaměstnanců v pracovněprávních vztazích z pohledu GDPR a nového zákona o ochraně osobních údajů
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i ve vztahu ke zpracování osobních dat zaměstnanců. * Problematika osobních údajů zaměstnanců v roce 2020 - 2021 a GDPR: • principy rovnováhy me Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - NOVÝ ZÁKON + NOVELA (účinnost od 24. 4. 2019)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : * Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. * GDPR a zákon o ochraně osobních údajů, porovnání stávající a nové právní úpravy, působnost a pojmosloví, zásady a právní důvody zpracování osobních údajů, pravidl Další podobné školení nebo kurzy
    Obecné studijní předpoklady SCIO OSP Z/R - online příprava
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Moderní on-line kurz Vás připraví k přijímacím zkouškám na vysoké školy, které jsou založeny na testu Obecné studijní předpoklady [OSP] organizovaným společností SCIO. Další podobné školení nebo kurzy
    Velká novela zákona o obchodních korporacích - obchodní korporace obecně + společnost s ručením omezeným
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Tento první den dvoudenního semináře (druhý den 19. srpna pokračuje změnami v úpravě akciové společnosti) se zaměří zejména na změny a novinky, které novela přináší v následujících oblastech: * Obchodní korporace obecně: - vkladová povinnost - Další podobné školení nebo kurzy
    Opatření obecné povahy
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Program semináře: * Opatření obecné povahy jako zvláštní druh správního aktu * Opatření obecné povahy a jeho vztah k dalším formám činnosti správních orgánů, zejm. rozhodnutím a právním předpisům * Podmínky pro vydání opatření obecné povahy (for Další podobné školení nebo kurzy
    Velká novela zákona o obchodních korporacích - obchodní korporace obecně + společnost s ručením omezeným
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Tento první den dvoudenního semináře (druhý den 6. října pokračuje změnami v úpravě akciové společnosti) se zaměří zejména na změny a novinky, které novela přináší v následujících oblastech: * Obchodní korporace obecně: - obecné informace k novele – jak Další podobné školení nebo kurzy
    Velká novela ZOK - obchodní korporace obecně (obecná část ZOK) - ON-LINE seminář
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Seminář se zaměří zejména na změny a novinky, které novela přináší v následujících oblastech: * obecné informace k novele – jak novelu číst a vykládat (včetně neschválených bodů) * vkladová povinnost * věcná práva k podílům (včetně tzv. negati Další podobné školení nebo kurzy
    Zpracování osobních údajů (GDPR, zákon o zpracování osobních údajů) – aktuální otázky, praktická doporučení
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Seminář je zaměřen na problémy, které správci a zpracovatelé v praxi nejčastěji řeší: - určení role správce a zpracovatele, zpracovatelské smlouva, - jak správně provést posouzení vlivu na ochranu osobních údajů – jak správně plnit informační povinnost a co nezapomenout Další podobné školení nebo kurzy
    Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM - DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopady a skrývá v sobě mnohé zajímavé výzvy. Další podobné školení nebo kurzy
    METODY SOCIÁLNÍ PRÁCE A SYSTÉMY SOCIÁLNÍ OCHRANY ZAMĚŘENÉ NA OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM - ÚVOD DO PROBLEMATIKY - aktuální informace k změnám v legislativě, vedení dokumentace a GDPR
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : * Aktuální informace k změnám v legislativě. * Metody a postupy sociální práce na obcích se zaměřením na osoby se zdravotním postižením. Další podobné školení nebo kurzy
    METODY SOCIÁLNÍ PRÁCE A SYSTÉMY SOCIÁLNÍ OCHRANY ZAMĚŘENÉ NA OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM - ÚVOD DO PROBLEMATIKY (aktuální informace k připravovaným změnám v legislativě, vedení dokumentace a GDPR)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : * Aktuální informace k připravovaným změnám v legislativě. * Metody a postupy sociální práce na obcích se zaměřením na osoby se zdravotním postižením. Další podobné školení nebo kurzy
    Nařízení EU č. 910/2014 eIDAS a správa dokumentů v ČR
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Cílem kurzu je seznámit vás s problematikou elektronické identifikace a tzv. důvěryhodných služeb s ní spojených. Další podobné školení nebo kurzy
    Aktuální novinky českého e-Governmentu - zákon o právu na digitální služby, bank-ID, nařízení eIDAS, elektronická identifikace, elektronické dokumenty, elektronické podpisy, elektronické doručování, elektronické právní jednání a odpovědnost poskytov
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Odborný program semináře: * e-Government a elektronizace agend v oblasti veřejné správy * právní rámec elektronizace právního styku * nový zákon č. 12 - 2020 Sb. Další podobné školení nebo kurzy
    Osobní údaje v personalistice a monitoring zaměstnanců po zavedení GDPR a s důrazem na aktuální přístup ÚOOÚ
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Seminář se zaměří zejména na následující okruhy: * 1. Úvod do problematiky nakládání s osobními údaji zaměstnanců - zhodnocení právní úpravy v ČR - vysvětlení hlavních změn, které přinesla nová právní úprava v rámci EU – GDPR * Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR pro daňové a účetní pracovníky – zkušenosti z praxe a nový zákon o zpracování osobních údajů
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři budete seznámeni s problematikou zpracování osobních údajů dle Obecného nařízení (GDPR) a souvisejících zákonů, zejména z pohledu dat v účetních, daňových a mzdových systémech. => => Získáte informace o požadavcích kladených Obecným nařízením na správc Další podobné školení nebo kurzy

    Podobný    = Podobný kurz nebo školení




    Poslední aktualizace: 2020-05-31 08:26:03

    Studio W
    OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ podle obecného nařízení GDPR - poznatky z aplikační praxe #

    Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře + Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení

    Téma kurzů nebo školení:
  • MAIL RSS Manažerské kurzy
  • MAIL RSS Systémy řízení a ISO
  • MAIL RSS Právo a legislativa



     
    Komentáře a dotazy na školení/kurz

    Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz
     

     

    Hledáte náhodou nějakou práci?


    Taxikáři osobních a malých dodávkových automobilů
    PROFESE CZ-ISCO OBOR Taxikáři osobních a malých dodávkových automobilů PRACOVNĚPRÁVNÍ VZTAH Pracovní poměr - plný..., Praha 5

    Mechanici a opraváři osobních automobilů
    Náplň práce ŘP sk. B,C,+E výhodou, praxe v oboru výhodou, samostatnost, komunikativnost, příjemné vystupování..., Kosoř, Středočeský

    Automation Test Engineer
    .peopleconsulting.cz/sluzby-uchazecum/ochrana-osobnich-udaju-gdpr. Pokud nám Váš souhlas v rámci GDPR udělit nechcete, prosím uveďte... poskytl/a souhlas se zpracováním vašich osobních údajů. Odpovědí na tuto pracovní nabídku souhlasíte se zpracováním osobních..., Praha 5

    Business data analyst, 45-60 000 Kč/m
    zpracování poskytnutých osobních údajů je 2 roky od odeslání osobních údajů. Tuto lhůtu můžete kdykoliv předčasně zkrátit... a nebo naopak prodloužit. INET-SERVIS.CZ, s.r.o. bude postupovat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb..., Praha 5

    Windows Administrator - Citrix
    zpracování poskytnutých osobních údajů je 2 roky od odeslání osobních údajů. Tuto lhůtu můžete kdykoliv předčasně zkrátit... a nebo naopak prodloužit. INET-SERVIS.CZ, s.r.o. bude postupovat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb..., Praha 5

    Asistentka obchodního oddělení - šance pro absolventy
    osobních údajů v rozsahu životopisných dat adresovaných společnosti Kariéra, s. r. o. dáváte souhlas pro zpracování těchto dat..., Praha 5

    Ortoped
    a s tím související doba zpracování poskytnutých osobních údajů je 2 roky od odeslání osobních údajů. Tuto lhůtu můžete... osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů [EU] 2016/679. Beru na vědomí..., Praha 5

    [Jobs] Hledání práce nově přes PráceJobs.com

    Podobné kurzy # ochrana + osobních + obecného + nařízení + gdpr + poznatky



  • ^
     
     
    RSS
    RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
    Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
    skoleni-kurzy.eu

    SKOLENI-KURZY.EU



    REGIONY



    MENU



    KONTAKT


    skoleni-kurzy.eu
    2007 - 2020 © OBEC.net, sro
    Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
    Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
    Telefon:(+420) 533 555 859, 775 193 488
    Fax: 533 312 404
    Kontakt

    +



    +




    V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





    Akreditovaný kurz: Akreditovaný kurz Masér [Sportovní masáž] [kód DK: 69 037 M] v lednu 2021 - Olomouc
    ^