logo skoleni-kurzy

KURZ : GDPR PRO HR PRAKTICKE ZKUSENOSTI
POPIS KURZU


skoleni-kurzy.eu


< Poslední zobrazené kurzy


Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



Pořádáte podobný kurz/školení?


Pořádáte podobné kurzy, školení a/nebo studium. Vložte Vaše kurzy na web. Kurs / kurzy nemusí být rekvalifikační, stačí když kurzy budou mít termín konání školení pro on-line objednávku kurzu


 
GDPR pro HR – praktické zkušenosti - Následující kurzy:

 

 

GDPR PRO HR PRAKTICKE ZKUSENOSTI

Viz také následující kurzy :
  • Personalistika pro praxiPodrobnosti
  • Marketing, reklama a komunikace - souhrnný rekvalifikační kurz pro začátečníkyPodrobnosti
  • Management pro praxi - rekvalifikační kurzPodrobnosti
  • Účetnictví a daně pro praxi - rekvalifikace Podrobnosti
  • Mzdové účetnictví pro praxi - rekvalifikační kurz s akreditací MŠMTPodrobnosti


Kurz - GDPR pro HR – praktické zkušenosti

Tento vzdělávací kurz/seminář již proběhl - Původní program vzdělávacího kurzu
Tento kurz již byl smazán


Tento kurz pořádala firma: © 1. VOX a.s. - Praha 1
 



Další podobné školení nebo kurzy:

  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   GDPR pro pracovníky z oblasti HR – praktické zkušenosti - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.290 Kč/Kurz (2.771 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   GDPR pro daňové a účetní pracovníky – zkušenosti z praxe a nový zákon o zpracování osobních údajů - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.290 Kč/Kurz (2.771 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Olomouc - Olomoucký  
    (??)   METODY SOCIÁLNÍ PRÁCE A SYSTÉMY SOCIÁLNÍ OCHRANY ZAMĚŘENÉ NA OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM - ÚVOD DO PROBLEMATIKY - aktuální informace k změnám v legislativě, vedení dokumentace a GDPR - Ludmila Novotná, vzdělávací agentura PROFESIM

    - ... cena: 1.790 Kč/Kurz


  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský  
    (??)   METODY SOCIÁLNÍ PRÁCE A SYSTÉMY SOCIÁLNÍ OCHRANY ZAMĚŘENÉ NA OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM - ÚVOD DO PROBLEMATIKY (aktuální informace k připravovaným změnám v legislativě, vedení dokumentace a GDPR) - Ludmila Novotná, vzdělávací agentura PROFESIM

    - ... cena: 1.790 Kč/Kurz


  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský  
    (??)   GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - NOVÝ ZÁKON + NOVELA (účinnost od 24. 4. 2019) - Ludmila Novotná, vzdělávací agentura PROFESIM

    - ... cena: 1.790 Kč/Kurz


  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS - ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

    - ... cena: 10.800 Kč/Kurz (13.068 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha 2  
    (??)   Konec nejistoty s GDPR aneb obstáli byste při kontrole Úřadu pro ochranu osobních údajů? - Český institut interních auditorů, z.s.

    - ... cena: 1.590 Kč/Kurz (1.924 Kč/Kurz včetně DPH)









  • Popis kurzu
    GDPR pro HR – praktické zkušenosti


    Kurz je určen pro ...

    Seminář je určen zástupcům jak soukromého, tak i veřejného sektoru, zejména vedoucím zaměstnancům, personalistům, HR manažerům i ostatním pracovníkům HR.


    Lektoři kurzu


    Mgr. Veronika Odrobinová
    partnerka a advokátka GT Legal


    [Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...



    novinky v oblasti osobních údajů v roce 2020,

    prováděcí zákon o zpracování osobních údajů a další zdroje práva a výkladu,

    povinnosti vůči subjektům osobních údajů, vedení povinné evidence a praktické dopady,

    základní zásady právní úpravy,

    technická opatření nutná k naplnění GDPR,

    povinnosti správců i zpracovatelů v oblasti zabezpečení, zpracování a požadovaná technická a organizační opatření,

    doporučení a praktické zkušenosti ohledně postupu dle GDPR v závislosti na rozsahu a rizikovosti zpracovávaných osobních údajů,

    praktické dopady v oblasti sledování zaměstnanců (CCTV, GPS, emaily apod.) a vývoj praxe,

    praktické dopady pro docházkové systémy a systémy zpracování mezd a vývoj praxe,

    smlouvy se zpracovateli – pracovnělékařská péče, personální agentury,

    osobní spisy a GDPR,

    odborové organizace a GDPR.
    Diskuze a dotazy.


    [Kurz] Obsah kurzu/školení...



    novinky v oblasti osobních údajů v roce 2020,

    prováděcí zákon o zpracování osobních údajů a další zdroje práva a výkladu,

    povinnosti vůči subjektům osobních údajů, vedení povinné evidence a praktické dopady,

    základní zásady právní úpravy,

    technická opatření nutná k naplnění GDPR,

    povinnosti správců i zpracovatelů v oblasti zabezpečení, zpracování a požadovaná technická a organizační opatření,

    doporučení a praktické zkušenosti ohledně postupu dle GDPR v závislosti na rozsahu a rizikovosti zpracovávaných osobních údajů,

    praktické dopady v oblasti sledování zaměstnanců (CCTV, GPS, emaily apod.) a vývoj praxe,

    praktické dopady pro docházkové systémy a systémy zpracování mezd a vývoj praxe,

    smlouvy se zpracovateli – pracovnělékařská péče, personální agentury,

    osobní spisy a GDPR,

    odborové organizace a GDPR.
    Diskuze a dotazy.

    [Kurz] Cíl školení / poznámka ke kurzu...

    Seminář vás naučí, co konkrétně znamená GDPR pro dotčené subjekty v oblasti HR a jaký dopad má do každodenní praxe personalisty. Na základě praktických zkušeností vám budou předvedeny možnosti postupu a řešení, která již jsou implementována u jiných společností. Zároveň se budeme zabývat zkušenostmi z praxe.

    [Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...

    Samozřejmostí je občerstvení, podkladové materiály a osvědčení o absolvování pro každého účastníka.





    Podobné kurzy #GDPR pro HR – praktické zkušenosti >>


    Další kurzy a školení: GDPR pro HR – praktické zkušenosti
    Odkaz na podobné školení a/nebo školení od jiné firmy a v jiné ceně:

    Podobný kurz Popis kurzu Další kurzy a školení
    GDPR pro pracovníky z oblasti HR – praktické zkušenosti
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Seminář vás naučí, co konkrétně znamená GDPR pro dotčené subjekty v oblasti HR a jaký dopad má do každodenní praxe personalisty. Na základě praktických zkušeností budou účastníkům předvedeny možnosti postupu a řešení, která již jsou implementována u jiných společností. Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR pro daňové a účetní pracovníky – zkušenosti z praxe a nový zákon o zpracování osobních údajů
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Jak zajistit potřebnou ochranu osobních údajů v každodenní praxi účetního, zpracovatele mezd nebo pracovníka daňově-poradenské kanceláře? Nařízení GDPR doprovázené konkrétními příklady a ukázkami řešení i návody, jak postupovat, včetně prvních zkušeností z reálné p Další podobné školení nebo kurzy
    Ochrana dat (GDPR) v oblasti systémů ECM/DMS
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : GDPR představuje další legislativní normu, která ovlivňuje oblast správy dokumentů a obsahu, tedy oblast systémů ECM - DMS. GDPR má na tuto oblast velké dopady a skrývá v sobě mnohé zajímavé výzvy. Další podobné školení nebo kurzy
    Vedení pokladny, účetnictví, DPH, EET, GDPR a další souvislosti ve vztahu k pokladně  v roce 2020.
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Cílem školení je seznámit účastníky s problematikou vedení pokladny a pokladních dokladů při vedení účetnictví. Smyslem školení je prohloubit a doplnit znalosti účastníků z oblasti týkající se praktické činnosti vedení podnikové pokladny, otázek spojených s vystavováním, účt Další podobné školení nebo kurzy
    Spisová a archivní služba u podnikatelských subjektů 2021, včetně GDPR
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Seminář je určen všem podnikatelským subjektům kteří řeší otázku, jak zpracovat a zabezpečit své dokumenty (včetně elektronických) v souladu s požadavky kladenými zákonem č. 499 - 2004 Sb. Další podobné školení nebo kurzy
    METODY SOCIÁLNÍ PRÁCE A SYSTÉMY SOCIÁLNÍ OCHRANY ZAMĚŘENÉ NA OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM - ÚVOD DO PROBLEMATIKY - aktuální informace k změnám v legislativě, vedení dokumentace a GDPR
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : * Aktuální informace k změnám v legislativě. * Metody a postupy sociální práce na obcích se zaměřením na osoby se zdravotním postižením. Další podobné školení nebo kurzy
    METODY SOCIÁLNÍ PRÁCE A SYSTÉMY SOCIÁLNÍ OCHRANY ZAMĚŘENÉ NA OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM - ÚVOD DO PROBLEMATIKY (aktuální informace k připravovaným změnám v legislativě, vedení dokumentace a GDPR)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : * Aktuální informace k připravovaným změnám v legislativě. * Metody a postupy sociální práce na obcích se zaměřením na osoby se zdravotním postižením. Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - NOVÝ ZÁKON + NOVELA (účinnost od 24. 4. 2019)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : * Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. * GDPR a zákon o ochraně osobních údajů, porovnání stávající a nové právní úpravy, působnost a pojmosloví, zásady a právní důvody zpracování osobních údajů, pravidl Další podobné školení nebo kurzy
    Konec nejistoty s GDPR aneb obstáli byste při kontrole Úřadu pro ochranu osobních údajů?
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Pro všechny úrovně. Určeno pro Ředitele, manažery, GDPR a compliance specialisty, právníky, IT, HR, marketingové odborníky, interní audit Cíl semináře Jak vypadá situace ohledně GDPR dva roky po zavedení naříze Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR, zákon o zpracování osobních údajů – osobní údaje prakticky
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Akreditace: MV - Ministerstvo vnitraAK - PV-170 - 2018, Název akreditace: GDPR - ochrana osobních údajů Seminář se zaměří na nový zákon o zpracování osobních údajů, přičemž důraz bude kladen na praktické dopady tohoto zákona. Současně samozřej Další podobné školení nebo kurzy
    Zpracování osobních údajů (GDPR, zákon o zpracování osobních údajů) – aktuální otázky, praktická doporučení
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Seminář je zaměřen na problémy, které správci a zpracovatelé v praxi nejčastěji řeší: - určení role správce a zpracovatele, zpracovatelské smlouva, - jak správně provést posouzení vlivu na ochranu osobních údajů – jak správně plnit informační povinnost a co nezapomenout Další podobné školení nebo kurzy
    Osobní agenda zaměstnanců v pracovněprávních vztazích z pohledu GDPR a nového zákona o ochraně osobních údajů
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i ve vztahu ke zpracování osobních dat zaměstnanců. * Problematika osobních údajů zaměstnanců v roce 2020 - 2021 a GDPR: • principy rovnováhy me Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR – poznatky z praxe
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Ze semináře si odnesete jasnou představu o nakládání s osobními údaji a konkrétní tipy na řešení různých situací. Zopakujete si základní informace týkající se GDPR. Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR - vše co potřebujete vědět
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Osnova semináře: * 1. Úvod do problematiky a aktuální informace o dění kolem GDPR * 2. Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR - vše co potřebujete vědět
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Osnova semináře: * 1. Úvod do problematiky a aktuální informace o dění kolem GDPR * 2. Další podobné školení nebo kurzy
    Jak doložit soulad s GDPR a to i při kontrole úřadu pro ochranu osobních údajů
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Program semináře: * aktuality k vývoji legislativy a judikatury * novinky od dozorových úřadů pro ochranu osobních údajů * povinnost dokládat soulad jako jedna ze základních změn, kterou GDPR přineslo * jaké jsou dozorové pravomoci ÚO Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR - vše co potřebujete vědět - ON-LINE seminář
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Píše se rok 2020 a Evropská komise připravuje v souladu s čl. 97 GDPR pro Evropský parlament první hodnotící zprávu o dopadech GDPR a souvisejících právních podmínkách pro zpracování osobních údajů v EU. Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR - vše co potřebujete vědět - ON-LINE seminář
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Píše se rok 2020 a Evropská komise připravuje v souladu s čl. 97 GDPR pro Evropský parlament první hodnotící zprávu o dopadech GDPR a souvisejících právních podmínkách pro zpracování osobních údajů v EU. Další podobné školení nebo kurzy
    Kurz-školení PostgreSQL Migrace Oracle do PostgreSQL # pro posluchače, kteří již mají zkušenosti s PostgreSQL nebo Oracle a chtějí migrovat Oracle do PostgreSQL.
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Kurz-školení PostgreSQL Migrace Oracle do PostgreSQL je zaměřen na posluchače, kteří již mají zkušenosti s PostgreSQL nebo Oracle a chtějí migrovat Oracle do PostgreSQL. Seznámí se s migračními strategiemi, jak funguje PostgreSQL Migration Tool a EnterpriseDB. Další podobné školení nebo kurzy
    VEŘEJNÉ ZAKÁZKY - aktuality a praktické zkušenosti
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Určeno pro zadavatele, dodavatele, poradce a všechny, kteří se chtějí seznámit s aktuálním vývojem v právní úpravě veřejného zadávání. Cíl: Seminář bude zaměřen na novinky a aktuality z oblasti výkladu a aplikace zákona č. Další podobné školení nebo kurzy

    Podobný    = Podobný kurz nebo školení




    Poslední aktualizace: 2020-08-17 12:34:30

    1. VOX a.s.
    GDPR pro HR – praktické zkušenosti #

    Rekvalifikační vzdělávací kurzy + Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře + Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení

    Téma kurzů nebo školení:
  • MAIL RSS Personalistika a osobnostní rozvoj
  • MAIL RSS Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění
  • MAIL RSS Právo a legislativa
  •   Kurzy pro hr – praktické




     
    Komentáře a dotazy na školení/kurz

    Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz
     

     

    Hledáte náhodou nějakou práci?


    Všeobecné sestry a praktické sestry do nepřetržitého provozu pro lůžkové odd. Chirurgické kliniky 1.LF UK
    Kombinace špičkové medicíny a lidského přístupu k pacientovi i jeho rodině. • Nové a moderní prostory s kvalitním zázemím pro zaměstnance a komfortem pro pacienty. • Sehraný zdravotnický tým, který má společný cíl – spokojeného pacienta. • ..., Praha 4

    EXPERT INFORMAČNÍ BEZPEČNOSTI - INFRASTRUKTURA Praha-Nusle
    před ostatními budete mít, pokud: Máte praktické zkušenosti se síťovými technologiemi Cisco, Checkpoint apod. Máte praktické..., Praha 4

    Osobní bankéř/ka - Háje
    V našem týmu uvítáme: úspěšně ukončené vzdělání, minimálně maturita je však nutností znalost bankovních produktů a praktické..., Praha 4

    Bonami GRAPHIC DESIGNER Praha Full-time
    plus pokud ti je blízký interiérový design a náš produkt. Pokud by tě zajímaly další praktické věci: Nástup preferujeme čím dříve tím lépe..., Praha 8

    Bonami Off-page SEO specialista [Linkbuilder] Praha Full-time
    . Pokud by tě zajímaly další praktické věci: Ideální nástup? Ihned ;] Práce je na full time na hlavní pracovní poměr..., Praha 8

    Optometrista/ka - PRAHA 4‚ 6‚ 8 a 10
    nás vzdělání v oboru, praktické zkušenosti z podobné pozice nepotřebujete. Hledáme kandidáty do těchto 4 pražských lokalit..., Praha 4

    Právník - ředitelství Praha Více informací
    zdravotnické zařízení pro obor všeobecné praktické lékařství. Do našeho týmu na ředitelství ZZMV v Praze hledáme profesionální..., Praha 4

    [Jobs] Hledání práce nově přes PráceJobs.com

    Podobné kurzy # gdpr + hr + zkušenosti


  •  
     
    RSS
    RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
    Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
    skoleni-kurzy.eu

    SKOLENI-KURZY.EU



    REGIONY



    MENU



    KONTAKT


    skoleni-kurzy.eu
    2007 - 2020 © OBEC.net, sro
    Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
    Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
    Telefon:(+420) 533 555 859, 775 193 488
    Fax: 533 312 404
    Kontakt

    +



    +




    V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





    Školení: MS Excel pro ekonomy a manažery v říjnu 2020 - Praha
    ^