logo skoleni-kurzy

KURZ : ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNICH UDAJU PRO PERSONALISTY A MZDOVE UCETNI
STUDIO W


skoleni-kurzy.eu


< Poslední zobrazené kurzy


Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



Pořádáte podobný kurz/školení?


Pořádáte podobné kurzy, školení a/nebo studium. Vložte Vaše kurzy na web. Kurs / kurzy nemusí být rekvalifikační, stačí když kurzy budou mít termín konání školení pro on-line objednávku kurzu


 
ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní - Následující kurzy:

 

 

ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNICH UDAJU PRO PERSONALISTY A MZDOVE UCETNI

Viz také následující kurzy :
  • Marketing, reklama a komunikace - souhrnný rekvalifikační kurz pro začátečníkyPodrobnosti
  • Management pro praxi - rekvalifikační kurzPodrobnosti
  • Personalistika pro praxiPodrobnosti
  • Účetnictví a daně pro praxi - rekvalifikace Podrobnosti
  • Mzdové účetnictví pro praxi - rekvalifikační kurz s akreditací MŠMTPodrobnosti


Kurz - ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní

Tento vzdělávací kurz/seminář již proběhl - Původní program vzdělávacího kurzu
Tento kurz již byl smazán


Tento kurz pořádala firma: © STUDIO W - Praha 5
 



Další podobné školení nebo kurzy:
  • Podobný kurz     Ostrava - Moravskoslezský  
    (??)   Mzdové účetnictví se základy personalistiky v programu POHODA, rekvalifikace MŠMT ČR - Středisko vzdělávání s.r.o.

    - ... cena: 8.900 Kč/kurz bez DPH

  • Podobný kurz     Ostrava - Moravskoslezský  
    (??)   Mzdové účetnictví se základy personalistiky v programu POHODA, rekvalifikace MŠMT ČR - Středisko vzdělávání s.r.o.

    - ... cena: 8.900 Kč/kurz bez DPH

  • Podobný kurz     Ostrava - Moravskoslezský  
    (??)   Mzdové účetnictví se základy personalistiky, rekvalifikace MŠMT ČR - Středisko vzdělávání s.r.o.

    - ... cena: 6.900 Kč/kurz bez DPH

  • Podobný kurz     Ostrava - Moravskoslezský  
    (??)   Mzdové účetnictví se základy personalistiky, rekvalifikace MŠMT ČR - Středisko vzdělávání s.r.o.

    - ... cena: 6.900 Kč/kurz bez DPH

  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Změny ve mzdové účtárně a personální oblasti od 1. 1. 2021 aneb co musí znát mzdová účetní v novém roce - Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová

    - ... cena: 2.140 Kč/Kurz (2.589 Kč/Kurz včetně DPH)

  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Změny ve mzdové účtárně a personální oblasti od 1. 1. 2021 aneb co musí znát mzdová účetní v novém roce - Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová

    - ... cena: 2.140 Kč/Kurz (2.589 Kč/Kurz včetně DPH)

  • Podobný kurz     Ostrava - Moravskoslezský  
    (??)   Mzdové účetnictví se základy personalistiky v programu POHODA, rekvalifikace MŠMT ČR - Středisko vzdělávání s.r.o.

    - ... cena: 8.900 Kč/kurz bez DPH









  • Popis kurzu
    ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní


    Lektoři kurzu

    Ing. Růžena KLÍMOVÁ, specialistka a konzultantka mzdového účetnictví


    [Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...


    Obsah:
    * Archivace dat
    * Právní předpisy
    * Evidence, uchovávání a vyřazování dokumentů
    * Základní pojmy – dokument, původce dokumentu, spisová služba, archiválie, archiv
    * Archivace digitální a analogová
    * Archivace dat jiným subjektem za úplatu
    * Ohlašovací povinnosti vůči OSSZ při ukončení činnosti zaměstnavatele
    * Spisová služba – pro veřejnoprávní původce – velmi stručně
    * Archivační lhůty všech dokladů v rámci mzdové a personální agendy včetně odkazů na právní předpisy, např.
    * Mzdový list, doklady o pracovněprávních náležitostech
    * Účetní záznamy, doklady o srážkách ze mzdy, záznamy o zdravotním pojištění a sociálním zabezpečení, nemocenském pojištění, ELDP, výplatní pásky, rekapitulace mezd, atd.
    * Archiválie – dokumenty uvedené v přílohách č. 1 a 2 zákona č. 499/2004 Sb.
    * Ochrana osobních údajů ve mzdové a personální oblasti
    * Definice pojmů – osobní údaj, citlivý údaj, správce údajů, zpracovatel, pověřenec
    * Kdo musí mít pověřence
    * Zpracování osobních údajů, uchovávání osobních údajů, souhlas se zpracováním osobních údajů – kdy je nutný
    * Povinnosti při zpracování osobních údajů
    * Souhlas uchazeče o zaměstnání zařazeného do databáze potenciálních zaměstnanců se zpracováním osobních údajů
    * Souhlas zaměstnance se zpracováním osobních údajů
    * Vnitřní předpis o osobních údajích
    * Záznam o instruktáži o osobních údajích
    * Neoprávněné požadavky subjektu údajů
    * Předávání osobních údajů OSSZ
    * Povinnosti při zpracování citlivých údajů
    * Záznamy o zpracování
    * Likvidace osobních údajů
    * Správce a zpracovatel
    * Smlouva o ochraně os. údajů mezi správcem a zpracovatelem a její náležitosti
    * Úřad pro ochranu osobních údajů – dozorový úřad
    * Přestupky, správní delikty
    * Kamerový systém
    * Archivace dat a jejich ochrana
    * Osobní dotazníky
    * Inzerát a osobní údaje uchazeče o místo
    * Osobní spis a jeho obsah
    * Dotazy účastníků


    [Kurz] Obsah kurzu/školení...


    Obsah:
    * Archivace dat
    * Právní předpisy
    * Evidence, uchovávání a vyřazování dokumentů
    * Základní pojmy – dokument, původce dokumentu, spisová služba, archiválie, archiv
    * Archivace digitální a analogová
    * Archivace dat jiným subjektem za úplatu
    * Ohlašovací povinnosti vůči OSSZ při ukončení činnosti zaměstnavatele
    * Spisová služba – pro veřejnoprávní původce – velmi stručně
    * Archivační lhůty všech dokladů v rámci mzdové a personální agendy včetně odkazů na právní předpisy, např.
    * Mzdový list, doklady o pracovněprávních náležitostech
    * Účetní záznamy, doklady o srážkách ze mzdy, záznamy o zdravotním pojištění a sociálním zabezpečení, nemocenském pojištění, ELDP, výplatní pásky, rekapitulace mezd, atd.
    * Archiválie – dokumenty uvedené v přílohách č. 1 a 2 zákona č. 499/2004 Sb.
    * Ochrana osobních údajů ve mzdové a personální oblasti
    * Definice pojmů – osobní údaj, citlivý údaj, správce údajů, zpracovatel, pověřenec
    * Kdo musí mít pověřence
    * Zpracování osobních údajů, uchovávání osobních údajů, souhlas se zpracováním osobních údajů – kdy je nutný
    * Povinnosti při zpracování osobních údajů
    * Souhlas uchazeče o zaměstnání zařazeného do databáze potenciálních zaměstnanců se zpracováním osobních údajů
    * Souhlas zaměstnance se zpracováním osobních údajů
    * Vnitřní předpis o osobních údajích
    * Záznam o instruktáži o osobních údajích
    * Neoprávněné požadavky subjektu údajů
    * Předávání osobních údajů OSSZ
    * Povinnosti při zpracování citlivých údajů
    * Záznamy o zpracování
    * Likvidace osobních údajů
    * Správce a zpracovatel
    * Smlouva o ochraně os. údajů mezi správcem a zpracovatelem a její náležitosti
    * Úřad pro ochranu osobních údajů – dozorový úřad
    * Přestupky, správní delikty
    * Kamerový systém
    * Archivace dat a jejich ochrana
    * Osobní dotazníky
    * Inzerát a osobní údaje uchazeče o místo
    * Osobní spis a jeho obsah
    * Dotazy účastníků




    Podobné kurzy #ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní >>


    Další kurzy a školení: ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní
    Odkaz na podobné školení a/nebo školení od jiné firmy a v jiné ceně:

    Podobný kurz Popis kurzu Další kurzy a školení
    Mzdové účetnictví se základy personalistiky v programu POHODA, rekvalifikace MŠMT ČR
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Kurz je určen pro zájemce, kteří se chtějí věnovat mzdovému účetnictví v praxi. Je určen pro začátečníky nebo pro ty, kteří si chtějí oprášit základní znalosti a nabýt nové dovednosti z oblasti mzdového účetnictví. Další podobné školení nebo kurzy
    Mzdové účetnictví se základy personalistiky, rekvalifikace MŠMT ČR
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Kurz je určen pro zájemce, kteří se chtějí věnovat mzdovému účetnictví v praxi. Je určen pro začátečníky nebo pro ty, kteří si chtějí oprášit základní znalosti a nabýt nové dovednosti z oblasti mzdového účetnictví. Další podobné školení nebo kurzy
    PŘEHLED ČINNOSTÍ MZDOVÉHO ÚČETNICTVÍ pro personalisty a další zájemce, kteří nejsou mzdové účetní
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Určeno pro firmy, které zvolily pro zpracování mezd outsourcing, personalisty a případně i mzdové účetní, kteří si chtějí propojit obě činnosti vzájemně. Tato oblast je také vhodná pro znalost na pracovních pozicích „analytiků odměňování“. Další podobné školení nebo kurzy
    Vedení mzdové agendy (2 denní kurz) - Pro začínající mzdové účetní
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Po tomto školení se budete orientovat ve mzdové problematice a budete schopni zpracovávat běžnou mzdovou agendu ve firmách komerční sféry. Ve všech částech uvádíme praktické příklady, proto doporučujeme kalkulačky s sebou. Další podobné školení nebo kurzy
    Osobní údaje v personalistice a monitoring zaměstnanců po zavedení GDPR a s důrazem na aktuální přístup ÚOOÚ
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Seminář se zaměří zejména na následující okruhy: * 1. Úvod do problematiky nakládání s osobními údaji zaměstnanců - zhodnocení právní úpravy v ČR - vysvětlení hlavních změn, které přinesla nová právní úprava v rámci EU – GDPR * Další podobné školení nebo kurzy
    Zpracování osobních údajů (GDPR, zákon o zpracování osobních údajů) – aktuální otázky, praktická doporučení
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Seminář je zaměřen na problémy, které správci a zpracovatelé v praxi nejčastěji řeší: - určení role správce a zpracovatele, zpracovatelské smlouva, - jak správně provést posouzení vlivu na ochranu osobních údajů – jak správně plnit informační povinnost a co nezapomenout Další podobné školení nebo kurzy
    Osobní agenda zaměstnanců v pracovněprávních vztazích z pohledu GDPR a nového zákona o ochraně osobních údajů
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři se seznámíte s novinkami spojenými s účinností GDPR v personální praxi, zjistíte, že GDPR lze zvládnout i ve vztahu ke zpracování osobních dat zaměstnanců. * Problematika osobních údajů zaměstnanců v roce 2020 - 2021 a GDPR: • principy rovnováhy me Další podobné školení nebo kurzy
    Ochrana osobních údajů v oblasti ICT a e-commerce
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Na tomto kurzu Vás seznámíme s aktuálními problémy ochrany osobních údajů v IT, zejména e-commerce. Dozvíte se, jaký je současný právní základ ochrany osobních údajů a postup implementace ochrany osobních údajů u provozovatelů e-shopů a jiných B2C ICT řešení. Další podobné školení nebo kurzy
    Jak doložit soulad s GDPR a to i při kontrole úřadu pro ochranu osobních údajů
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Program semináře: * aktuality k vývoji legislativy a judikatury * novinky od dozorových úřadů pro ochranu osobních údajů * povinnost dokládat soulad jako jedna ze základních změn, kterou GDPR přineslo * jaké jsou dozorové pravomoci ÚO Další podobné školení nebo kurzy
    Jak doložit soulad s GDPR a to i při kontrole úřadu pro ochranu osobních údajů
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : (Seminář již proběhl, je zaplněn nebo je zrušen.) Další podobné školení nebo kurzy
    Ochrana osobních údajů a jejich zabezpečení – se zaměřením na IT problematiku
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : IT již dávno není jen o technickém nastavení a uživatelské podpoře. Aktuální bezpečnostní hrozby a legislativa přináší pro IT oddělení nové výzvy. Další podobné školení nebo kurzy
    GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ VERSUS ZÁKON O SVOBODNÉM PŘÍSTUPU K INFORMACÍM - NOVÝ ZÁKON + NOVELA (účinnost od 24. 4. 2019)
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : * Ochrana osobních údajů – prameny právní úpravy na: - mezinárodní, - evropské, - národní úrovni. * GDPR a zákon o ochraně osobních údajů , porovnání stávající a nové právní úpravy, působnost a pojmosloví, zásady a právní důvody zpracování osobních údajů, pravidl Další podobné školení nebo kurzy
    Konec nejistoty s GDPR aneb obstáli byste při kontrole Úřadu pro ochranu osobních údajů?
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Pro všechny úrovně. Určeno pro Ředitele, manažery, GDPR a compliance specialisty, právníky, IT, HR, marketingové odborníky, interní audit Cíl semináře Jak vypadá situace ohledně GDPR dva roky po zavedení nařízení? Další podobné školení nebo kurzy
    Mzdové účetnictví pro praxi - rekvalifikační kurz s akreditací MŠMT
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Rekvalifikační kurz akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy - číslo akreditace MSMT-15065 - 2013-1 - 347 a MSMT-32943 - 2018-1 - 432 . Komu je určen: úplným začátečníkům, kteří chtějí zvládnout komplexně mzdovou agendu na zopakování Další podobné školení nebo kurzy
    Mzdové účetnictví na počítači - program POHODA
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : V kurzu Mzdové účetnictví na počítači se naučíte zpracovávat agendu mzdového účetnictví v účetním systému POHODA. Další podobné školení nebo kurzy
    Mzdové účetnictví s využitím výpočetní techniky - rekvalifikace
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Rekvalifikační kurz akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy - číslo akreditace MST-33094 - 2013-1 - 697 a MSMT-35905 - 2018-1 - 463 . Náplní kurzu Mzdové účetnictví s využitím výpočetní techniky je souh> informací z oblasti mzdového účet Další podobné školení nebo kurzy
    MZDOVÉ ÚČETNICTVÍ S VYUŽITÍM PC
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Absolvent kurzu zná teoretickou i praktickou problematiku profese mzdový - á účetní a umí tuto činnost samostatně vykonávat, včetně kumulace s personální problematikou u všech subjektů [založení mzdové a osobní agendy zaměstnanců, pracovně právní předpisy, povinnosti zamě Další podobné školení nebo kurzy
    Aktualizace mzdového účetnictví pro rok 2021 - Výklad, řešené příklady
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Chcete se seznámit se změnami mzdového účetnictví, které přináší rok 2021? Pak přijďte na náš kurz. Další podobné školení nebo kurzy
    Změny ve mzdové účtárně a personální oblasti od 1. 1. 2021 aneb co musí znát mzdová účetní v novém roce
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Obsah semináře: * Výše minimální mzdy a nejnižších úrovní zaručené mzdy v roce 2021 - vliv minimální mzdy na daňový bonus , minimální vyměřovací základ zdravotního pojištění, atd. * Změny v zákoně o daních z příjmů - návrh změn, p Další podobné školení nebo kurzy
    Změny ve mzdové účtárně a personální oblasti od 1. 1. 2021 aneb co musí znát mzdová účetní v novém roce
    Kurz
    Jiný kurz v jiné ceně : Obsah semináře: * Výše minimální mzdy a nejnižších úrovní zaručené mzdy v roce 2021 - vliv minimální mzdy na daňový bonus , minimální vyměřovací základ zdravotního pojištění, atd. * Změny v zákoně o daních z příjmů - návrh změn, p Další podobné školení nebo kurzy

    Podobný    = Podobný kurz nebo školení




    Poslední aktualizace: 2020-10-27 03:26:04

    STUDIO W
    ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro personalisty a mzdové účetní #

    Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře + Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení

    Téma kurzů nebo školení:
  • MAIL RSS Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění
  • MAIL RSS Právo a legislativa
  • MAIL RSS Programování
  • MAIL RSS Počítačové sítě
  •   Kurzy pro personalisty a mzdové




     
    Komentáře a dotazy na školení/kurz

    Pro tento kurz již nelze poslat žádný dotaz
     

     

    Hledáte náhodou nějakou práci?


    Konstruktér - statika pozemních staveb
    jsou dostupné na a href=&quot;https://www.easy-prace.cz/ochrana-osobnich-udaju-uchazec&quot; https://www.easy-prace.cz/ochrana-osobnich..., Praha 5

    Finanční poradce zákaznického servisu
    =&quot;https://www.easy-prace.cz/ochrana-osobnich-udaju-uchazec&quot; https://www.easy-prace.cz/ochrana-osobnich-udaju-uchazec..., Praha 5

    Řidič MKD / Plachta - Frigo
    .cz], IČ: 27784037, se sídlem Husinecká 903/10, 130 00 Praha 3 jsou dostupné na a href=&quot;https://www.easy-prace.cz/ochrana...-osobnich-udaju-uchazec&quot; https://www.easy-prace.cz/ochrana-osobnich-udaju-uchazec /a případně je poskytuje pověřenec pro..., Praha 5

    PLC test engineer
    s osobními údaji na webových stránkách: www.peopleconsulting.cz/sluzby-uchazecum/ochrana-osobnich-udaju-gdpr. Pokud nám Váš..., Praha 5

    [Jobs] Hledání práce nově přes PráceJobs.com

    Podobné kurzy # archivace + dat + ochrana + osobních + personalisty + mzdové + účetní


  •  
     
    RSS
    RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
    Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
    skoleni-kurzy.eu

    SKOLENI-KURZY.EU



    REGIONY



    MENU



    KONTAKT


    skoleni-kurzy.eu
    2007 - 2020 © OBEC.net, sro
    Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
    Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
    Telefon:(+420) 533 555 859, 775 193 488
    Fax: 533 312 404
    Kontakt

    +



    +




    V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





    Školení: Affinity Photo – základní kurz v listopadu 2020 - online
    ^