logo skoleni-kurzy

KURZ : OCHRANA OSOBNICH UDAJU A ARCHIVACE DAT VE MZDOVE A PERSONALNI AGENDE ZKUSENOSTI Z PRAXE ON LINE S
1 VOX A S


skoleni-kurzy.eu


< Poslední zobrazené kurzy


Podrobné hledání kurzů, školení a rekvalifikací



Pořádáte podobný kurz/školení?


Pořádáte podobné kurzy, školení a/nebo studium. Vložte Vaše kurzy na web. Kurs / kurzy nemusí být rekvalifikační, stačí když kurzy budou mít termín konání školení pro on-line objednávku kurzu


 
Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – zkušenosti z praxe (on-line seminář) - Následující kurzy:

 

 

OCHRANA OSOBNICH UDAJU A ARCHIVACE DAT VE MZDOVE A PERSONALNI AGENDE ZKUSENOSTI Z PRAXE ON LINE S

Viz také následující kurzy :
  • Mzdové účetnictví s praxí ve mzdovém programu - rekvalifikační kurzPodrobnosti
  • Mzdové účetnictví pro praxi - rekvalifikační kurzPodrobnosti
  • Mzdové účetnictví s využitím výpočetní techniky - rekvalifikační kurz dálkověPodrobnosti
  • Mzdové účetnictví - rekvalifiakční kurzu - dálkověPodrobnosti
  • MOC20764 - Administering a SQL Database InfrastructurePodrobnosti


Kurz - Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – zkušenosti z praxe (on-line seminář)


1. VOX a.s.


Na on-line semináři se seznámíte s problematikou ochrany osobních údajů v oblasti mzdové a personální agendy podle obecného nařízení EU, známého pod zkratkou GPPR, které nabylo účinnosti dne 25. 5. 2018. => Získáte informace, kdy je třeba ustanovit funkci pověřence, jakými formami lze pověřence ustanovit, kdy je nutné mít souhlas se zpracováním osobních údajů, kdy je to nadbytečné, co je citlivý osobní údaj a jak je nutné s ním zacházet. Též se dozvíte, jaké jsou archivační lhůty všech dokumentů v personální a mzdové agendě, jaké jsou formy archivace dat a jak se provádí skartace dokumentů u soukromoprávních původců dokumentů. * Ochrana osobních údajů: • právní úprava, • definice pojmů (osobní údaj, citlivý údaj, biometrický údaj, anonymní údaj, subjekt údajů, správce údajů, zpracovatel údajů, pověřenec), • zpracování osobních údajů, uchovávání osobních údajů, archivace údajů, výmaz údajů (být zapomenut), • souhlas se zpracováním osobních údajů – kdy je nutný, kdy nikoliv: - souhlas se zpracováním osobních údajů osoby ucházející se o zaměstnání, • povinnosti správců při zpracování osobních údajů, • externí zpracování mzdové a personální agendy – náležitosti smlouvy mezi správcem a zpracovatelem, • pokyn (předpis) o osobních údajích ve mzdové a personální oblasti, • záznam o instruktáži subjektu údajů týkající se informace o osobních údajích, • povinnosti při zpracování citlivých údajů, • práva subjektu údajů, • likvidace osobních údajů. Úřad pro ochranu osobních údajů – dozorový úřad: • záznamy o zpracování osobních údajů ve mzdové a personální oblasti, • záznam o zpracování osobních údajů formou kamerového systému, • ochrana dokumentů obsahujících osobní údaje, • přestupky, správní delikty, • kamerový systém, • osobní spis, obsah spisu, ochrana osobních údajů v osobním spisu, • inzerát a osobní údaje uchazeče o zaměstnání. Archivace dat: • právní úprava, • základní pojmy (dokument, původce dokumentu, spisová služba, archiválie, archiv, registratura, archivní zpracování, označování dokumentů symboly A, S, V), • evidence dokumentů, archivace dokumentů a vyřazování dokumentů: • spisová služba – pro veřejnoprávní původce (jen stručně), • archivační lhůty jednotlivých dokumentů mzdové a personální agendy: - mzdový list, doklady o pracovněprávních náležitostech, - doklady o vzniku, trvání a ukončení PPV, - vnitřní předpisy, - prémiové řády, - docházka do zaměstnání, - doklady o pracovním volnu bez náhrady příjmu, - dovolenky, - důtky, výtky, pozitivní hodnocení zaměstnance, - pracovní výkazy, - účetní záznamy, - doklady o srážkách ze mzdy, - doklady o zdravotním pojištění a sociálním zabezpečení, nemocenském pojištění, ELDP, atd., - mzdové a účetní rekapitulace, - výplatní lístky. Skartační typový rejstřík. Odpovědi na dotazy. ...


Cena kurzu:
     ...   590 Kč / Kurz  

     ... včetně DPH: 714 Kč / Kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání



Přihláška na školení/kurz a termín:
  • Pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a místo konání odkaz
  • Popis, lektoři a program kurzu je níže na stránce odkaz
  • Komentáře a dotazy na školení/kurz # Komentáře ke kurzu odkaz
  • V případě jakéhokoliv otázky můžete poslat Dotaz ke kurzu odkaz
  • Nevyhovuje vám tento kurz? Zkuste se podívat na podobné kurzy odkaz

Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – zkušenosti z praxe (on-line seminář)
Přihláška na termín kurzu
Místo konání Přihláška na kurz a termín Akreditace
Poznámka k termínu školení
Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – zkušenosti z praxe (on-line seminář)

19. 3. 2021; 9:00–14:00
online - eLearning, Webináře
Přihláška


Chci informaci ke kurzu k tomuto termínu: Nezávazná přihláška
-
19. 3. 2021; 9:00–14:00 - - - - - kód: 2102140 - 590 Kč + DPH Základní cena* [objednávka zboží][Záznam přednášky na DVD nebo on-line] ...

-- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



Popis kurzu
Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – zkušenosti z praxe (on-line seminář)


Kurz je určen pro ...

Seminář je určen pro mzdové účetní, personalisty a ostatní osoby, které chtějí získat informace v dané oblasti.


Lektoři kurzu


Ing. Růžena Klímová
odborná lektorka a konzultantka mzdového účetnictví, specialistka personální agendy


[Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...


Ochrana osobních údajů:

právní úprava,

definice pojmů (osobní údaj, citlivý údaj, biometrický údaj, anonymní údaj, subjekt údajů, správce údajů, zpracovatel údajů, pověřenec),

zpracování osobních údajů, uchovávání osobních údajů, archivace údajů, výmaz údajů (být zapomenut),

souhlas se zpracováním osobních údajů – kdy je nutný, kdy nikoliv:
- souhlas se zpracováním osobních údajů osoby ucházející se o zaměstnání,

povinnosti správců při zpracování osobních údajů,

externí zpracování mzdové a personální agendy – náležitosti smlouvy mezi správcem a zpracovatelem,

pokyn (předpis) o osobních údajích ve mzdové a personální oblasti,

záznam o instruktáži subjektu údajů týkající se informace o osobních údajích,

povinnosti při zpracování citlivých údajů,

práva subjektu údajů,

likvidace osobních údajů.
Úřad pro ochranu osobních údajů – dozorový úřad:

záznamy o zpracování osobních údajů ve mzdové a personální oblasti,

záznam o zpracování osobních údajů formou kamerového systému,

ochrana dokumentů obsahujících osobní údaje,

přestupky, správní delikty,

kamerový systém,

osobní spis, obsah spisu, ochrana osobních údajů v osobním spisu,

inzerát a osobní údaje uchazeče o zaměstnání.
Archivace dat:

právní úprava,

základní pojmy (dokument, původce dokumentu, spisová služba, archiválie, archiv, registratura, archivní zpracování, označování dokumentů symboly A, S, V),

evidence dokumentů, archivace dokumentů a vyřazování dokumentů:

spisová služba – pro veřejnoprávní původce (jen stručně),

archivační lhůty jednotlivých dokumentů mzdové a personální agendy:
- mzdový list, doklady o pracovněprávních náležitostech,
- doklady o vzniku, trvání a ukončení PPV,
- vnitřní předpisy,
- prémiové řády,
- docházka do zaměstnání,
- doklady o pracovním volnu bez náhrady příjmu,
- dovolenky,
- důtky, výtky, pozitivní hodnocení zaměstnance,
- pracovní výkazy,
- účetní záznamy,
- doklady o srážkách ze mzdy,
- doklady o zdravotním pojištění a sociálním zabezpečení, nemocenském pojištění, ELDP, atd.,
- mzdové a účetní rekapitulace,
- výplatní lístky.
Skartační typový rejstřík.
Odpovědi na dotazy.


[Kurz] Obsah kurzu/školení...


Ochrana osobních údajů:

právní úprava,

definice pojmů (osobní údaj, citlivý údaj, biometrický údaj, anonymní údaj, subjekt údajů, správce údajů, zpracovatel údajů, pověřenec),

zpracování osobních údajů, uchovávání osobních údajů, archivace údajů, výmaz údajů (být zapomenut),

souhlas se zpracováním osobních údajů – kdy je nutný, kdy nikoliv:
- souhlas se zpracováním osobních údajů osoby ucházející se o zaměstnání,

povinnosti správců při zpracování osobních údajů,

externí zpracování mzdové a personální agendy – náležitosti smlouvy mezi správcem a zpracovatelem,

pokyn (předpis) o osobních údajích ve mzdové a personální oblasti,

záznam o instruktáži subjektu údajů týkající se informace o osobních údajích,

povinnosti při zpracování citlivých údajů,

práva subjektu údajů,

likvidace osobních údajů.
Úřad pro ochranu osobních údajů – dozorový úřad:

záznamy o zpracování osobních údajů ve mzdové a personální oblasti,

záznam o zpracování osobních údajů formou kamerového systému,

ochrana dokumentů obsahujících osobní údaje,

přestupky, správní delikty,

kamerový systém,

osobní spis, obsah spisu, ochrana osobních údajů v osobním spisu,

inzerát a osobní údaje uchazeče o zaměstnání.
Archivace dat:

právní úprava,

základní pojmy (dokument, původce dokumentu, spisová služba, archiválie, archiv, registratura, archivní zpracování, označování dokumentů symboly A, S, V),

evidence dokumentů, archivace dokumentů a vyřazování dokumentů:

spisová služba – pro veřejnoprávní původce (jen stručně),

archivační lhůty jednotlivých dokumentů mzdové a personální agendy:
- mzdový list, doklady o pracovněprávních náležitostech,
- doklady o vzniku, trvání a ukončení PPV,
- vnitřní předpisy,
- prémiové řády,
- docházka do zaměstnání,
- doklady o pracovním volnu bez náhrady příjmu,
- dovolenky,
- důtky, výtky, pozitivní hodnocení zaměstnance,
- pracovní výkazy,
- účetní záznamy,
- doklady o srážkách ze mzdy,
- doklady o zdravotním pojištění a sociálním zabezpečení, nemocenském pojištění, ELDP, atd.,
- mzdové a účetní rekapitulace,
- výplatní lístky.
Skartační typový rejstřík.
Odpovědi na dotazy.

[Kurz] Cíl školení / poznámka ke kurzu...

Na on-line semináři se seznámíte s problematikou ochrany osobních údajů v oblasti mzdové a personální agendy podle obecného nařízení EU, známého pod zkratkou GPPR, které nabylo účinnosti dne 25. 5. 2018. => Získáte informace, kdy je třeba ustanovit funkci pověřence, jakými formami lze pověřence ustanovit, kdy je nutné mít souhlas se zpracováním osobních údajů, kdy je to nadbytečné, co je citlivý osobní údaj a jak je nutné s ním zacházet. Též se dozvíte, jaké jsou archivační lhůty všech dokumentů v personální a mzdové agendě, jaké jsou formy archivace dat a jak se provádí skartace dokumentů u soukromoprávních původců dokumentů.

[Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...

Používáme aplikaci ZOOM, není třeba její instalace. Přístup do on-line učebny zasíláme spolu s prezentací v případě potvrzené úhrady den před konáním on-line výuky, a to zpravidla mezi 12:30 až 15:30. Připojit se můžete z počítače i mobilu. V průběhu můžete získat odpovědi na vaše dotazy. Do 3 dnů po skončení on-line výuky obdržíte e-mailem odkaz se záznamem s platností na 7 kalendářních dnů. Po celou dobu konání lze využít naši technickou podporu (tel. 777 741 787), se vším vám pomůžeme. Pořízení zvukového či obrazového záznamu on-line vysílání není povoleno. On-line vysílání je realizováno společností 1. VOX a.s.




[dotaz na školení/kurz] Formulář pro komentáře, dotazy a odpovědi


Dotaz ke kurzu: Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – zkušenosti z praxe (on-line seminář)
text dotazu, ostatní data (tel/email) se samozřejmě nezveřejňují a nezobrazují, pouze budou přeposlána školící firmě

   ... a pro kontrolu zadejte prosím znova Váš email
Někdy je zadaná špatná emailová adresa a odpověď se vrátí, proto prosím zadejte email dvakrát

            



Chci poslat přihlašovací údaje na server skoleni-kurzy.eu
[Registrovat jako uživatele Ano/Ne]

Pokud jste přihlášeni, email nemusíte zadávat




Vložte potvrzovací kód Vložte číslo             

Pro změnu potvrzovacího kódu je možno znovu načíst stránku

Komentáře a dotazy na školení / kurz / seminář


1. VOX a.s.

:: Firma VOX působí na trhu vzdělávacích firem od roku 1993 jako fyzická osoba „Ing. Zdenka Vostrovská, CSc. – VOX“. Od roku 1990 do roku 1993 se zabývala vedením účetnictví, likvidací firem, ekonomickým, finančním a daňovým poradenstvím. Vzdělávací aktivity přešly dnem 1. 1. 2005 na akciovou společnost 1.VOX a. s. [dále jen VOX]....

Platební podmínky pro účast na kurzu

Po objednání obdržíte na Vámi uvedený e-mail zálohovou fakturu s organizačními pokyny. Částku je možno uhradit hotově v místě konání nebo bankovním převodem. Počítačové kurzy je možné platit pouze bezhotovostně.

Bezplatné storno semináře přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před jeho zahájením. Po tomto termínu a v případě, že se účastník bez písemné omluvy na seminář vůbec nedostaví, je povinen uhradit plnou cenu semináře.





Podobné kurzy #Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – zkušenosti z praxe (on-line seminář) >>


Další kurzy a školení: Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – zkušenosti z praxe (on-line seminář)
Odkaz na podobné školení a/nebo školení od jiné firmy a v jiné ceně:

Podobný kurz Popis kurzu Další kurzy a školení
ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ - pro personalisty a mzdové účetní
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Mzdové účetnictví # Archivace dat Právní předpisy Evidence, uchovávání a vyřazování dokumentů Základní pojmy – dokument, původce dokumentu, archiválie, archiv Archivace digitální a analogová Archivace dat jiným subjektem za úplatu Ohlašovac Další podobné školení nebo kurzy
ARCHIVACE DAT A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ - pro personalisty a mzdové účetní
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Mzdové účetnictví # Archivace dat Právní předpisy Evidence, uchovávání a vyřazování dokumentů Základní pojmy – dokument, původce dokumentu, archiválie, archiv Archivace digitální a analogová Archivace dat jiným subjektem za úplatu Ohlašovac Další podobné školení nebo kurzy
Vedení mzdové agendy (2 denní kurz) - Pro začínající mzdové účetní
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Po tomto školení se budete orientovat ve mzdové problematice a budete schopni zpracovávat běžnou mzdovou agendu ve firmách komerční sféry. Ve všech částech uvádíme praktické příklady, proto doporučujeme kalkulačky s sebou. Další podobné školení nebo kurzy
VEDENÍ MZDOVÉ AGENDY pro začínající mzdové účetní - 2denní
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Mzdové účetnictví # Přehled právních předpisů vztahujících se k práci mzdové účetní Mzda sjednaná se zaměstnancem, mzda stanovená zaměstnavatelem Agenda spojená s přijetím zaměstnance podle formy pracovněprávního vztahu Agenda spojená s ukončením kalendářníh Další podobné školení nebo kurzy
VEDENÍ MZDOVÉ AGENDY pro začínající mzdové účetní - 2denní
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Mzdové účetnictví # Přehled právních předpisů vztahujících se k práci mzdové účetní Mzda sjednaná se zaměstnancem, mzda stanovená zaměstnavatelem Agenda spojená s přijetím zaměstnance podle formy pracovněprávního vztahu Agenda spojená s ukončením kalendářníh Další podobné školení nebo kurzy
Vedení mzdové agendy – pro začínající mzdové účetní
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři získáte ucelený přehled o postupech týkajících se obsluhy mzdy a platu a všech povinnostech zaměstnavatele při jejich zúčtování. Doporučujeme přinést si s sebou kalkulačky. Další podobné školení nebo kurzy
Vedení mzdové agendy – komplikované mzdové výpočty
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři se seznámíte se všemi aktuálními problémy ve mzdovém účetnictví, tj. v oblasti daní, pojistného na nemocenské, zdravotního a důchodového pojištění, srážek ze mzdy a pracovního práva, a to především formou praktických příkladů. Další podobné školení nebo kurzy
Personální a mzdová problematika v roce 2021 – zkušenosti a praktické poznatky
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři získáte aktuální přehled o změnách, které potřebujete při své práci dobře znát. Dále vás lektor seznámí se svými zkušenostmi z praxe při vedení mzdové a personální agendy pro klienty v soukromé i státní sféře. Další podobné školení nebo kurzy
Personální a mzdová problematika v roce 2021 – zkušenosti a praktické poznatky
Kurz
Jiný kurz v jiné ceně : Na semináři získáte aktuální přehled o změnách, které potřebujete při své práci dobře znát. Dále vás lektor seznámí se svými zkušenostmi z praxe při vedení mzdové a personální agendy pro klienty v soukromé i státní sféře. Další podobné školení nebo kurzy

Podobný    = Podobný kurz nebo školení




Poslední aktualizace: 2021-03-02 10:43:51

1. VOX a.s.
Ochrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – zkušenosti z praxe (on-line seminář) # Přihláška na kurz:

Rekvalifikační vzdělávací kurzy + Finanční, právní, daňové, mzdové a účetní kurzy a semináře + Management, marketing, prodej a ostatní manažerské kurzy a školení

Téma kurzů nebo školení:
  • MAIL RSS Účetní a daňové kurzy, mzdy a pojištění
  • MAIL RSS Finanční kurzy
  • MAIL RSS Programování
  • MAIL RSS Počítačové sítě

    Typ kurzu/školení: Seminář



    Klíčová slova pro dané školení:
    ochrana, osobních, archivace, dat, mzdové, personální, agendě, zkušenosti, line



    [RSS] Nechte si posílat nové termíny kurzu Chcete vědět kdy bude další termín kurzu? - Využijte RSS a nechte si posílat každé změny a/nebo nové termíny kurzu do Vaší čtečky RSS (bez registrace)

      RSSOchrana osobních údajů a archivace dat ve mzdové a personální agendě – zkušenosti z praxe (on-line seminář) [RSS] - Novinky a nové termíny kurzu

    © 1. VOX a.s. - Praha 1 :: - Firma VOX působí na trhu vzdělávacích firem od roku 1993 jako fyzická osoba „Ing. Zdenka Vostrovská, CSc. – VOX“. Od roku 1990 do roku 1993 se zabývala vedením účetnictví, likvidací firem, ekonomickým, finančním a daňovým poradenstvím. Vzdělávací aktivity přešly dnem 1. 1. 2005 na akciovou společnost 1.VOX a. s. [dále jen VOX]....

    Platební podmínky pro účast na kurzu


    Po objednání obdržíte na Vámi uvedený e-mail zálohovou fakturu s organizačními pokyny. Částku je možno uhradit hotově v místě konání nebo bankovním převodem. Počítačové kurzy je možné platit pouze bezhotovostně.

    Bezplatné storno semináře přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před jeho zahájením. Po tomto termínu a v případě, že se účastník bez písemné omluvy na seminář vůbec nedostaví, je povinen uhradit plnou cenu semináře.




     
    Komentáře a dotazy na školení a nebo kurz

     

     

    Hledáte náhodou nějakou práci?


    Řidiči osobních a malých dodávkových automobilů [kromě taxikářů a řidičů zdravotnické dopravní služby]
    PROFESE CZ-ISCO OBOR PRACOVNĚPRÁVNÍ VZTAH VHODNÉ PRO UPŘESŇUJÍCÍ INFORMACE MÍSTO VÝKONU : Libušská č.p. 319/126, Písnice, 142 00 Praha 411 KONTAKT : PRVOTNĚ E-MAILEM : Nguyen Doan Truong, e-mail: v případě zájmu zasílejte strukturov..., Praha 4

    Uklízeči v provozovnách osobních služeb
    PROFESE CZ-ISCO OBOR PRACOVNĚPRÁVNÍ VZTAH VHODNÉ PRO UPŘESŇUJÍCÍ INFORMACE Firma poskytující wellness služby na Praze 1 poptává úklid a dezinfekci provozoven, práce s ozónem [každý den]. Práce pouze v nočních hodinách...., Praha 1

    Referent/ka obchodního oddělení
    -prace.cz/ochrana-osobnich-udaju-uchazec&quot; https://www.easy-prace.cz/ochrana-osobnich-udaju-uchazec /a případně... za účelem výběrového řízení a pouze po dobu průběhu tohoto výběrového řízení. V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů..., Praha 3

    [Jobs] Hledání práce nově přes PráceJobs.com

    Podobné kurzy # ochrana + osobních + archivace + dat + mzdové + personální + agendě + zkušenosti + online


  •  
     
    RSS
    RSS - odběr novinek - nové kurzy, rekvalifikace a školení
    Nové kurzy/školení | Nové termíny kurzů/školení | Last-Minute | Odběr novinek na Váš mail
    skoleni-kurzy.eu

    SKOLENI-KURZY.EU



    REGIONY



    MENU



    KONTAKT


    skoleni-kurzy.eu
    2007 - 2021 © OBEC.net, sro
    Potoční 8, 617 00 Brno, CZ
    Email: info[at]skoleni-kurzy.eu
    Telefon:(+420) 533 555 859, 775 193 488
    Fax: 533 312 404
    Kontakt

    +



    +




    V případě dotazu ke kurzu využijte prosím kontaktní formulář u daného konkrétního kurzu





    Školení: Finanční řízení v kostce v březnu 2021 - Brno
    ^