ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-24676



Kurz: Insolvenční řízení - oddlužení (osobní bankrot)









Popis kurzu
Insolvenční řízení - oddlužení (osobní bankrot)


Kurz je určen pro ...

- je primárně určen advokátům a advokátním koncipientům


Lektoři kurzu

Mgr. Rostislav Krhut, soudce a místopředseda Krajského soudu v Ostravě pro insolvenční řízení (pro věci obchodní), člen Expertní skupiny Ministerstva spravedlnosti ČR pro insolvenční právo. Lektor úpadkového práva pro Českou advokátní komoru, dále pak je činný v Komoře správců majetku a likvidátorů, rovněž spolupracuje s Konkursními novinami.


[Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...

Tento jednodenní seminář na velice aktuální téma: Insolvenční řízení - oddlužení, je primárně určen advokátům a advokátním koncipientům; je pořádán opět ve spolupráci a pod odbornou garancí Ústavu práva a právní vědy.

Seminář je orientován jednak na přiblížení možných předností (ale samozřejmě i úskalí) oddlužení fyzických osob, prostor bude rovněž věnován aktuální judikatuře ve věcech insolvenčního řízení ve vztahu k oddlužení. Rovněž bude probírána procesní stránka věci, náležitosti podání, postupy soudu atp.

” Celá řada dlužníků totiž netuší, že pokud soud zamítne návrh na povolení oddlužením, zejména zjištěním nepoctivého záměru dlužníka, je úpadek automaticky řešen konkursem. Na tuto skutečnost by vždy měli být dopředu upozorněni svým právníkem... ” Zjednodušeně řečeno - v semináři bude probíráno vše podstatné, co by měl znát např. právní zástupce dlužníka, který má v úmyslu řešit své dluhy nelikvidačním způsobem.


[Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...

Organizační informace:

Účastnický poplatek zahrnuje studijní materiál a občerstvení. Účastnický poplatek by měl být uhrazen nejpozději dva dny před konáním semináře, č.ú.: 19-5607090287/0100, v.s.: IČ objednatele; při naplnění kapacity semináře je rozhodný termín úhrady. Daňový doklad bude předán při prezenci. Během akce není povoleno pořizovat audio ani videozáznam.



Podobný kurz




ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-24676



Poslední aktualizace: 2021-07-19 09:20:23

Gaudens s.r.o.
skoleni-kurzy.eu