ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-29544



Kurz: Ukulele pro začátečníky


Veritas Learning


Ukulele je velmi oblíbený havajský nástroj. Vejde se skoro všude a zároveň plně splňuje požadavky na doprovod. Co víc si přát? Je skvělým přítelem na dovolené, při posezení s přáteli či hraní pro své vlastní potěšení. Naučte se využívat jeho přednosti a dopřejte příjemný strávený čas sobě i svým blízkým a přátelům. Můžete vařit jako Marilyn Monroe ve filmu Někdo to rád horké nebo si zahrát pomalé a klidné kousky. To už záleží jen na Vás. V našich kurzech a seminářích se dozvíte, jak na to. ...


Cena kurzu:
     ...   1.190 Kč / kurz  
     ... (firma není plátce DPH)
Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání
  • Účastník kurzu obdrží certifikát



Přihláška na školení/kurz a termín:
  • Pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a místo konání odkaz
  • Popis, lektoři a program kurzu je níže na stránce odkaz
  • Komentáře a dotazy na školení/kurz # Komentáře ke kurzu odkaz
  • V případě jakéhokoliv otázky můžete poslat Dotaz ke kurzu odkaz
  • Nevyhovuje vám tento kurz? Zkuste se podívat na podobné kurzy odkaz

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím


^
-- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



Popis kurzu
Ukulele pro začátečníky - s certifikátem


Kurz je určen pro ...

Kurz je určen široké veřejnosti od 15 let. Kurz ocení všichni, kteří si chtějí zahrát své oblíbené písně nebo skaldby. Zda již chcete hrát na čundru, vodě či zahradě záleží jen na Vás. Zájemci musí mít jen vlastní ukulele. To je naštěstí poměrně levný nástroj.


Lektoři kurzu

Lektorka Pavlína Beyblová vystudovala Konzervatoři v Teplicích. Absolvovala mnoho kurzů a seminářů zaměřených na různé styly a metodiku. Hrála v různých komorních seskupeních. Během své praxe zjistila, že základům na ukulele či kytaru se může naučit opravdu každý. Stačí se nebát, začít a vydržet.


[Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...

Kurz Ukulele pro začátečníky se skládá z 6 hodin [každá lekce 50 minut]. Kromě pravidelného setkávání na prezenčních lekcí, mohou účastníci využít internetovou podporu, kde najdou všechny materiály a rady, jak cvičit. Účastníci kurzu zvládnou ukulele držet, naladit, zahrát základní akordy, naučí se číst a hrát z tabů. Zvládnou hru akordových značek. Po absolvování prvních lekcí účastníci již doprovází jednoduché písně. Kromě toho se kurzisté budou učit pracovat s trsátkem [ať už jde o doprovody nebo hraní melodie]a vyzkouší si zahrát písně nebo skladby v komorním seskupení.


[Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...

Kurz je vhodný pro všechny zájemce. Předchozí hudební průprava není nutná. Jediné, co budou kurzisté potřebovat, je vlastní nástroj naladěný do C. Kurzistům doporučujeme sopránové nebo koncertní ukulele.



ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-29544


Podobné kurzy #Ukulele pro začátečníky >>


[29544] Žádné kurzy nenalezeny





Poslední aktualizace: 2018-10-14 22:22:28

Veritas Learning
skoleni-kurzy.eu