ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-36534



Kurz: Delegát cestovní kanceláře s praxí - rekvalifikace - akreditace MŠMT ČR









Popis kurzu
Delegát cestovní kanceláře s praxí - rekvalifikace - akreditace MŠMT ČR - s certifikátem


Lektoři kurzu

Naši hlavní předností je kvalita a odbornost lektorského týmu, který se skládá z univerzitních lektorů a profesorů. Snažíme se, aby naše kurzy byly nejen edukativní, ale také zábavné a naši klienti si z kurzu odnesli co nejvíce.


[Kurz] Popis kurzu...

Rekvalifikace je organizována ve spolupráci s cestovní kanceláří.


Profil absolventa: Kurz je určen pro zájemce, kteří chtějí pracovat v cestovním ruchu na pozici místního zástupce - delegáta. Delegát je pověřeným zástupcem cestovní kanceláře v místě pobytu. Může se jednat o delegáta u moře, na horách, ale i v rekreačních oblastech, který klientům poskytuje praktickou pomoc, poskytuje informace, zabezpečuje organizaci zábavy pro děti a dospělé (animační aktivity pro klienty), zajišťuje doprovod klientů cestovní kanceláře na místo určení a vyřizuje administrativní záležitosti atd.

Osnova kurzu : Světové dějiny a dějiny kultury v cestovním ruchu, využívání znalostí zeměpisu Evropy a ostatních světadílů, vedení skupiny, zohledňování osob se speciálními potřebami při výkonu práce v cestovním ruchu, uplatňování právních a ekonomických aspektů, poskytování klientského servisu - informačních poradenských a organizačních služeb v místě destinace, zabezpečování a organizace sportovních a společenských aktivit, organizace zábavy pro děti a dospělé, uplatňování profesního jednání a komunikace, ústní a písemná komunikace


Rozsah kurzu : 80 vyuč. hod. + ZK


Výstupní doklad: Osvědčení o účasti v akreditovaném vzdělávacím programu


Akreditace MŠMT ČR: MSMT-11033/13-212/276


[Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...

V případě zájmu zajistíme levné ubytování.



Podobný kurz




ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-36534



Poslední aktualizace: 2024-01-01 16:04:18

Středisko vzdělávání s.r.o.
skoleni-kurzy.eu