ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-3814



Kurz: Efektivní komunikace aneb ” Jak se domluvit ” - 4denní


Tento kurz již byl smazán


Tento kurz pořádala firma: © Gaudia - Praha 3 - Vinohrady
 



Další podobné školení nebo kurzy:

  • Podobný kurz     Praha 2  
    (??)   Asertivní komunikace - 4denní - STUDIO W

    - ... cena: 16.500 CZK /Kurz (19.965 CZK /Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha 2  
    (??)   Výběr zaměstnanců a jejich adaptace - 4denní - STUDIO W

    - ... cena: 16.500 CZK /Kurz (19.965 CZK /Kurz včetně DPH)









  • Popis kurzu
    Efektivní komunikace aneb ” Jak se domluvit ” - 4denní - s certifikátem


    Kurz je určen pro ...

    Kurz efektivní komunikace je určen pro širokou veřejnost. Vítáni jsou nejen absolventi kurzu asertivního jednání, ale všichni, kteří si chtějí komunikaci se svým okolím užívat a ne se jí nechat stresovat.


    Lektoři kurzu

    MUDr. Olga Kunertová, PhDr. Kateřina Vrtělová


    [Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...

    V přátelské a tvůrčí atmosféře malé skupiny budete mít příležitost dozvídat se nové informace, sdílet cenné zkušenosti s novými lidmi, rozebírat konkrétní situace, vyzkoušet si hry pro zábavu i poučení. Díky společné práci a individuálnímu přístupu se naučíte: vycházet s druhými i když mají odlišný názor; přesvědčit druhého, že jsme na jeho straně; hledat a nacházet oboustranně výhodná řešení.


    [Kurz] O komunikaci aneb Jak se domluvit?...

    Všichni komunikujeme a velmi se snažíme, aby nám bylo rozuměno a abychom dosáhli toho, co potřebujeme k všeobecné spokojenosti. Nemilou a komplikující skutečností však je, že málokdy komunikujeme takovým způsobem, který by byl skutečně nosný. Často se stává, a všichni máme tu zkušenost, že člověk, se kterým mluvíme nepochopí, co jsme měli na mysli a odpovídá na něco úplně jiného. Někdo nám dokonce podsouvá něco, co jsme nikdy neřekli, úmysly, které jsme neměli, apod.… A pak ty následky! Ptáte se, jak je to možné? Z naší lektorské a psychoterapeutické praxe máme zkušenost, že lidé neumí nebo zapomínají poslouchat. Přitom je to tak jednoduché, každý touží po tom, aby ho někdo poslouchal. A nejde jen o neposlouchání, ale také špatná interpretace, nedostatečná informace nebo jiné komunikační zlozvyky mají tu moc vyvolat mezi námi zbytečné problémy, které mohou přejít v dlouhodobě trvající konflikty. Na kurzu věnovaném tématu "Jak se domluvit" vás naučíme postupům, které mohou zabránit zbytečným konfliktům. A nejen to, ale také dalším užitečným dovednostem, jako například mluvit víc o sobě než obecně o těžkostech, vyjadřovat svoje pocity a jasně sdělovat svá přání, oddělovat člověka od problému (neboť problém je něco, proti čemu se můžete s člověkem spojit, abyste na to nebyli sami), projevovat zájem, a zaměřovat se na pozitiva a na věci, které se daří.






    ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-3814



    Poslední aktualizace: 2014-04-01 20:55:15

    Gaudia
    skoleni-kurzy.eu