ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-39684



Kurz: KAIZEN Kongres


Tento kurz již byl smazán


Tento kurz pořádala firma: © Kaizen Institute, s.r.o. - Praha 2
 



Další podobné školení nebo kurzy:





Popis kurzu
KAIZEN Kongres


Lektoři kurzu

Lektoři z firmy: Kaizen Institute, s.r.o.


[Kurz] Obsah kurzu/školení...

Kongres je příležitost pro výměnu zkušeností, načerpání inspirace a nových trendů, získání nových kontaktů. Akci organizuje Kaizen Institute za partnerské podpory firmy ASSA ABLOY Czech and Slovak v Rychnově nad Kněžnou.
Popis Tentokráte „O strojích a lidech… a o tom, že lidé nejsou stroje.“ Tradiční akce pro sdílení nadšení, entuziasmu, zkušeností z průkopnictví, ale i chyb a zklamání v procesech zlepšování. Frima ASSA ABLOY zahájila před rokem razantní změnu kultury hnanou entuziasmem ředitele a jeho týmu s využitím nástrojů kaizen, zejména TPM a zlepšováním všech zaměstnanců. Letošní témata: 1/ TPM – partnerská firma se intenzivně věnuje této oblasti; vše o údržbě strojů a zařízení vedoucí k maximální efektivitě výroby, autonomní údržba, prediktivní údržba, kroky k zavedení systému TPM, sdílení zkušeností z praxe, metodiky, systém tréninků pracovníků 2/ Firemní kultura – motivace pracovníků pro zapojení do zlepšování firemních procesů i osobních přístupů, funkční systémy odměňování, týmová práce, rozvoj pracovníků, vzájemná podpora a respekt v kultuře firmy Program: - Prohlídka výrobního provozu firmy Assa Abloy - Přednášky ředitelů úspěšných firem, kteří se podělí o zkušenosti ve zlepšování a změně kultury - Společenské setkání při večeři - Moderované diskusní skupiny s mnoha odbornými hosty





[Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...

Kongres je určen pro zástupce managementu firem, které rozvíjejí své systémy kontinuálního zlepšování, pro kaizen a lean odborníky a specialisty.

    Praktikant Návšteva společnosti





ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-39684


Podobné kurzy #KAIZEN Kongres >>


[39684] Žádné kurzy nenalezeny


^




Poslední aktualizace: 2021-02-06 00:32:40

Kaizen Institute, s.r.o.
skoleni-kurzy.eu