ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-44531



Kurz: Kurz investiční gramotnosti - - nechte své peníze vydělávat -


AHA PR Agency, s.r.o.


AKC-0514 KLÍČOVÁ SLOVA Jak fungují trhy - jak se chovají akcie - jak se dá vydělat 7 % ročně s nízkou mírou rizika - jak nenaletět finančním podvodníkům - jak si zabezpečit vynikající stáří - jak vybírat správné akcie a kdy je nakupovat.       • ÚVOD 1. kurz cyklu: Investiční gramotnost si klade za cíl seznámit posluchače s investiční realitou v ČR a zvýšit jejich investiční gramotnost za účelem aktivního zhodnocování vlastních finančních prostředků. Na našich úsporách se parazituje nesčetné množství lidí z finančního systému a kurz objektivně, kriticky a srozumitelně vysvětluje fungování tohoto systému u nás. Odhaluje dále „tajemství burzy , vysvětluje její podstatu, smysl a zdroj na ní tvořeného zisku. Závěrem kurz vysvětluje a nabízí nenáročnou, bezpečnou dlouhodobou strategii, která pomáhá zhodnocovat úspory nad běžný standard a gene ...







Přihláška na školení:

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím



  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Investiční controlling - Controller Institut

    - ... cena: 15.200 Kč/Kurz (18.392 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha 1  
    (??)   Finanční a investiční controlling - Mějte ziskovost podniku pod dohledem - Top Vision

    - ... cena: 8.990 CZK /Kurz (10.878 CZK /Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha 2  
    (??)   Audit investičního procesu prakticky krok za krokem pro organizační složky státu, územně samosprávné celky a příspěvkové organizace (původní termín konání 7. 5.) - Český institut interních auditorů, z.s.

    - ... cena: 3.300 Kč/Kurz (3.993 Kč/Kurz včetně DPH)





  • -- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:







    Popis kurzu
    Kurz investiční gramotnosti - - nechte své peníze vydělávat -


    Lektoři kurzu

    LEKTOR
    Ing. Peter Bayer - lektor a nezávislý finanční specialista
    Vystudoval obor finance, pohybuje se ve světě akcií a kapitálových trhů, publikuje v celonárodních periodikách v ČR i na Slovensku, pracoval jako finanční poradce v televizi Z1. viz.: .investum.cz/o-nas/

    Veškeré své jmění spravuje formou cenných papírů; o čem učí, to také dělá a baví ho to. Nezastupuje žádnou komerční firmu, která nabízí akcie nebo fondy a nebere zprostředkovatelské provize. Pracuje ve prospěch svých studentů - klientů.
           TERMÍN
    17. května 2014 - SOBOTA 9.30 - 16.00 hod.

    CENA
    3.300,- Kč (resp. 3.993,- Kč vč. DPH 21%) Kurzovné zahrnuje studijní a pracovní materiály, psací potřeby, coffe breaky - teplé a studené nápoje.
          


    [Kurz] Obsah kurzu/školení...

    AKC-0514

    KLÍČOVÁ SLOVA
    Jak fungují trhy - jak se chovají akcie - jak se dá vydělat 7 % ročně s nízkou mírou rizika - jak nenaletět finančním podvodníkům - jak si zabezpečit vynikající stáří - jak vybírat správné akcie a kdy je nakupovat.



    *
    * ÚVOD
    1. kurz cyklu: Investiční gramotnost si klade za cíl seznámit posluchače s investiční realitou v ČR a zvýšit jejich investiční gramotnost za účelem aktivního zhodnocování vlastních finančních prostředků.
    Na našich úsporách se parazituje nesčetné množství lidí z finančního systému a kurz objektivně, kriticky a srozumitelně vysvětluje fungování tohoto systému u nás. Odhaluje dále „tajemství burzy , vysvětluje její podstatu, smysl a zdroj na ní tvořeného zisku. Závěrem kurz vysvětluje a nabízí nenáročnou, bezpečnou dlouhodobou strategii, která pomáhá zhodnocovat úspory nad běžný standard a generovat dlouhodobý příjem.
           CÍLOVÁ SKUPINA
    Kurz je určen aktivním lidem v produktivním věku, kteří jsou schopní a ochotni vyčleňovat ze svých příjmů pravidelné částky na spoření. Kurz je naučí, jak využít dlouhodobý časový horizont k tomu, aby své peníze sami spravovali a rozmnožovali. Své úspory tak ochrání před náklady, které skrytě do svých produktů zahrnují finanční instituce, a nebo zprostředkovatelé. Kurz vám ukáže cestu, jak ze svého jmění pobírat rentu ve výši 7 - 10% za minimálního úsilí, a přitom bezpečně.
           PŘÍNOS PRO ÚČASTNÍKY
  • naučí se jednoduše spravovat své finance ve svůj prospěch
  • získají vlastní objektivní pohled na svět financí, který je zatížen PR, lobby a marketingem
  • budou nezávislí na penzijních fondech, finančních poradcích, bankách apod.
  • přiblíží se jim různé možnosti investic (nemovitosti, akcie, alternatívní investice, podnikání)
  • vysvětlí se časová hodnota peněz a jak mohou využít čas ve svůj prospěch
  • pochopí rozdíl


  • ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-44531



    Poslední aktualizace: 2024-04-18 00:42:02

    AHA PR Agency, s.r.o.
    skoleni-kurzy.eu