ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-46030



Kurz: Získejte obchodní partnery # pro obchodníky, manažery a profíky na volné noze


Court of Moravia


Klíčem k úspěšnému byznysu jsou vaše obchodnické schopnosti. Můžete být obětavým dříčem, který však nedotahuje obchod k prodeji, nebo organizovaným a komunikačně schopným obchodníkem, který uzavírá nové zakázky. ...


Cena kurzu:
     ...   3.690 Kč / kurz  

     ... včetně DPH: 4.465 Kč / kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání
  • Účastník kurzu obdrží certifikát



Přihláška na školení:

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím



  • Podobný kurz     Praha 2  
    (??)   Komunikace s manažery, obchodními partnery a kolegy - trénink jednání a vystupování pro asistentky a recepční - STUDIO W

    - ... cena: 5.700 CZK /Kurz (6.897 CZK /Kurz včetně DPH)





  • -- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



    Popis kurzu
    Získejte obchodní partnery # pro obchodníky, manažery a profíky na volné noze - s certifikátem


    Kurz je určen pro ...

    ty, kteří chtějí: dlouhodobě úspěšně prodávat svůj produkt nebo službu firemním zákazníkům, vybudovat stabilní síť kontaktů a umět ji udržovat, naučit se pracovat systematicky se svými obchodními příležitostmi. Očekáváme, že již máte nějaké obchodnické základy, ale nedaří se vám otevřít správné trhy či získat důvěru svých partnerů a zúročit své síly v podobě podepsaných smluv.


    Lektoři kurzu

    Petr Pouchlý


    [Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...

    Co vás v kurzu naučíme? Klíčem k úspěšnému byznysu jsou vaše obchodnické schopnosti. Můžete být obětavým dříčem, který však nedotahuje obchod k prodeji, nebo organizovaným a komunikačně schopným obchodníkem, který uzavírá nové zakázky. Rozdíl je v přístupu k trhu a obchodním partnerům, a přesně tento rozdíl vám na kurzu vysvětlíme na názorných příkladech. Naučíme vás účinnou metodiku prodejního procesu, jak využít více příležitostí a jak lépe dotahovat své prodeje. V kurzu si osvojíte: taktiku pro kontaktování a udržení nových příležitostí, návyky pro vybudování stabilní osobní značky, strategii pro opečování svých kontaktů, rozvíjení profesionálního networkingu, metodiku pro práci s vaší online vizitkou, nadčasové principy úspěšného obchodníka. Důležité upozornění, ať předejdeme vzájemnému zklamání: Kurz není vhodný pro obchodníky, kteří potřebují dělat rychloobrátkový prodej bez ohledu na nakupujícího. Nenaučíme vás, jak rychle vydělat peníze, ale jak vybudujete a udržíte stabilní dlouhodobé obchodní vztahy.


    [Kurz] Popis kurzu...

    Pro koho je kurz určen?

    Pro obchodníky, manažery a profíky na volné noze. Pro ty, kteří chtějí:


    • dlouhodobě úspěšně prodávat svůj produkt nebo službu firemním zákazníkům,
    • vybudovat stabilní síť kontaktů a umět ji udržovat,
    • naučit se pracovat systematicky se svými obchodními příležitostmi.

    Očekáváme, že již máte nějaké obchodnické základy, ale nedaří se vám otevřít správné trhy či získat důvěru svých partnerů a zúročit své síly v podobě podepsaných smluv.

    Co vás v kurzu naučíme?

    Klíčem k úspěšnému byznysu jsou vaše obchodnické schopnosti. Můžete být obětavým dříčem, který však nedotahuje obchod k prodeji, nebo organizovaným a komunikačně schopným obchodníkem, který uzavírá nové zakázky.

    Rozdíl je v přístupu k trhu a obchodním partnerům, a přesně tento rozdíl vám na kurzu vysvětlíme na názorných příkladech. Naučíme vás účinnou metodiku prodejního procesu, jak využít více příležitostí a jak lépe dotahovat své prodeje.

    V kurzu si osvojíte:


    • taktiku pro kontaktování a udržení nových příležitostí,
    • návyky pro vybudování stabilní osobní značky,
    • strategii pro opečování svých kontaktů,
    • rozvíjení profesionálního networkingu,
    • metodiku pro práci s vaší online vizitkou,
    • nadčasové principy úspěšného obchodníka.

    Důležité upozornění, ať předejdeme vzájemnému zklamání: Kurz není vhodný pro obchodníky, kteří potřebují dělat rychloobrátkový prodej bez ohledu na nakupujícího. Nenaučíme vás, jak rychle vydělat peníze, ale jak vybudujete a udržíte stabilní dlouhodobé obchodní vztahy.

    Jakou formu bude mít kurz?

    Seminář s vaším aktivním zapojením: 60 % informací předá lektor klasickým výkladem, 40 % bude společná práce a praktický nácvik.

    Řešení vašich konkrétních zkušeností: Vedle typických modelových situací budou klíčové rady z kurzu ověřovány přímo na konkrétních případech účastníků.

    Důraz na praktickou využitelnost: Vše, co se naučíte, můžete začít aplikovat v praxi ihned po skončení kurzu . Některé dovednosti budete muset pravidelně trénovat, ale většinu získaných vědomostí můžete obratem zužitkovat.

    Co získáte absolvováním kurzu ?

    srozumitelné know-how o práci s obchodními případy

    individuální zpětnou vazbu na váš LinkedIn profil do 14 dní po kurzu

    sdílené podněty z branže od ostatních účastníků kurzu

    certifikát o absolvování kurzu

    [Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...

    Jakou formu bude mít kurz? Seminář s vaším aktivním zapojením: 60 % informací předá lektor klasickým výkladem, 40 % bude společná práce a praktický nácvik. Řešení vašich konkrétních zkušeností: Vedle typických modelových situací budou klíčové rady z kurzu ověřovány přímo na konkrétních případech účastníků. Důraz na praktickou využitelnost: Vše, co se naučíte, můžete začít aplikovat v praxi ihned po skončení kurzu . Některé dovednosti budete muset pravidelně trénovat, ale většinu získaných vědomostí můžete obratem zužitkovat.



    ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-46030



    Poslední aktualizace: 2014-08-22 21:21:11

    Court of Moravia
    skoleni-kurzy.eu