ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-48070



Kurz: Historický vývoj stylů a světoví designeři


Interier design škola INTERMEZZO


Studiem historie můžeme dosáhnout nesmrtelnosti. Poznáme-li vše, co bylo v minulosti, pochopíme lépe co je v současnosti a i to, co teprve bude. Historie se neustále opakuje. Abychom mohli vytvořit kvalitní současný interiér, měli bychom znát jeho historický vývoj. Pomůže nám to lépe kombinovat jednotlivé styly a získáme tím i jistotu, že to děláme správně. Co se na kurzu naučíte? V těchto lekcích není prostor na to, abychom se jednotlivými styly zabývali do přílišných podrobností, nicméně považujeme za nutnost se alespoň heslovitě zmínit o jednotlivých obdobích. Bytová architektura – design interiéru – v celém průběhu dějin odráží politicko-hospodářské dění a dobovou stylovou popularitu v těsné závislosti na architektuře.... Více informací naleznete níže na stránce. ...


Cena kurzu:
     ...   8.000 Kč / kurz  

     ... včetně DPH: 9.680 Kč / kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání


Na tento kurz se již nelze přihlásit








Popis kurzu
Historický vývoj stylů a světoví designeři


Lektoři kurzu

Gabriela Hámová
Interiérová designérka, zakladatelka a majitelka produkčního a interiérového studia Ad Hoc design, zakládající člen Asociace návrhářů interiérů.
Vystudovala scénografii, starožitnictví, pedagogiku a moderní tanec. Divadlu [scénografii, navrhování kostýmů i tanci] se také přes 20 let věnuje. Její realizace pravidelně vycházejí v časopise Náš útulný byt a nepravidelně i v dalších designových a lifestylových periodikách. Jako specialista na interiérový design spolupracuje s Asociací starožitníků, věnuje se event managementu, pravidelně připravuje kongresy a veletrhy, kde se zaměřuje na režii, produkci, dramaturgii, scénografii a choreografii a také lektorskou činnost.
Ve škole INTERMEZZO vyučuje historický vývoj stylů a moderní designéry.


[Kurz] Popis kurzu...

Rozvržení kurzu

1. den - Úvod do historie bydlení, obecné pojmy v oblasti architektury, přehled historie období neolitu - do středověku v souvislostech politicko-ekonomických.
2. den - Lehké zopakování předchozího a navázání renesance - 1. třetina 20. století. Přehled uměleckých směrů 20.století
3. den - Ikony interiérového designu, nejvýznamnější designéři a architekti 20. a 21. století


[Kurz] Popis kurzu...

Kde:
Vítkova 21, Praha 8 - Karlín


Rozsah školení:
3 dny, 10.00 - 17.00 h.


V ceně:
odborný program, studijní materiály, pracovní pomůcky k praktickým cvičením (tužky, pastelky, fixy Copic - speciální fixy pro návrháře, papíry, štětce, pravítka...), přestávkové občerstvení (káva, čaj, voda, něco malého k zakousnutí)


Záloha:
Vaše místo v kurzu bude rezervováno po zaplacení zálohové částky (50% ceny kurzu ) na náš účet 192352800/0300. Po připsání částky na účet od nás obdržíte písemné potvrzení o přijetí platby a vaší registraci.


Počet účastníků:
maximálně 8


Typ kurzu :
krátkodobý kurz


Potřebné znalosti:
žádné







ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-48070



Poslední aktualizace: 2020-01-07 16:22:26

Interier design škola INTERMEZZO
skoleni-kurzy.eu