ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-48792



Kurz: Sestavte si vlastní jídelníček









Popis kurzu
Sestavte si vlastní jídelníček


Kurz je určen pro ...

Kurz je určen pro všechny, kteří se nemají v úmyslu věnovat profesionálně výživovému poradenství, ale jejich cílem je získat znalosti o výživě v takovém rozsahu, aby byli schopni poradit sami sobě, svým nejbližším rodinným příslušníkům, přátelům, či kolegům.


Lektoři kurzu

Prioritním cílem týmu našich lektorů je předat Vám co nejvíc nejkvalitnějších informací. Proto je náš lektorský tým tvořený zkušenými odborníky v jednotlivých oblastech, které zahrnuje zdravý životní styl wellness, t.j. psychohygiena a obrana proti stresu, výživa, pohyb a fyzická kondice, relaxace a regenerace a obrana proti závislostem.


[Kurz] Popis kurzu...

Naše rekvalifikační kurzy absolvuje mnoho lidí, kteří nemají v úmyslu získané Osvědčení o rekvalifikaci využívat v budoucnu komerčně a nemají v úmyslu se věnovat profesionálně výživovému poradenství. Jejich cílem je získat znalosti o výživě v takovém rozsahu, aby byli schopni poradit sami sobě, svým nejbližším rodinným příslušníkům, přátelům, či kolegům. Vážíme si toho, že i tito posluchači velmi poctivě navštěvují všechny lekce po celou dobu 6 ti po sobě jdoucích víkendů a pečlivě se připraví i na závěrečnou zkoušku.

Po mnoha konsultacích právě s takovýmito posluchači jsme dospěli k rozhodnutí, nabídnout nový typ kurzu . Kurz, který není akreditovaný a jeho absolventi nezískají Osvědčení Poradce pro výživu. Nicméně je v průběhu

DVOU VÍKENDŮ

stejní lektoři, kteří přednáší v rekvalifikačních kurzech, naučí nejzákladnější poznatky výživy, aby následně byli schopni vypracovat solidní INDIVIDUÁLNÍ STRAVOVACÍ PLÁN odpovídající jejich potřebám.

VŠICHNI POSLUCHAČI OBDRŽÍ BONUS

v podobě nutričního softwaru pro sestavení stravovacího plánu pro 5 osob


[Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...

Tyto kurzy jsou víkendové celodenní s přestávkou na oběd, a to celkem 2 víkendy [sobota a neděle].

MÍSTO KONÁNÍ KURZŮ:
Střední škola informatiky, poštovnictví a finančnictví [bývalé SOU spojů]
Čichnova 23, 624 00 Brno

[Ke škole je velmi dobré spojení MHD a to od Hlavního nádraží tramvaj číslo 1 nebo z centra města [zastávka Česká] tramvaj číslo 3 směr Bystrc do zastávky Vozovna Komín. Pro ty, kteří přijedou autem, je k dispozici velké neplacené parkoviště. Veškerá teoretická výuka se odehrává v prostorách této školy, v moderních učebnách plně zařízených audiovizuální a didaktickou technikou.]



Poznámka:
Pro přespolní posluchače jsme připraveni zajistit ubytování v areálu školy v ceně 350,- Kč/osoba/noc



Podobný kurz




ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-48792



Poslední aktualizace: 2022-06-07 07:58:36

Welko Team s.r.o.
skoleni-kurzy.eu