ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-51057



Kurz: Manažerské a ředitelské znalosti pro úspěšné finanční a ekonomické řízení firmy, organizace a businessu [3 dny] # pro manažery


Tento kurz již byl smazán


Tento kurz pořádala firma: © Erudica - Praha
 



Další podobné školení nebo kurzy:
  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Finanční ředitel jeho role a odpovědnosti - Controller Institut

    - ... cena: 15.200 Kč/Kurz (18.392 Kč/Kurz včetně DPH)

  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský  
    (??)   Rozvoj obchodních dovedností Business Skills Development - A Triple Concept of Business - ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

    - ... cena: 6.500 Kč/Kurz (7.865 Kč/Kurz včetně DPH)

  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský  
    (??)   Rozvoj obchodních dovedností Business Skills Development - A Triple Concept of Business - ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

    - ... cena: 6.500 Kč/Kurz (7.865 Kč/Kurz včetně DPH)

  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Rozvoj obchodních dovedností Business Skills Development - A Triple Concept of Business - ICT Pro s.r.o. – Kurzy, školení, konzultace ICT a Soft Skills

    - ... cena: 6.500.649.984 CZKCZKCZK/Kurz (7.865.786.368 CZKCZKCZK/Kurz včetně DPH) ...Jiná měna platby za kurz : CZKCZKCZK/Kurz

  • Podobný kurz     Praha 1  
    (??)   Jak úspěšně řídit a komunikovat změny - Jak s týmem úspěšně zvládnout změnu - Top Vision

    - ... cena: 9.990 CZK /Kurz (12.088 CZK /Kurz včetně DPH)

  • Podobný kurz     Praha 5  
    (??)   MS Excel pro ekonomy a manažery - JUBELA, s.r.o.

    - ... cena: 4.460 Kč/Kurz (5.397 Kč/Kurz včetně DPH)

  • Podobný kurz     Praha 5  
    (??)   MS Excel pro ekonomy a manažery - JUBELA, s.r.o.

    - ... cena: 4.460 Kč/Kurz (5.397 Kč/Kurz včetně DPH)









  • Popis kurzu
    Manažerské a ředitelské znalosti pro úspěšné finanční a ekonomické řízení firmy, organizace a businessu [3 dny] # pro manažery


    Kurz je určen pro ...

    podnikatele, majitele businessu, řídící pracovníky, manažery, pro výkonné pracovníky, osoby mající na starost rozhodování. Může se jednat například o ředitele, náměstky, kontrolory, projektové manažery, finanční manažery apod. Pro všechny, kteří potřebují kvalitně řídit podnik, vyznat se v ekonomických a finančních stránkách podnikání a podniku. Tématika je velice prospěšná i pro odvětví veřejného sektoru: např. školství, zdravotnictví, věda a výzkum, armáda, policie, ministerstva atd.


    Lektoři kurzu

    Ing. Tomáš Petřík - Lektor ekonomických témat s praktickou zkušeností s finančním řízením a zpracováním ekonomických studií a finančních analýz.


    [Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...

    Obsah Semináře:



    1. den
    1.Základy ekonomicky, finančně a manažersky efektivního fungování podniku, firmy a businessu a moderní organizace včetně specifik Organizací veřejného sektoru [VOS].
    - Specifikace tradiční a moderní – konkurenční firmy a organizace, včetně OVS a její struktura i cíle. - Komparace tradiční a moderní – konkurenční firmy, businessu a organizace, jejich struktur i prvků včetně specifik a komparací Organizací veřejného sektoru [VOS].
    2. Oblasti, vztahy a cíle soudobého ekonomiky, financí a managementu [E+F+M] řízení. - Finanční a ekonomické i manažerské řízení a jejich interakce.
    3. Ekonomické a finanční kategorie, vstupy a výstupy E+F+M řízení. - Majetek a aktiva, vlastní a cizí kapitál, náklady, zisk a cash flow - Vnímání a základní měřítka efektivity-účinnosti [efficiency] a výkonnosti [performance]. - moderní Organizace [například organizace tzv. Veřejného sektoru-OVS] včetně zásadních službových společností a specifika jejího řízení a cílů.



    2. den
    4. Nákladové systémy a řízení nákladů v soukromých tradičních a moderních společnostech a businessu a v organizacích veřejného sektoru [OVS]. - Požadavky na moderní CMa a nákladový systém [enhanced costs system] – MCMa pro soudobé organizace včetně službových a veřejných.
    - Nákladový modelu ABC [Activity-based costing] a metoda řízení aktivitami a procesy ABM [ABC-ABM – Activity-based costing-manage­ment].
    - Srovnání přiřazování nákladů v tradičním řízení nákladů-TCMa a tradičním nákladovém modelu pracujícím – TM v TOS a modelu ABC a odvození ABC nákladů.
    - Procesní pohled a aplikace ABC modelu a řízení podle aktivit-procesů ABC-ABM a jeho užití v moderním nákladovém řízení, MA a CM [Corporate Managementu] včetně příkladů i aplikací z renomované praxe.

    5. Informační systémy a komplexní ICT podpora [FIS a MIS] firemního a organizačního řízení. - FIS – popis a užití finančního informačního systému. - MIS – struktura, vstup, výstupy a užití nadstavbového manažerského informačního systému. - Systém řízení a jeho IT a SW podpora jako současné základní a strategické nehmotné aktivum konkurenceschopné a hodnototvorné společnosti.



    3. den
    6. Realizační systémy, základní postupy a techniky E+F+M řízení. - Finanční účetnictví a Manažerské účetnictví jejich podstata, vztahy a užití, MA a MIS. - Systém řízení a jeho IT a SW podpora jako současné základní a strategické nehmotné aktivum konkurenceschopné a hodnototvorné společnosti.
    7. Dosahování komplexních podnikových, firemních a business cílů [finančních a nefinančních], měření, vyhodnocení a řízení dílčí i celkové efektivity a výkonnosti. - Podstata, vztahy a struktura provázaných cílů soudobé firmy a organizace. - Základní vazba komplexních cílů na celkovou strategii společnosti – KS [Corporate-Business Strategy CBS]. - Základní vazba komplexních cílů na celkovou strategii, řízení a správu moderní Organizace
    8. Celková hodnota podniku a firmy [Enterprise Value, EV], její užití a základní praktické odvození pro konkrétní společnost. - Definice celkové hodnoty společnosti [i businessu] a její základní konstrukce a užití. - Základní odvození EV pro konkrétní konkurenceschopnou společnost-podnik.
    9. Celkové shrnutí a závěrečný přehled znalostí a dovedností semináře.


    [Kurz] Popis kurzu...

    Přínos pro Vás a klientská přidaná hodnota:

    Absolventi semináře i podpůrných konzultací, získají nejenom aktuální a úspěšnou praxí ověřené informace a znalosti, ale i konkrétní realizační metody a techniky, tedy důležité dovednosti. Právě ty jim umožní v praxi efektivně a měřitelně, řídit jejich činnost a umožní jim současně účinné a účelné manažerské rozhodování na všech relevantních úrovních řízení a produktivních organizačních i manažerských i personálních strukturách.

    Absolventi si zejména prohloubí znalosti a naučí se v souvislostech znát , ale i v praxi aplikovat:


    • Mechanismy i systémy finančního a nadstavbového ekonomického řízení, jeho základní ukazatele (finanční a nefinanční) a dílčí i finální cíle s důrazem na celkovou hodnotu společnosti, businessu i moderní organizace.
    • Moderní a syntetizující kritérium EVA (Economic value added), tj. ekonomické přidané hodnoty. Náklady kapitálu ( vlastního, dluhového a celkového) a základy diskontování hotovostních toků - DCF (discounted cash flows) pracujícího s tzv. časovou hodnotou peněz a rizikem vyjádřeným tzv. diskontní mírou.
    • Měřit, vyhodnocovat a řídit dílčí i celkovou podnikovou, firemní, business a organizační hospodárnost, efektivitu a výkonnost (performance).
    • Odvodit tradiční finanční kategorie (náklady, výnosy, zisk, příjmy, výdaje a cash flow) a ukazatele pro finanční, hodnotové a ekonomické řízení.
    • Propojit finanční, hodnotové a ekonomické ukazatele (WACC a EVA) a doplnit je tzv. podnikohospodář­skými ukazateli pro konkrétní společnost.
    • Finanční a Manažerské účetnictví i controlling, včetně jejich vstupů, výstupů, metod a technik i interaktivních oblastí (Plánování, Kontrola, Podpora rozhodování a Hodnocení a řízení výkonnosti).
    • Definovat soudobý cílově a motivačně řízený business a organizaci a prakticky odvodit symetrické, komplexní i relevantní cíle a základní výkonnostní ukazatele (finanční a nefinanční PIs a KPIs).
    • Provázat komplexní a soudobě strukturované cíle a spojit je do dnes nezbytné celkové Strategie společnosti, businessu a organizace – CBS (Corporate/Business Strategy).
    • Odvodit a aplikovat celkovou firemní Strategii - CBS pro konkrétní společnost a využít zásadní manažerskou úlohu CBS při strategickém, taktickém i operativním řízení společnosti, businessu i organizace.





    [Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...

    Nejsme plátci DPH. Cena je konečná. V ceně je zahrnuto občerstvení a podkladový materiál.



    ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-51057



    Poslední aktualizace: 2016-04-09 08:36:41

    Erudica
    skoleni-kurzy.eu