ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-54494



Kurz: Reflexní diagnostika v praxi


Valorvitae


Komplex alternativních přístupů k masážím, diagnostice a léčitelství dle Vladimíra Neruda. Kurz je určen pro začátečníky i pokročilé. Naučíte se, jak rychle a přesně určit diagnózu z obličeje, nohy a dalších částí těla pomocí jejich charakteristických znaků a reflexních bodů a zón. V ceně kurzu : malé občerstvení. ...


Cena kurzu:
     ...   1.490 Kč / kurz  
     ... (firma není plátce DPH)
Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání



Přihláška na školení:

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím



  • Podobný kurz     Praha 7  
    (??)   RH342 - Red Hat Enterprise Linux Diagnostics and Troubleshooting - DataScript s.r.o.

    - ... cena: 2.540 EUR/Kurz (3.073 EUR/Kurz včetně DPH) ...Jiná měna platby za kurz : EUR/Kurz


  • Podobný kurz     Praha 2  
    (??)   Diagnostické metody použitelné při výběru zaměstnanců - STUDIO W

    - ... cena: 5.700 CZK /Kurz (6.897 CZK /Kurz včetně DPH)





  • -- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



    Popis kurzu
    Reflexní diagnostika v praxi


    Kurz je určen pro ...

    Kurz je určen pro začátečníky i pokročilé.


    Lektoři kurzu

    Vladimír Nerud

    Masér, diagnostik a léčitel Vladimír Nerud za svou více než dvacetiletou praxi nasbíral mnoho zkušeností, vyzkoušel řadu klasických i alternativních metod a postupů a nabízí velkou škálu masáží, vč.reflexní, akupresurní, lymfatické, bambusové, lávové i tzv.Dornovy metody a dále harmonizaci organizmu např. baňkováním, pomocí tibetských mís, drahými kameny, TÁDÉ svíčkami či kraniosakrální terapií.

    Jeho klienti, kteří za ním jezdí z celého světa, jej však vyhledávají nejvíce kvůli tzv. intuitivním nápravným masážím, při kterých se "nacítí" na problémy svého klienta a cílenou masáží, která vznikla spojením různých převzatých technik a vlastních postupů a pohybů řeší jeho konkrétní zdravotní stav.

    Často se stává, že po dlouhé a neúspěšné léčbě se dostanou lidé do jeho rukou a po nápravné masáži konečně pocítí úlevu a postupné vymizení problému. Tato práce se stala jeho posláním i koníčkem, jak sám říká: "mám raději, když za mnou přijdou lidé se zdravotním problémem, než jen na tzv. relaxační masáž, mám radost, když se mi podaří jim pomoci navrátit zdraví a tím radost ze života…

    Pracuje s psychosomatickými příčinami bolestí, přistupuje ke zdravotním problémům celostně, na více úrovních. Propojením působení na fyzickém těle s prací na mentálním těle, laicky řečeno na psychice a vůbec s prací na sobě samém lze dosáhnout maximálních, někdy až zázračných výsledků. Proto nemalou částí praxe Vladimíra Neruda je spolupráce s klientem v této oblasti, včetně diagnostiky příčin zdravotních problémů a poradenství vedoucí k jejich odstranění.

    K tomuto využívá různé klasické techniky i postupy tzv. alternativního léčitelství, které během své dlouholeté praxe a hledání vlastní cesty vzájemně propojil do velmi účinné a rychlé vlastní metody, díky které lze nastartovat samoregenerační schopnosti vlastního organismu a tím nastolit a hlavně také udržet jej ve stavu ZDRAVÍ.


    [Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...

    Naučíte se, jak rychle a přesně určit diagnózu z obličeje, nohy a dalších částí těla pomocí jejich charakteristických znaků, reflexních bodů a zón a jak určit vhodné prostředky k pomoci.


    [Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...

    V ceně kurzu : malé občerstvení



    ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-54494



    Poslední aktualizace: 2019-10-03 09:22:26

    Valorvitae
    skoleni-kurzy.eu