ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-57073



Kurz: Hlavní vedoucí dětského tábora [zotavovacích akcí]


Mgr. Jakub Vlach


Tápete v právních předpisech souvisejících s pořádáním letních táborů? Nevíte si rady s vedením týmu, vedením porad a supervizí? Nevíte si rady v určitých složitých výchovných situacích [řešení sociálně patologických jevů]? Chcete se dozvědět nové typy na realizaci programu? Víte jak pracovat s reflexí proběhlých aktivit, cíli i sociální skupinou? Nebo se chcete naučit od Vašich kolegů něco nového? Pokud ano, právě pro Vás je určen kurz s názvem Hlavní vedoucí dětského tábora, který pořádá na základě udělené akreditace Mgr. Jakub Vlach - Po skončení kurzu obdržíte certifikát o absolvování na jehož základě můžete žádat MŠMT o dotace na Váš letní dětský tábor. Kurz je koncipován jako 30 hodinový a je rozdělen na teoretickou a praktickou část. ...
# číslo akreditace: č. j.: MŠMT – 44632/2015-8


Cena kurzu:
     ...   1.150 Kč / kurz   (není DPH)
     ... Kurz je osvobozený od DPH

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání
  • Seminář je akreditován
  • Účastník kurzu obdrží certifikát
  • Kurz je ukončen zkouškou



Přihláška na školení/kurz a termín:
  • Pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a místo konání odkaz
  • Popis, lektoři a program kurzu je níže na stránce odkaz
  • Komentáře a dotazy na školení/kurz # Komentáře ke kurzu odkaz
  • V případě jakéhokoliv otázky můžete poslat Dotaz ke kurzu odkaz
  • Nevyhovuje vám tento kurz? Zkuste se podívat na podobné kurzy odkaz

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím



  • Podobný kurz     Celá ČR - eLearning, Webináře  
    (??)   Školení hlavních vedoucích dětských táborů # pro táborové vedoucí - Sluneční zátoka

    - ... cena: 1.150 Kč/kurz bez DPH a/nebo cena je osvobozena od DPH


  • Podobný kurz     Celá ČR - eLearning, Webináře  
    (??)   Školení hlavních vedoucích dětských táborů # pro táborové vedoucí - Sluneční zátoka

    - ... cena: 1.150 Kč/kurz bez DPH a/nebo cena je osvobozena od DPH


  • Podobný kurz     Celá ČR - eLearning, Webináře  
    (??)   Školení hlavních vedoucích dětských táborů # pro táborové vedoucí - Sluneční zátoka

    - ... cena: 1.150 Kč/kurz bez DPH a/nebo cena je osvobozena od DPH




  • ^
    -- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



    Popis kurzu
    Hlavní vedoucí dětského tábora [zotavovacích akcí] - s certifikátem


    Kurz je určen pro ...

    Kurz je primárně určen pro pracovníky z neziskových organizací, pro pořadatele letních dětských táborů, pro zaměstnance dětských domovů, domů dětí a mládeže, středisek volného času, pro studenty pedagogických oborů, nebo pro ty, kteří se chtějí dozvědět něco nového. Po předchozí domluvě se kurzu může zúčastnit i zájemce mladší 18 let, kterému bude certifikát o úspěšném absolvování kurzu udělen až po dovršení 18 let věku. Minimální počet pro realizaci kurzu je 15 osob.


    Lektoři kurzu

    Lektoři z firmy: Mgr. Jakub Vlach


    [Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...

    Kurz se skládá celkem z deseti tématických bloků. Tématické bloky jsou složeny vždy nejprve z přednášky a následně z praktické výuky v týmech. Poměr obou organizačních forem výuky je v poměru 1:1.
    1. Tématický blok: Základní právní předpisy / práva a povinnosti provozovatele akce Z obsahu bloku: Zajištění zákonných povolení pro provozování zotavovací akce [ohlášení na Krajskou hygienickou stanici, zajištění ošetřujícího lékaře v místě konání akce, ohlášení konání akce složkám integrovaného záchranného systému, aj.]; Materiální a ekonomické zajištění zotavovací akce; Sestavení rozpočtu zotavovací akce; Výběr pracovníků zotavovací akce [uzavírání dohod s pracovníky – dobrovolnická smlouva, dohoda o provedení práce, dohoda o výkonu funkce]. Zákon č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví. Vyhláška MZČR 106/2001 Sb. o hygienických požadavcích na zotavovací akce pro děti.
    2. Tématický blok: Táborová dokumentace Z obsahu bloku: Přihlášky účastníků na akci [náležitosti, vzor, forma], Potvrzení o zdravotní způsobilosti od ošetřujícího lékaře, Prohlášení rodičů o bezinfekčnosti, Hospodářská dokumentace, Zdravotnická dokumentace, aj. Dokumentace tábora.
    3. Tématický blok: Hospodaření zotavovací akce Z obsahu bloku: Sestavení rozpočtu tábora [fixní aj. položky rozpočtu]; Vedení peněžního deníku; Účetní doklady, Hmotná odpovědnost, Příjmové pokladní doklady a fakturace, Vyúčtování zotavovací akce.
    4. Tématický blok: Základní pravidla bezpečnosti a ochrany zdraví při práci s dětmi a mládeží Z obsahu bloku: Právní rámec bezpečnosti práce a základy odpovědnosti; Bezpečnost při činnostech: v místnosti a budovách; sportovní činnost; přeprava, pohyb na pozemní komunikaci; koupání, vodáctví, bezpečnost u vody; zimní sporty; oheň a požární ochrana; mimořádné a krizové situace.
    5. Tématický blok: Základy pedagogiky a sociální psychologie Z programu: Skupinová dynamika; Vývoj skupiny; Vedení skupiny [účastníků]; Pedagogické působení na neformální skupiny; Bezpečné sociální klima a jak ho mohu docílit, Práce s motivací.
    6. Tématický blok: Základy managementu Z programu: Základy řízení lidí [personálu] na táboře; Zásady týmové práce; Motivace pracovníků; Vedení a řízení porad; Konflikt management.
    7. Tématický blok: Sociálně patologické jevy na dětských táborech Z programu: Seznámení účastníků se sociálně patologickými jevy, které se vyskytují na dětských táborech [šikana, návykové látky, krádeže, apod.]. Účastníci budou seznámeni s možnými postupy řešení těchto jevů; dále se dotkneme tématu „trestání“ dětí – funkce a účinnost trestů ve výchovně-vzdělávacím procesu.
    8. Tématický blok: Programová a organizační příprava tábora Z obsahu: Práce s cíli jako základní pedagogickou kategorií [SMART]; časový harmonogram zotavovací akce; režim dne; harmonogram přípravy; školení týmu vedoucích; apod.
    9. Tématický blok: Hra a její funkce Z programu: Seznámení účastníků s jednotlivými typy her: hry na rozvoj spolupráce, hry pro reflexi, týmové a iniciační hry, hry na rozvoj komunikace, hry na důvěru, dobrodružná cvičení v přírodě, apod. Účastníci budou seznámeni se základními kategoriemi – motivace, pravidla, vyhodnocení, apod.
    10. Tématický blok: Úvod do zážitkové pedagogiky Z programu: Seznámení se základním konceptem zážitkové pedagogiky, práce s cíli, Kolbův zkušenostní model učení, vedení reflexe.


    [Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...

    Kdy se bude kurz konat?
    Kurz je rozložen celkem do 3 dnů. Pro názornost přidáváme konkrétní rozpis, který naleznete níže. V případě splnění určitých podmínek není nutné se zúčastnit všech bloků. Bližší informace podá organizátor kurzu .
    Kolik to bude stát?
    Účastnický poplatek za celý kurz je 1150 Kč. V případě, že rozšíříte informaci o našem kurzu mezi své známé a z tohoto okruhu se někdo na akci přihlásí, vrátíme vám 150 Kč za každého člověka, kterého přivedete.
    Dokdy se mohu přihlásit?
    Uzávěrka přihlášek na kurz je vždy do 1. dne v měsíci.
    Jací jsou lektoři kurzu ?
    Každý tématický blok vždy vede zkušený lektor s patřičným vysokoškolským vzděláním v daném oboru a s minimálně pětiletou praxí na letních dětských táborech.



    ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-57073



    Poslední aktualizace: 2019-01-27 20:22:26

    Mgr. Jakub Vlach
    skoleni-kurzy.eu