ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-57925



Kurz: Body & Mind Work večer - Praha


Centrum systemiky a NLP s.r.o.


Jsou různé cesty a možnosti, které vedou ke splnění vašich osobních cílů a ke změně vašeho dosavadního života. BMW večery vás chceme inspirovat, aby jste mohli začít věci dělat jinak a tím mít v životě více toho, co chcete, a méně toho, co nechcete. Tyto tématické večery pořádáme každé úterý od 17.30 do 20.30 hodin. Při objednání a zaplacení 5 večerů najednou získáváte vstup na šestý večer, dle vlastního výběru, zdarma!!! Stanovování a dosahování cílů (19.1.2016) Řada z nás má své osobní a pracovní vize, výsledky a cíle. Věci a situace, kterých chce dosáhnout. Někdy si je stanovujeme v době povánoční, kdy dáváme dohromady seznamy novoročních předsevzetí. Ale často se jich vzdáme do poloviny ledna a zapomeneme na ně. Čím to je? Z jakého důvodu se to děje? Jednou z hlavních příčin je nesprávné nadefinování cílů a to, že nevedou k následné akci. Každý cíl se totiž musí proměnit do akce, do činnosti, která nám přinese p ...


Cena kurzu:
     ...   550 Kč / Kurz  

     ... včetně DPH: 666 Kč / Kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání



Přihláška na školení/kurz a termín:
  • Pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a místo konání odkaz
  • Popis, lektoři a program kurzu je níže na stránce odkaz
  • Komentáře a dotazy na školení/kurz # Komentáře ke kurzu odkaz
  • V případě jakéhokoliv otázky můžete poslat Dotaz ke kurzu odkaz
  • Nevyhovuje vám tento kurz? Zkuste se podívat na podobné kurzy odkaz

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím


  • Podobný kurz     Hradec Králové - Královéhradecký  
    (??)   Excel 1 - pro začínající uživatele [verze 2010] - večerní kurz - Ing. Zdeněk Novák

    - ... cena: 1.800 Kč/kurz bez DPH a/nebo cena je osvobozena od DPH

  • Podobný kurz     Třebíč - Vysočina  
    (??)   Slavnostní a večerní [plesové] líčení - MANOV s.r.o.

    - ... cena: 1.500 Kč/kurz bez DPH a/nebo cena je osvobozena od DPH

  • Podobný kurz     Hradec Králové - Královéhradecký  
    (??)   Excel 1 - pro začínající uživatele [verze 2010] - večerní kurz - Ing. Zdeněk Novák

    - ... cena: 1.800 Kč/kurz bez DPH a/nebo cena je osvobozena od DPH

  • Podobný kurz     Třebíč - Vysočina  
    (??)   Slavnostní a večerní [plesové] líčení - MANOV s.r.o.

    - ... cena: 1.500 Kč/kurz bez DPH a/nebo cena je osvobozena od DPH

  • Podobný kurz     Třebíč - Vysočina  
    (??)   Slavnostní a večerní [plesové] líčení - MANOV s.r.o.

    - ... cena: 1.500 Kč/kurz bez DPH a/nebo cena je osvobozena od DPH

  • Podobný kurz     Hradec Králové - Královéhradecký  
    (??)   Excel 1 - pro začínající uživatele [verze 2010] - večerní kurz - Ing. Zdeněk Novák

    - ... cena: 1.800 Kč/kurz bez DPH a/nebo cena je osvobozena od DPH

  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Cochemská praxe a další formy interdisciplinární spolupráce ve věcech péče soudu o nezletilé - Aliaves Co., a.s.

    - ... cena: 3.990 Kč/Kurz (4.828 Kč/Kurz včetně DPH)




  • ^
    -- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



    Popis kurzu
    Body & Mind Work večer - Praha


    Lektoři kurzu


    Ing. Jitka Ďuricová - profil lektora
    PhDr. Ingrid Němečková - profil lektora


    [Kurz] Obsah kurzu/školení...



    Jsou různé cesty a možnosti, které vedou ke splnění vašich osobních cílů a ke změně vašeho dosavadního života. BMW večery vás chceme inspirovat, aby jste mohli začít věci dělat jinak a tím mít v životě více toho, co chcete, a méně toho, co nechcete.
    Tyto tématické večery pořádáme každé úterý od 17.30 do 20.30 hodin.
    Při objednání a zaplacení 5 večerů najednou získáváte vstup na šestý večer, dle vlastního výběru, zdarma!!! Stanovování a dosahování cílů (19.1.2016)
    Řada z nás má své osobní a pracovní vize, výsledky a cíle. Věci a situace, kterých chce dosáhnout. Někdy si je stanovujeme v době povánoční, kdy dáváme dohromady seznamy novoročních předsevzetí. Ale často se jich vzdáme do poloviny ledna a zapomeneme na ně. Čím to je? Z jakého důvodu se to děje?
    Jednou z hlavních příčin je nesprávné nadefinování cílů a to, že nevedou k následné akci. Každý cíl se totiž musí proměnit do akce, do činnosti, která nám přinese požadovaný výsledek. Cílem má být něco, co skutečně chceme. My sami. Ne něco, co od nás očekávají ostatní nebo něco, co je vhodné, aby nastalo. Cíl je o nás, o našem životě. O tom, co do něj chceme dostávat nebo z něj určitou formou odstranit. Ale pozor, i ve chvíli, kdy chceme ze života něco dostat pryč je potřeba to udělat ve stylu pozitivně formulovaného cíle. A právě to našim novoročním předsevzetím často chybí. Formulujeme je totiž ve variantě: nebudu…” Sebeprezentace a osobní značka (26.1.2016)
    Každý z nás se chce prezentovat v té nejlepší podobě. Nezáleží na tom, zda je tím důvodem získání nové práce, nového partnera, úspěch na obchodním jednání či prezentaci nebo něco zcela jiného. Důležité je, abyste věděli, kým se chcete stát, jak chcete na lidi působit a uměli toho docílit.
    Tento večer je určen pro všechny, kteří se chtějí odlišit, být jedineční a umět zaujmout během jakékoliv situace.
    Seznámíte se se základními pravidly prvotřídní sebeprezentace a osobní značky a odnesete si svůj konkrétní postup na jejich dosažení. Osobní spokojenost (2.2.2016)
    Spokojenost v životě je něčím, čím se alespoň občas zabývá každý z nás - a zároveň je to téma, kterému se dnes věnují vědci z celého světa. Tento večer vás seznámí s tím, které faktory mají vliv na náš subjektivní pocit spokojenosti a co můžeme udělat pro to, abychom prožívali šťastný a spokojený život. Budeme se věnovat vztahům, životním hodnotám, spokojenosti v práci i otázce smyslu života.
    => Získáte techniky, které vám pomohou zmapovat vaši osobní spokojenosti, rozhodnout se, které oblasti v životě změnit, a nastavit si nekonfliktní vztahy doma i na pracovišti. Fyzická kondice (9.2.2016)
    Fyzická kondice tvoří základ pro to, abychom mohli žít takový život, jaký chceme. Přesto jako by nám na péči o fyzickou kondici téměř chronicky nezbýval čas. V novoročních předsevzetích patří rozhodnutí zdravě jíst” a začít cvičit” k favoritům a stálicím :-)
    Tento večer se budeme věnovat tomu, jak si zachovat zdravé tělo, i když celý den pracujeme hlavou. => Získáte tipy, techniky a doporučení ke stravování, pohybovým aktivitám, odpočinku a relaxaci. Vztahy (16.2.2016)
    Řešení osobních a pracovních vztahů je jedno z hlavních témat pro osobní koučování. Z toho důvodu jsme pro vás připravili tématický večer, který vás vybaví technikami a postupy, jež povedou ke zkvalitnění vašich vztahů s ostatními lidmi.
    Naučíte se a prakticky si vyzkoušíte postupy na pochopení druhých osob a změnu vlastních reakcí při komunikaci s nimi. Dostanete pod kontrolu svoje emoce a dokážete vybudovat pozitivní atmosféru. Do kurzu si můžete přinést konkrétní témata k řešení a odcházet s jasnými návody i osobními změnami. Energy management (23.2.2016)
    Zatímco ještě před pár lety byl jednou z konkurenčních výhod zvládnutý time management a schopnost uřídit všechny své závazky a aktivity, dnes je výraznou konkurenční výhodou schopnost pracovat s vlastní energií a energetickými zdroji.
    Tento večer se budeme věnovat možnostem práce s energií a zvyšování vlastní odolnosti. Vyzkoušíte si bioenergetická cvičení a dozvíte se, jak zacházet se stresem i s vlastní energií. Emoční inteligence (1.3.2016)
    Emoční inteligence (EQ) je na rozdíl od všeobecné inteligence (IQ) relativně nový pojem. Objevila se před dvaceti lety - a téměř okamžitě se stala velmi populární. Dnes je jednou z kompetencí, na které se zaměřují firmy při výběru zaměstnanců, která se učí na kurzech soft-skills a jsou jí věnovány články v časopisech i celé knihy.
    Tento večer bude věnován tomu, co vlastně tvoří emoční inteligenci a jak ji rozvíjet. => Získáte tipy a techniky, které vám pomohou uvědomovat si vlastní emoce, předcházet konfliktům a budovat si dlouhodobé vztahy. Hubnutí s NLP (8.3.2016)
    Možná si říkáte, jak vám NLP může pomoci při snižování váhy. Je to jednoduché. Hubnutí totiž začíná v hlavě. A právě NLP využívá řadu technik, které fungují tak, že změní vaše myšlenky, zaměření pozornosti, motivaci a přesvědčení tak, že můžete dosáhnout všeho, čeho chcete. V tomto případě snížení váhy.
    Jedná se o efektivnější a dlouhodobě fungující metody, které vám pomohou provést vaši vysněnou životní změnu, a to rychle a za minimálních nákladů, pomocí změny myšlení.
    Přestaňte držet diety, dosáhněte své vysněné váhy a začněte žít.
    Na workshopu si pomocí velmi praktických NLP technik nastavíte svoje reálné váhové cíle, pochopíte a změníte svoje stravovací strategie a naučíte se techniky, které potřebujete k tomu, abyste změnili svůj vztah k jídlu a sami k sobě.
    Účastí na workshopu
    • si stanovíte svoje váhové cíle
    • nastartujete svůj proces hubnutí
    • naučíte se jak si dlouhodobě držet svoji novou váhu
    • získáte nové životní návyky a postupy
    a potom již budete jen sledovat, jak vaše váha postupně klesá. Jak získat práci svých snů (15.3.2016)
    V práci strávíme přibližně 1/7 svého života, a proto se stává jedním z témat, které ve svém životě intenzivně řešíme. Nikdo z nás nechce dělat práci, která ho nebaví a nenaplňuje anebo mu nepřináší odpovídající finanční odměnu.
    Tento večer se zaměříte na to, jak si správně vybrat práci, kterou chcete a jaké podniknout kroky k jejímu dosažení. Budete tam odcházet s konkrétními postupy, inspiracemi, tipy i radami, které povedou k vaší práci snů. Stravování a výživa (22.3.2016)
    Cílem tohoto večera je seznámit vás se základy správného stravování a inspirovat vás k tomu, jak si plánovat a připravovat jídlo tak, aby vás to nezatěžovalo, ale naopak naplňovalo.
    Změna stravovacích návyků bývá jedna z největších a nejtěžších změn v našem životě. Pokud se však do ní odhodláme, tak nám bude v následujících týdnech, měsících a letech přinášet do našeho života pozitivní energii.
    Tak jako na ostatních večerech, a tentokrát si odnesete jasná a stručná pravidla a zároveň odstartujete svoji osobní změnu. Výchova a koučování dětí (29.3.2016)
    Každý z nás chce vychovávat a rozvíjet svoje děti tím nejlepším způsobem. Tento večer vám dá inspiraci a konkrétní návody na to jak pomoci svým dětem najít a dosáhnout svoje cíle, zvýšit sebevědomí, odstranit obavu či nervozitu či jak se vypořádat se změnami a kritikou.
    Pomocí konkrétních technik se tak budete moci stát kouči a pomocníky pro své děti.
    Všechny uvedené postupy je možné aplikovat na děti od věku cca 9 let a více. Mentální kondice (5.4.2016)
    Osobní efektivita, schopnost učit se novým věcem, soustředění na práci, kreativita, time management – to jsou schopnosti a dovednosti, které jsou vedle kvalifikace a zkušeností základem pro schopnost dobře vykonávat práci hlavou”.
    Tento večer bude věnován péči o naši mentální kondici. => Získáte techniky a doporučení, jak pracovat s návyky a jak si optimálně strukturovat a prožít běžný pracovní den, chcete-li si udržet výkonnost a chuť do práce. Lektoři kurzu
    Ing. Jitka Ďuricová - profil lektora
    PhDr. Ingrid Němečková - profil lektora


    ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-57925



    Poslední aktualizace: 2024-05-02 16:28:11

    Centrum systemiky a NLP s.r.o.
    skoleni-kurzy.eu