ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-59837



Kurz: JEDNODENNÍ RYCHLOČTENÍ


Tento kurz již byl smazán


Tento kurz pořádala firma: © 1. VOX a.s. - Praha 1
 



Další podobné školení nebo kurzy:





Popis kurzu
JEDNODENNÍ RYCHLOČTENÍ


Kurz je určen pro ...

Těm, kteří v minulých letech (měsících) absolvovali Rychločtení Davida Grubera a rádi by svoji praxi osvěžili a doplnili o nové informace a nové techniky. Těm, kteří absolvovali dvoudenní seminář Koncentrace–paměť–tvořivost. Tento seminář se částečně prolíná s třídenním Rychločtením, takže absolvováním tohoto jednodenního kurzu dovedete svoje rychločtenářské know-how do úspěšného konce, Výjimečně se mohou semináře zúčastnit i samouci, kteří neabsolvovali ani jeden z předchozích seminářů, ale mají dobře nastudovány kapitoly z knihy Rychločtení Davida Grubera, účast je však možná až po konzultaci s lektorem.


Lektoři kurzu


Ing. David Gruber
první mezi lektory, kouči a autory soft skills v naší zemi


[Kurz] Obsah kurzu/školení...

JEDNODENNÍ RYCHLOČTENÍ

představení a nácvik dalších technik modernizovaného rychločtení – jak zvládat stále větší každodenní roli chytrých mobilů, tabletů,

oprášení, osvěžení a prohloubení vašich poznatků ze třídenního Rychločtení,

jak si poradit se záplavou zpráv z mailů, sociálních sítí atd., jak rychle oddělit balast od důležitých zpráv,

opakování dle zadání, otázek a požadavků přítomných účastníků.


[Kurz] Cíl školení / poznámka ke kurzu...

V průběhu tohoto semináře velmi intenzívně oprášíte, osvěžíte a doplníte své dovednosti rychločtení a práce s informacemi získané na třídenním semináři. => Získáte též zcela nové poznatky, které vám pomohou vyrovnat se s dnešní dobou náročnou na vstřebání daleko většího množství informací. Osvěžovací jednodenní seminář se hodí tím více, čím delší doba uplynula od původního semináře.

[Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...

Samozřejmostí je občerstvení a podkladové materiály pro každého účastníka. Každý účastník obdrží na konci semináře OSVĚDČENÍ o absolvování. K tomuto jednodennímu semináři dostane každý účastník do vlastnictví bestsellerovou knihu Davida Grubera "Rychločtení..." z nakladatelství Management Press Praha. Pokud už knihu má, může novou věnovat známým nebo si ji přímo na semináři nepoužitou vyměnit za jinou knihu lektora z oblasti soft skills.



ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-59837


Podobné kurzy #JEDNODENNÍ RYCHLOČTENÍ >>


[59837] Žádné kurzy nenalezeny





Poslední aktualizace: 2022-03-01 15:51:28

1. VOX a.s.
skoleni-kurzy.eu