ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-61556



Kurz: ZATŘIĎOVÁNÍ MAJETKU A SLUŽEB Z POHLEDU DANÍ A ÚČETNICVÍ


Intellego - vzdělávací agentura


Školení je určeno pracovníkům a referentům ekonomických a investičních útvarů, účetním podnikatelských i nepodnikatelských subjektů, a dalším osobám, které se danou problematikou zabývají. Zejména pak pro ty, kteří pořizují majetek či provádějí na něm opravy či technické zhodnocení, anebo pro ty, kteří potřebují umět zatřídit majetek či služby pro potřeby např. daně z příjmů nebo DPH. Cíl školení: Cílem školení je seznámení účastníků se statistickými klasifikacemi a s jejich praktickým upla ...


Cena kurzu:
     ...   1.600 Kč / Kurz  

     ... včetně DPH: 1.936 Kč / Kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání



Přihláška na školení:

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím



  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Zatřiďování majetku a služeb podle statistických klasifikací z pohledu daní včetně praktických příkladů - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.890 CZK /Kurz (3.497 CZK /Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     online - eLearning, Webináře  
    (??)   Zatřiďování majetku a služeb podle statistických klasifikací z pohledu daní včetně praktických příkladů - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.890 CZK /Kurz (3.497 CZK /Kurz včetně DPH)





  • -- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



    Popis kurzu
    ZATŘIĎOVÁNÍ MAJETKU A SLUŽEB Z POHLEDU DANÍ A ÚČETNICVÍ


    Kurz je určen pro ...

    Školení je určeno pracovníkům a referentům ekonomických a investičních útvarů, účetním podnikatelských i nepodnikatelských subjektů, a dalším osobám, které se danou problematikou zabývají. Zejména pak pro ty, kteří pořizují majetek či provádějí na něm opravy či technické zhodnocení, anebo pro ty, kteří potřebují umět zatřídit majetek či služby pro potřeby např. daně z příjmů nebo DPH.
    Cíl školení: Cílem školení je seznámení účastníků se statistickými klasifikacemi a s jejich praktickým uplatněním v daňových zákonech, zejména v daních z příjmů a DPH, a s novinkami, které se týkají oblasti majetku v roce 2019. Součástí semináře je i upozornění na aktuální daňové novinky související s oblastí majetku, určení jeho vstupní ceny a způsobu odpisování.


    Lektoři kurzu


    RNDr. Ivan BRYCHTA Daňový poradce od roku 1995, má dlouholetou praxi v daňovém, účetním a ekonomickém poradenství. Autor mnoha odborných publikací, přední odborník v dané problematice.


    [Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...

    Výklad bude ilustrován na příkladech a bude doplněn aktuálními stanovisky GFŘ a MF k dané problematice. Rovněž budou zdůrazněny novinky od roku 2019 ve srovnání s předchozím stavem. Výklad bude zaměřen zejména následující problematiku:

    • Principy klasifikací užívaných v daních (CZ-CPA, CZ-CC, CZ-NACE, HS/CN a další), vazby mezi nimi, metodika jejich použití (např. CZ-CC, CZ-CPA, CZ-NACE, HS/CN) - metodika jejich použití, vazby mezi klasifikacemi, vztah k daňovým zákonům.
    • Uplatnění klasifikací v daních z příjmů - aplikace při zatřiďování majetku pro daňové odpisování, vymezení souborů movitých věcí, příslušenství dlouhodobého hmotného majetku, posuzování majetku jako součásti stavebních děl a jako samostatného majetku (rozbor vybraných částí pokynu GFŘ D-22).
    • Související problematika s majetkem a jeho pořizováním (vstupní cena majetku, co se zahrne a co se nezahrne do nákladů souvisejících s pořízením, problematika pořízení majetku vč. okamžiku jeho pořízení z pohledu stavebního zákona, technické zhodnocení versus opravy apod.) - rozbor se zaměřením na novinky v dané oblasti.
    • Novinky (schválené i ty očekávané) a zajímavé výklady pro oblast majetku, jeho ocenění a odpisování (náplň bude přizpůsobena vývoji legislativy v době konání semináře)
    • Použití klasifikací v zákoně o DPH - aplikace podle příloh zákona a v případech tuzemské přenesené daňové povinnosti u stavebních a montážních prací a u plněnípodle nařízení vlády a přílohy č. 6 ZDPH.
    • Použití klasifikací v dalších daňových zákonech (daň z nemovitých věcí, daň silniční, spotřební a energetické daně, elektronická evidence tržeb a klasifikace ekonomických činností jako doplňující údaj přiznání apod.).
    • Diskuze, zodpovězení dotazů účastníků


    [Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...



    Další informace: Účastníci školení obdrží certifikát o absolvování kurzu a podkladové materiály. Součástí školení je občerstvení a nápoje zdarma.



    ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-61556



    Poslední aktualizace: 2023-12-01 12:13:24

    Intellego - vzdělávací agentura
    skoleni-kurzy.eu