ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-65378



Kurz: Manažerské dovednosti 2017 aneb zdokonalte se ve své manažerské praxi


InAkademia s.r.o.


22. – 23.5.2017 PRVNÍ DNY V MANAŽERSKÉ POZICI ANEB CO VÁS ČEKÁ A JAKÝCH CHYB SE VYVAROVAT * První den (týden) v nové roli* Jak řídit své bývalé kolegy* Jak mě přijme tým* První konflikt* I motivace je moje práce* Jsem pod tlakem shora i zdola* Komunikace z pohledu manažera* Respekt a autorita* Jak být fér* Tykání a vykání* Týmová práce* Přijímání a předávání zpětné vazby Dozvíte se, jak se chovat v situacích, když se z kolegů stanou podřízení, jak komunikovat a motivovat podřízené. Tento cyklus bude Váš úspěšný začátek manažerské práce. Kurz, který z Vás udělá skvělého manažera!” 24.-25.5.2017 MANAŽERSKÉ ROZHOVORY ANEB NA CO SE PŘIPRAVIT V KOMUNIKACI S PODŘÍZENÝMI * Smysl manažerských rozhovorů* Techniky vedení rozhovoru* Struktura rozhovoru a příprava* Specifika jednotlivých druhů rozhovorů* Každodenní rozhovory* Výběrový rozhovor* Hodnotící rozhovor* Motivační rozhovor* Vytýkací rozhovor* Propouštěcí rozhovor* Předávání zpětné vazby* Reakce na emoce Připravíme Vás na všechny druhy komunikace, ke kterým na pracovišti často dochází nebo může v budoucnosti dojít. Ujasníte si specifika jednotlivých druhů rozhovorů, důležitost přípravy a budete mít možnost si komunikačně náročné situace vyzkoušet v modelových situacích. Vinařský penzion André – Šlechtitelská stanice vinařská, Vinařství roku 2015: Poloha a popis – Penzion André se nachází ve Velkých Pavlovicích v Jihomoravském kraji, 36 km od Brna. Součástí penzionu je Šlechtitelská stanice vinařská, dále pak restaurace s prosklenou částí a unikátním výhledem do sklepa s vinným sklepem, jehož kapacita je 40 míst. Penzion je umístěn přímo v srdci vinic. Pokoje – Samozřejmostí každého pokoje jsou pohodlné postele, stylový nábytek a vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem nebo vanou. Čeká tu na Vás i fén a hygienické potřeby. K dispozici je LCD televize, telefon, trezor, Wi-Fi připojení a klimatizace. Wellness – Ve Vinařském penzionu André bylo otevřeno zcela nové wellness. Můžete se těšit na supermoderní kombinovanou saunu doplněnou solným panelem, na vířivku pro 4 osoby a také na luxusní balneovanu využitelnou na vinné lázně a také na koupele v růžích z rozária. Vstup do wellness je pro hosty na 30 minut ZDARMA. Stravování – Plná penze. V přízemí Šlechtitelky je situovaná stylová restaurace s prosklenou částí a unikátním výhledem do sklepa se sudy má kapacitu 50 míst, v letních měsících je otevřená také předzahrádka. V jídelníčku naleznete pokrmy z toskánské kuchyně, ale také tradiční moravské speciality. Zábava: Relaxační zahrada – V okolí celého penzionu se nabízí k relaxaci nádherně vytvořená zahrada s toskánskými prvky, plná různých druhů květin a dřevin. V zadní části penzionu můžete dále objevit i naučnou vinařskou stezku s téměř 160 různými odrůdami révy vinné. Vinotéka – V naší v ...


Cena kurzu:
     ...   12.900 Kč / Kurz  

     ... včetně DPH: 15.609 Kč / Kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání



Přihláška na školení:

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím


  • Podobný kurz     Praha 4  
    (??)   ISO 45001:2018 – Interní auditor - ZDOKONALOVACÍ - TÜV SÜD Czech s.r.o.

    - ... cena: 4.200 Kč/kurz bez DPH a/nebo cena je osvobozena od DPH

  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský  
    (??)   ISO 45001:2018 – Interní auditor - ZDOKONALOVACÍ - TÜV SÜD Czech s.r.o.

    - ... cena: 4.200 Kč/kurz bez DPH a/nebo cena je osvobozena od DPH

  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský  
    (??)   Interní auditor QMS - zdokonalovací - TÜV SÜD Czech s.r.o.

    - ... cena: 4.200 Kč/kurz bez DPH a/nebo cena je osvobozena od DPH

  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský  
    (??)   Interní auditor QMS - zdokonalovací - TÜV SÜD Czech s.r.o.

    - ... cena: 4.200 Kč/kurz bez DPH a/nebo cena je osvobozena od DPH

  • Podobný kurz     Praha 4  
    (??)   Interní auditor QMS - zdokonalovací - TÜV SÜD Czech s.r.o.

    - ... cena: 4.200 Kč/kurz bez DPH a/nebo cena je osvobozena od DPH

  • Podobný kurz     Brno - Jihomoravský  
    (??)   EMS - Interní auditor - zdokonalovací - TÜV SÜD Czech s.r.o.

    - ... cena: 4.200 Kč/kurz bez DPH a/nebo cena je osvobozena od DPH

  • Podobný kurz     Praha,Ostrava - Moravskoslezský  
    (??)   Kurz Microsoft SQL Server 2012-2019 Analysis Services - David Solnař

    - ... cena: 12.000 Kč/kurz bez DPH a/nebo cena je osvobozena od DPH





  • -- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



    Popis kurzu
    Manažerské dovednosti 2017 aneb zdokonalte se ve své manažerské praxi


    Lektoři kurzu


    Olga Franců


    Olga Franců
    Dlouholetá personální ředitelka ve středně velkých a velkých společnostech. Specialistka na oblast řízení lidských zdrojů, nastavování firemních procesů a měkkých dovedností. HR koučka, nezávislá konzultantka, poradkyně a lektorka v oblasti řízení lidských zdrojů a měkkých dovedností. Cena bez DPH:

    • 12.900,-Kč / 1 osoba
    • 12.300,-Kč / 2 osoby
    • 11.900,-Kč / 3 a více osob z jedné společnosti
    Cena zahrnuje: ubytování, stravování formou plné penze, degustační večer a prohlídka vinného sklípku, kurzovné, pracovní materiály, coffee break, Osvědčení InAkademia s.r.o.


    [Kurz] Obsah kurzu/školení...


    22. – 23.5.2017
    PRVNÍ DNY V MANAŽERSKÉ POZICI ANEB CO VÁS ČEKÁ A JAKÝCH CHYB SE VYVAROVAT
    *

    První den (týden) v nové roli
    * Jak řídit své bývalé kolegy
    * Jak mě přijme tým
    * První konflikt
    * I motivace je moje práce
    * Jsem pod tlakem shora i zdola
    * Komunikace z pohledu manažera
    * Respekt a autorita
    * Jak být fér
    * Tykání a vykání
    * Týmová práce
    * Přijímání a předávání zpětné vazby
    Dozvíte se, jak se chovat v situacích, když se z kolegů stanou podřízení, jak komunikovat a motivovat podřízené. Tento cyklus bude Váš úspěšný začátek manažerské práce.

    Kurz, který z Vás udělá skvělého manažera!”
    24.-25.5.2017
    MANAŽERSKÉ ROZHOVORY ANEB NA CO SE PŘIPRAVIT V KOMUNIKACI S PODŘÍZENÝMI
    * Smysl manažerských rozhovorů
    * Techniky vedení rozhovoru
    * Struktura rozhovoru a příprava
    * Specifika jednotlivých druhů rozhovorů
    * Každodenní rozhovory
    * Výběrový rozhovor
    * Hodnotící rozhovor
    * Motivační rozhovor
    * Vytýkací rozhovor
    * Propouštěcí rozhovor
    * Předávání zpětné vazby
    * Reakce na emoce
    Připravíme Vás na všechny druhy komunikace, ke kterým na pracovišti často dochází nebo může v budoucnosti dojít. Ujasníte si specifika jednotlivých druhů rozhovorů, důležitost přípravy a budete mít možnost si komunikačně náročné situace vyzkoušet v modelových situacích. Vinařský penzion André – Šlechtitelská stanice vinařská, Vinařství roku 2015:
    Poloha a popis – Penzion André se nachází ve Velkých Pavlovicích v Jihomoravském kraji, 36 km od Brna. Součástí penzionu je Šlechtitelská stanice vinařská, dále pak restaurace s prosklenou částí a unikátním výhledem do sklepa s vinným sklepem, jehož kapacita je 40 míst. Penzion je umístěn přímo v srdci vinic.
    Pokoje – Samozřejmostí každého pokoje jsou pohodlné postele, stylový nábytek a vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem nebo vanou. Čeká tu na Vás i fén a hygienické potřeby. K dispozici je LCD televize, , trezor, Wi-Fi připojení a klimatizace.
    Wellness – Ve Vinařském penzionu André bylo otevřeno zcela nové wellness. Můžete se těšit na supermoderní kombinovanou saunu doplněnou solným panelem, na vířivku pro 4 osoby a také na luxusní balneovanu využitelnou na vinné lázně a také na koupele v růžích z rozária. Vstup do wellness je pro hosty na 30 minut ZDARMA.
    Stravování – Plná penze. V přízemí Šlechtitelky je situovaná stylová restaurace s prosklenou částí a unikátním výhledem do sklepa se sudy má kapacitu 50 míst, v letních měsících je otevřená také předzahrádka. V jídelníčku naleznete pokrmy z toskánské kuchyně, ale také tradiční moravské speciality.
    Zábava:
      Relaxační zahrada – V okolí celého penzionu se nabízí k relaxaci nádherně vytvořená zahrada s toskánskými prvky, plná různých druhů květin a dřevin. V zadní části penzionu můžete dále objevit i naučnou vinařskou stezku s téměř 160 různými odrůdami révy vinné. Vinotéka – V naší vinotéce naleznete bohatý výběr výborných vín, ale také vlastní nealko nápoje, vinařské limonády, meruňkový džem a náš vlastní med. K doplňkovému sortimentu patří dále přípravky na posílení imunity na principu tradiční čínské medicíny. Výrobní hala – Výrobní hala byla postavena v roce 2011 uprostřed vinice zhruba 250 m od původního výrobního objektu Šlechtitelské stanice, dnes Penzionu. Výrobní hala se v průběhu roku využívá rovněž na provádění degustací a prohlídek pro návštěvníky penzionu a různých akcí pořádaných s okolními vinaři. Archív vín – Rozsáhlý archiv se stane asi největším zážitkem z návštěvy našich sklepních prostor, zde můžete nalézt vína několik desítek let stará a vytvořit si tak obrázek, jak se víno postupem času vyvíjí a zraje. Součástí prohlídky je i původní výrobní část, kde naši sklepmistři ukládají do sudů mladá vína na dlouhé měsíce zrání. Tato vína lze ochutnat v různých fázích ležení. Sklep – K výrobní hale patří také původní sklepní prostory pod Vinařským penzionem André, které pochází z 60. let minulého století. Zde je řada i původních dubových sudů o jmenovitém objemu okolo 2.500 l. Dále jsou zde i sudy určené na zrání červených vín. Tyto sudy o objemu 1.500 l byly vyrobeny v roce 2013 a 2014 na zakázku ve Francii v oblasti Cognacu u firmy Seguin Moreau. Od téže firmy pochází i naše největší 2 sudy, každý o objemu 4.500 l. Ve sklepních prostorách penzionu je také barriquový sklep. Jednou z dominant vinných sklepů je nádherná rotunda s perfektní akustikou. Součástí vinných sklepů jsou také privátní archivní boxy, které ocení zejména vášniví sběratelé a milovníci moravského moku. Terasa a grill –

      Dalším lákadlem penzionu je letní terasa a udírna s grilem, která je umístěna v zadní části penzionu. V průběhu teplých letních dnů je možné si zde příjemně posedět v krásném prostředí s výhledem na Velké Pavlovice a na Pálavu. Šlechtitelka vás zve na ochutnávku specialit z grilu a specialit z udírny. Vinárna – Vinárna o kapacitě 35 až 40 míst je vhodná na pořádání různých typů akcí, jako jsou svatby, oslavy narozenin a firemní akce. Vinárna tvoří degustační část sklepů s dlouhým dubovým stolem a je uzpůsobena na maximální požitek z řízených ochutnávek vín a snoubení vína s pokrmy. Rozárium – V průběhu jara 2016 bylo v prostoru Vinařského penzionu André vybudováno rozárium. S více než 600 keři v 50 odrůdách růží patří mezi největší na Moravě. Rozprostírá se nejen v zahradách okolo Penzionu André, ale zejména na nově zbudovaných terasách za ním – na kopci Poštor. Právě svým umístěním se řadí k nejkrásnějším rozáriím v celé České republice. Slavnostní otevření rozária se uskutečnilo začátkem června 2016 a bylo spojeno se společenskou událostí nazvanou Toskánské odpoledne. Konalo se v rámci oslav 115 let od založení Šlechtitelky. Hlavním bodem programu se stal křest nové odrůdy růže nazvané Pálava – po odrůdě vinné révy vyšlechtěné právě v našem vinařství. Dodavatelem růží pro celé rosárium se stala německá šlechtitelská firma Kordes.











    Cena bez DPH:
    12 900 Kč
    Cena vč. DPH:
    15 609 Kč



    ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-65378



    Poslední aktualizace: 2024-05-01 01:27:22

    InAkademia s.r.o.
    skoleni-kurzy.eu