ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-65709



Kurz: Bezpečnost a ochrana zdraví při práci ve výstavbě.


SEKURKON s.r.o.


BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI VE VÝSTAVBĚ (koordinátor BOZP na staveništi, plán BOZP na staveništi, oznámení BOZP na OIP a novelizace rozhodujících právních předpisů v oblasti BOZP s účinností od 1. 5. 2016) Seminář je zařazen v celoživotním programu vzdělávání ČKA – 1 bod. Charakteristika semináře: Stavební zákon a zákon k zajištění dalších podmínek BOZP byly vydány ve stejném roce 2006, ale vykazovaly jistý nesoulad. Nově zavedené pojmy, povinnosti a pravomoci mezi účastníky výstavby, zejména činnost koordinátora BOZP ve vazbě na projektanta stavby a stavbyvedoucího, nebyly dořešeny. Problematickým se jevil i tzv. plán BOZP na staveništi. Jeho obsah nebyl nikde stanoven. Účastníkům semináře bude představena novelizace předpisů z oblasti BOZP, úprava postavení koordinátora BOZP na staveništi, skladba a rozsah plánu BOZP, účel oznámení o zahájení stavby na oblastní inspektorát práce a budou podána doporučení pro činnost účastníků výstavby v této oblasti. Seminář je určen: pro projektanty, stavbyvedoucí, technický dozor stavebníka, koordinátory BOZP na staveništi, stavebníky (investory). Lektor: Ing. Jindřich Pater, autorizovaný inženýr TZS, TPS a EA, místopředseda ČKAIT – Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě Program semináře: 1. Stavební zákon č. 183 - 2006 Sb. a BOZP na staveništi. 2. Činnost koordinátora BOZP na staveništi podle NV č. 591 - 06 Sb., NV č. 592 - 2006 Sb. a zákona č. 309 - 2006 Sb. po jejich novelizaci v r. 2016. 3. Vazby rozhodujících účastníků výstavby: stavebník – projektant – stavbyvedoucí – technický dozor stavebníka na koordinátora BOZP na staveništi (vzájemné požadavky a povinnosti). 4. Stavební zákon a plán BOZP na staveništi, činnost projektanta a koordinátora BOZP na staveništi podle vyhlášky č. 499 - 2006 Sb., o dokumentaci staveb resp. č. 146 - 2008 Sb., o rozsahu a obsahu projektové dokumentace dopravních staveb. 5. Oznámení o zahájení stavby na OIP, jako povinnost stavebníka u staveb na ohlášení nebo stavební povolení. 6. Výtahy z rozhodujících právních předpisů pro oblast BOZP na staveništi. 7. Praktická ukázka DVD PROFESIS ČKAIT 2016 – Profesní informační systém (metodické pomůcky, technické pomůcky a doporučené standardy pro činnost projektanta a stavbyvedoucího). 8. Diskuse. ...


Cena kurzu:
     ...   2.500 Kč / Kurz  

     ... včetně DPH: 3.025 Kč / Kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání



Přihláška na školení:

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím



  • Podobný kurz     Praha 2  
    (??)   Posilování bezpečnosti organizace: Synergický přístup interního auditu a kybernetické bezpečnosti pro efektivní a udržitelnou ochranu - Český institut interních auditorů, z.s.

    - ... cena: 2.750 Kč/Kurz (3.328 Kč/Kurz včetně DPH)





  • -- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:







    Popis kurzu
    Bezpečnost a ochrana zdraví při práci ve výstavbě.


    Lektoři kurzu

    Lektoři z firmy: SEKURKON s.r.o.


    [Kurz] Program kurzu (obsah přednášky/semináře/rekvalifikace/studia) ...

    BEZPEČNOST A OCHRANA ZDRAVÍ PŘI PRÁCI VE VÝSTAVBĚ (koordinátor BOZP na staveništi, plán BOZP na staveništi, oznámení BOZP na OIP a novelizace rozhodujících právních předpisů v oblasti BOZP s účinností od 1. 5. 2016) Seminář je zařazen v celoživotním programu vzdělávání ČKA – 1 bod. Charakteristika semináře:
    Stavební zákon a zákon k zajištění dalších podmínek BOZP byly vydány ve stejném roce 2006, ale vykazovaly jistý nesoulad. Nově zavedené pojmy, povinnosti a pravomoci mezi účastníky výstavby, zejména činnost koordinátora BOZP ve vazbě na projektanta stavby a stavbyvedoucího, nebyly dořešeny. Problematickým se jevil i tzv. plán BOZP na staveništi. Jeho obsah nebyl nikde stanoven. Účastníkům semináře bude představena novelizace předpisů z oblasti BOZP, úprava postavení koordinátora BOZP na staveništi, skladba a rozsah plánu BOZP, účel oznámení o zahájení stavby na oblastní inspektorát práce a budou podána doporučení pro činnost účastníků výstavby v této oblasti. Seminář je určen:
    pro projektanty, stavbyvedoucí, technický dozor stavebníka, koordinátory BOZP na staveništi, stavebníky (investory). Lektor:
    Ing. Jindřich Pater, autorizovaný inženýr TZS, TPS a EA, místopředseda ČKAIT – Česká komora autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě Program semináře:
    1. Stavební zákon č. 183/2006 Sb. a BOZP na staveništi.
    2. Činnost koordinátora BOZP na staveništi podle NV č. 591/06 Sb., NV č. 592/2006 Sb. a zákona č. 309/2006 Sb. po jejich novelizaci v r. 2016.
    3. Vazby rozhodujících účastníků výstavby: stavebník – projektant – stavbyvedoucí – technický dozor stavebníka na koordinátora BOZP na staveništi (vzájemné požadavky a povinnosti).
    4. Stavební zákon a plán BOZP na staveništi, činnost projektanta a koordinátora BOZP na staveništi podle vyhlášky č. 499/2006 Sb., o dokumentaci staveb resp. č. 146/2008 Sb., o rozsahu a obsahu projektové dokumentace dopravních staveb.
    5. Oznámení o zahájení stavby na OIP, jako povinnost stavebníka u staveb na ohlášení nebo stavební povolení.
    6. Výtahy z rozhodujících právních předpisů pro oblast BOZP na staveništi.
    7. Praktická ukázka DVD PROFESIS ČKAIT 2016 – Profesní informační systém (metodické pomůcky, technické pomůcky a doporučené standardy pro činnost projektanta a stavbyvedoucího).
    8.

    Diskuse.





    [Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...




    ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-65709



    Poslední aktualizace: 2024-04-21 18:28:11

    SEKURKON s.r.o.
    skoleni-kurzy.eu