ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-6961



Kurz: Školení PPC reklamy pro pokročilé


H1.cz s.r.o.


Během jednodenního školení se naučíte optimalizovat reklamní kampaně v PPC systémech Google AdWords, Sklik (Seznam) a Etarget. * Tři důvody, proč používat PPC reklamu: Reklamní systémy Sklik, AdWords a Etarget jsou výbornými nástroji k propagaci většiny komerčně orientovaných webů, ale jejich výhody nejvíce oceníte v těchto případech: 1. Prodáváte zboží s malou marží a nemůžete si dovolit vysoké náklady na získání zákazníka. 2. Chcete svou reklamu zacílit na přesně vymezené potřeby zákazníků a současně na libovolnou zemi včetně České a Slovenské republiky. 3. Chcete si reklamní kampaň sami spravovat s co nejmenšími nároky na čas a cenu. Pro všechny tři systémy Sklik, AdWords a Etarget je charakteristické, že se platí za klik (princip PPC - pay per click) a inzerent si sám určuje, kolik je ochoten za klik zaplatit. O účinnosti reklamy nerozhodují jen zvolené ceny za klik, ale především optimalizace kampaní. Školení trvá šest hodin. Přibližně polovina je vyhrazena teoretickému výkladu, zbytek tvoří rozbor případových studií a praktický nácvik potřebných dovednost ...


Cena kurzu:
     ...   3.950 Kč / Kurz  

     ... včetně DPH: 4.779 Kč / Kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání
  • Účastník kurzu obdrží certifikát



Přihláška na školení/kurz a termín:
  • Pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a místo konání odkaz
  • Popis, lektoři a program kurzu je níže na stránce odkaz
  • Komentáře a dotazy na školení/kurz # Komentáře ke kurzu odkaz
  • V případě jakéhokoliv otázky můžete poslat Dotaz ke kurzu odkaz
  • Nevyhovuje vám tento kurz? Zkuste se podívat na podobné kurzy odkaz

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím



  • Podobný kurz     Praha 5  
    (??)   Školení PPC reklamy - Ing. Martin Sova

    - ... cena: 7.000 Kč/kurz bez DPH a/nebo cena je osvobozena od DPH


  • Podobný kurz     Praha 5  
    (??)   Školení PPC reklamy - Ing. Martin Sova

    - ... cena: 7.000 Kč/kurz bez DPH a/nebo cena je osvobozena od DPH


  • Podobný kurz     Praha 5  
    (??)   Školení PPC reklamy - Ing. Martin Sova

    - ... cena: 7.000 Kč/kurz bez DPH a/nebo cena je osvobozena od DPH




  • ^
    -- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



    Popis kurzu
    Školení PPC reklamy pro pokročilé - s certifikátem


    Kurz je určen pro ...


    * marketing
    * majitelé webů
    * obchodníci


    Lektoři kurzu


    Marek Slavíček

    Lektorem školení PPC pro začátečníky je odborník na reklamu ve vyhledavačích Marek Slavíček. V H1.cz zastává pozici PPC Specialisty. Marek přišel do H1.cz ze Seznamu. V reklamním systému Sklik působil přímo jako jeho administrátor. Své hluboké znalosti tohoto reklamního systému uplatňuje nejen při samotné optimalizaci kampaní klientů, ale i rozvoji našeho firemního know how. Zabývá se však také správou kampaní v ostatních PPC systémech.









    [Kurz] Obsah kurzu/školení...


    Tři důvody, proč používat PPC reklamu:
    Reklamní systémy Sklik, AdWords a Etarget jsou výbornými nástroji k propagaci většiny komerčně orientovaných webů, ale jejich výhody nejvíce oceníte v těchto případech:
    1. Prodáváte zboží s malou marží a nemůžete si dovolit vysoké náklady na získání zákazníka.
    2. Chcete svou reklamu zacílit na přesně vymezené potřeby zákazníků a současně na libovolnou zemi včetně České a Slovenské republiky.
    3. Chcete si reklamní kampaň sami spravovat s co nejmenšími nároky na čas a cenu.
    Pro všechny tři systémy Sklik, AdWords a Etarget je charakteristické, že se platí za klik (princip PPC - pay per click) a inzerent si sám určuje, kolik je ochoten za klik zaplatit. O účinnosti reklamy nerozhodují jen zvolené ceny za klik, ale především optimalizace kampaní.

    Školení trvá šest hodin. Přibližně polovina je vyhrazena teoretickému výkladu, zbytek tvoří rozbor případových studií a praktický nácvik potřebných dovedností na konkrétních příkladech. Celé školení pokrývá tato témata:
    * Strategie použití - Pro jaké účely se reklama ve vyhledávačích hodí, co inzerovat (výběr vhodných produktů), organizační a personální zajištění kampaně, význam kvality cílových stránek, vazby na další marketingové metody a prvky.
    * Text inzerátu - Redakční pravidla, kreativní návrh textu, metody testování, vyhodnocování účinnosti a ladění textů.
    * Výběr klíčových slov - Použití nástroje AdWords a dalších prostředků pro analýzu klíčových slov, strategie výběru klíčových slov, testování a vyhodnocování vhodnosti zvolených slov.
    * Optimalizace kampaně - Tipy, triky a metody zvyšování účinnosti kampaně, snižování nákladů na kampaň, zpřesňování cílení, apod.
    * Specifika obsahových kampaní - Důležitost rozlišování kampaní cílených na vyhledávání a obsah. Jak optimalizovat kampaně pro obsahové sítě AdWords a Etarget.

    [Kurz] Cíl školení...

    Během jednodenního školení se naučíte optimalizovat reklamní kampaně v PPC systémech Google AdWords, Sklik (Seznam) a Etarget.


    ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-6961



    Poslední aktualizace: 2014-09-08 05:21:11

    H1.cz s.r.o.
    skoleni-kurzy.eu