ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-70192



Kurz: ZRUŠENO! Nový zákon o zadávání veřejných zakázek č. 134/2016 Sb. pro dodavatele


SEKURKON s.r.o.


NOVÝ ZÁKON O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK č. 134 - 2016 Sb. - PRO DODAVATELE Cíl konzultačního semináře: Komplexní seznámení s aktualizovaným zněním zákona č. 134 - 2016 Sb., o veřejných zakázkách, účinné od 1. 10. 2016. Charakteristika semináře (cílová skupina): Je určen všem profesionálům, kterým na straně dodavatele jde o jedno a totéž: jak z pohledu zájemce a uchazeče úspěšně administrativně, organizačně a právně zvládnout účast v zadávacím řízení od přípravy žádosti a nabídky, přes jejich podání a komunikaci se zadavatelem, až po uzavření smlouvy s vybraným uchazečem . Program semináře: 1. Nové tři druhy zadávacích řízení, nové označení dodavatele v průběhu zadávacího řízení a rozšíření zásad zadávání veřejných zakázek. 2. Předběžné tržní konzultace jako legální možnost spolupráce mezi zadavatelem a dodavateli při tvorbě zadávacích podmínek před zahájením zadávacího řízení. 3. Nový způsob zahájení zadávacího řízení formou předběžného oznámení. 4. Nová možnost postupu zadavatele při posouzení a hodnocení nabídek - nově možnost nejprve hodnotit pouze některé nabídky a až poté posuzovat nabídky. 5. Nově koncipované podmínky pro stanovení zadávací lhůty a požadavky na složení jistoty. 6. Nové podmínky pro činnost hodnotící komise a komunikace mezi zadavatelem a účastníky zadávacího řízení. 7. Nové zákonné obligatorní a fakultativní důvody pro vyloučení účastníka zadávacího řízení. 8. Nově definovaný okamžik skončení zadávacího řízení. 9. Nový postup v rámci Zjednodušeného zadávacího řízení a ostatních druhů ZŘ v podlimitním režimu. 10. Nové počítání lhůt pro podlimitní veřejné zakázky je v pracovních dnech a pro nadlimitní veřejné zakázky je v kalendářních dnech. 11. Nově Jednací řízení s uveřejněním lze použít neomezeně pro dodávky a na nové služby nebo nové stavební práce. 12. Nově koncipované kvalifikační předpoklady pro podlimitní a nadlimitní režim. Nově zařazena ekonomická kvalifikace. 13. Nově možnost zadavatele požadovat po dodavateli změnu jeho poddodavatele. Zrušen tzv. black-list. 14. Nový doklad pro prokázání kvalifikace formou čestného prohlášení - Jednotné evropské osvědčení pro veřejné zakázky . 15. Vyhrazené změny závazku v zadávacích podmínkách platí pro změnu rozsahu dodávek, služeb a nebo stavebních prací a platí také i pro změnu dodavatele v průběhu plnění veřejné zakázky. 16. Nově pro zadavatele zavedena možnost provést platby přímo poddodavatelům bez účasti vybraného dodavatele. 17. Nové způsoby stanovení mimořádně nízké nabídkové ceny-obrana proti dumpingovým cenám. 18. Nově Oznámení o výběru dodavatele obsahuje bude obsahovat také Zprávu o hodnocení nabídek a výsledek posouzení nabídek. 19. Nové důvody pro zrušení zadávacího řízení, např. při nepřidělení dotace a nově nebude protiprávní zrušení zadávacího řízení správním deliktem. 20. Nové posouzení změn závazku ze smlouvy na veřejnou zakázku podle toho, zda jde o po ...


Cena kurzu:
     ...   2.500 Kč / Kurz  

     ... včetně DPH: 3.025 Kč / Kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání



Přihláška na školení:

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím


  • Podobný kurz     On-Line - eLearning, Webináře  
    (??)   Aktuality o mzdách - ZRUŠENO. PŘIHLASTE SE NA WEBINÁŘ ON-LINE NA STEJNÉ TÉMA, VE STEJNÉM TERMÍNU - AldEkon účetnictví

  • Podobný kurz     On-Line - eLearning, Webináře  
    (??)   Aktuálně k DPH - ZRUŠENO. PŘIHLASTE SE NA WEBINÁŘ ON-LINE NA STEJNÉ TÉMA, VE STEJNÉM TERMÍNU - AldEkon účetnictví

  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Zadávání veřejných zakázek v oblasti IT po aktuální novele zákona o zadávání veřejných zakázek a v souladu s nejnovější judikaturou - Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová

    - ... cena: 2.636 Kč/Kurz (3.190 Kč/Kurz včetně DPH)

  • Podobný kurz     online - eLearning, Webináře  
    (??)   Zadávání veřejných zakázek v oblasti IT po aktuální novele zákona o zadávání veřejných zakázek a v souladu s nejnovější judikaturou - ON-LINE - Agentura BOVA - RNDr. Ivana Hexnerová

    - ... cena: 2.388 Kč/Kurz (2.889 Kč/Kurz včetně DPH)

  • Podobný kurz     Praha 1  
    (??)   Techniky vyjednávání pro nákupčí - Položte dodavatele na lopatky - Top Vision

    - ... cena: 12.990 CZK /Kurz (15.718 CZK /Kurz včetně DPH)

  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Vyjednávání s dodavateli - Controller Institut

    - ... cena: 18.300 Kč/Kurz (22.143 Kč/Kurz včetně DPH)

  • Podobný kurz     Praha 2  
    (??)   Specifika telefonického, e-mailového a online vyjednávání s dodavateli - STUDIO W

    - ... cena: 5.700 CZK /Kurz (6.897 CZK /Kurz včetně DPH)





  • -- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:







    Popis kurzu
    ZRUŠENO! Nový zákon o zadávání veřejných zakázek č. 134/2016 Sb. pro dodavatele


    Lektoři kurzu

    Lektoři z firmy: SEKURKON s.r.o.


    [Kurz] Obsah kurzu/školení...

    NOVÝ ZÁKON O ZADÁVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK č. 134/2016 Sb. - PRO DODAVATELE Cíl konzultačního semináře:
    Komplexní seznámení s aktualizovaným zněním zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, účinné od 1. 10. 2016. Charakteristika semináře (cílová skupina):
    Je určen všem profesionálům, kterým na straně dodavatele jde o jedno a totéž: jak z pohledu zájemce a uchazeče úspěšně administrativně, organizačně a právně zvládnout účast v zadávacím řízení od přípravy žádosti a nabídky, přes jejich podání a komunikaci se zadavatelem, až po uzavření smlouvy s vybraným uchazečem . Program semináře:
    • 1. Nové tři druhy zadávacích řízení, nové označení dodavatele v průběhu zadávacího řízení a rozšíření zásad zadávání veřejných zakázek.
    • 2. Předběžné tržní konzultace jako legální možnost spolupráce mezi zadavatelem a dodavateli při tvorbě zadávacích podmínek před zahájením zadávacího řízení.
    • 3. Nový způsob zahájení zadávacího řízení formou předběžného oznámení.
    • 4. Nová možnost postupu zadavatele při posouzení a hodnocení nabídek - nově možnost nejprve hodnotit pouze některé nabídky a až poté posuzovat nabídky.
    • 5. Nově koncipované podmínky pro stanovení zadávací lhůty a požadavky na složení jistoty.
    • 6. Nové podmínky pro činnost hodnotící komise a komunikace mezi zadavatelem a účastníky zadávacího řízení.
    • 7. Nové zákonné obligatorní a fakultativní důvody pro vyloučení účastníka zadávacího řízení.
    • 8. Nově definovaný okamžik skončení zadávacího řízení.
    • 9. Nový postup v rámci Zjednodušeného zadávacího řízení a ostatních druhů ZŘ v podlimitním režimu.
    • 10. Nové počítání lhůt pro podlimitní veřejné zakázky je v pracovních dnech a pro nadlimitní veřejné zakázky je v kalendářních dnech.
    • 11. Nově Jednací řízení s uveřejněním lze použít neomezeně pro dodávky a na nové služby nebo nové stavební práce.
    • 12. Nově koncipované kvalifikační předpoklady pro podlimitní a nadlimitní režim. Nově zařazena ekonomická kvalifikace.
    • 13. Nově možnost zadavatele požadovat po dodavateli změnu jeho poddodavatele. Zrušen tzv. black-list.
    • 14. Nový doklad pro prokázání kvalifikace formou čestného prohlášení - Jednotné evropské osvědčení pro veřejné zakázky .
    • 15. Vyhrazené změny závazku v zadávacích podmínkách platí pro změnu rozsahu dodávek, služeb a nebo stavebních prací a platí také i pro změnu dodavatele v průběhu plnění veřejné zakázky.
    • 16. Nově pro zadavatele zavedena možnost provést platby přímo poddodavatelům bez účasti vybraného dodavatele.
    • 17. Nové způsoby stanovení mimořádně nízké nabídkové ceny-obrana proti dumpingovým cenám.
    • 18. Nově Oznámení o výběru dodavatele obsahuje bude obsahovat také Zprávu o hodnocení nabídek a výsledek posouzení nabídek.
    • 19. Nové důvody pro zrušení zadávacího řízení, např. při nepřidělení dotace a nově nebude protiprávní zrušení zadávacího řízení správním deliktem.
    • 20. Nové posouzení změn závazku ze smlouvy na veřejnou zakázku podle toho, zda jde o podstatnou změnu závazku ze smlouvy a zda tato změna závazku byla zadavatelem předem vyhrazena v zadávacích podmínkách.
    • 21. Nově je možné v rámci dodatečných stavebních prací vzájemný zápočet měně prací a víceprací.
    • 22. Nové podmínky pro podávání Námitek, větší počet druhů námitek, nové delší lhůty.
    • 23. Nové podmínky pro podávání Návrhu na přezkoumání úkonů zadavatele.
    Lektor: JUDr. Vladimír Tögel - advokát




    [Školení] Další popis kurzu (úroveň, minimální znalosti, informace o cenách kurzu) ...




    ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-70192



    Poslední aktualizace: 2024-04-21 18:28:11

    SEKURKON s.r.o.
    skoleni-kurzy.eu