ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-71914



Kurz: Komplexní výpočty ve mzdové účtárně


InAkademia s.r.o.


Mzda, plat a odměna 2018 : Zařazování zaměstnanců odměňovaných mzdou, platem, odměnou. Základní právní předpisy upravujících odměňování mzdou a platem. Minimální mzda v roce 2018. Pojmy minimální mzda, zaručená mzda. Odměny u dohod o provedení práce a pracovní činnosti. Mzdové výpočty u zaměstnanců odměňovaných mzdou, platem. Příplatky za práci přesčas, svátek, víkend, noc, příplatek za práci ve ztíženém pracovním prostředí, odměna za pohotovost. Mzda s přihlédnutím k případné práci přesčas. Odměňování zaměstnanců činných na základě dohody o provedení práce a pracovní činnosti. Povinnosti zaměstnavatele. Nenárokové složky – odměny, prémie, příplatek za práci v odpolední směně. Příplatek za vedení, další příplatky u platu. Povinnosti zaměstnavatele při výplatách mzdy, platu a odměny. Názorné ukázky vnitřních firemních předpisů – mzdový řád, prémiový řád, mzdový a platový výměr. Celá řada příkladů. Průměrný výdělek : Stanovení průměrného výdělku – rozhodné období, započitatelnost příjmů, hodinový a měsíční průměrný výdělek – příklady na výpočet průměrného výdělku. Pravděpodobný výdělek. Zjišťování průměrného výdělku ve zvláštních případech – započitatelnost příjmů zúčtovaných do jiného rozhodném období než čtvrtletí. Průměrný výdělek u dohod o provedení práce a pracovní činnosti. Průměrný výdělek versus úřad práce. Vydávání zápočtových listů. Názorné ukázky výpočtů. Srážky ze mzdy, platu, odměny v roce 2018 : Právní předpisy upravující problematiku exekucí – Zákoník práce, Občanský soudní řád, Insolvenční zákon, Exekuční řád. Příjmy, ze kterých se musí provádět srážky. Judikatury o započitatelnosti příjmů do čisté mzdy povinného. Dohody o srážkách ze mzdy, platu, odměny podle Zákoníku práce a Občanského zákoníku. Postup výpočtu srážky podle Občanského soudního řádu. Pořadí provádění srážek – přednostní, nepřednostní pohledávky. Datová schránka a určení pořadí pohledávek. Insolvence fyzické osoby. Povinnost plátce příjmu vůči insolvenčnímu správci v průběhu insolvence. Součinnost plátce mzdy a dalších plátců příjmu povinného – náhrada mzdy při dočasné pracovní neschopnosti a výplata nemocenského místně příslušnou správou sociálního zabezpečení. Přikázání jiné peněžité pohledávky. Exekutor a plátce příjmu povinného – sdělování informací. Celá řada názorných výpočtů srážek, doporučené postupy a vzory tiskopisů. Výpočty pojistného na sociální pojištění a zdravotní pojištění 2018 : Povinnosti plátce pojistného na sociální zabezpečení a zdravotní pojištění – tiskopisy, termíny. Výpočet pojistného na SZ a ZP – příklady. Specifické výpočty u zdravotního pojištění – kategorie pojištěnců , výpočet pojistného z minimálního vyměřovacího základu. Dopočet pojistného do minimálního vyměřovacího základu. Pojem malý rozsah u pracovního poměru a dohody o pracovní činnosti . Pojistné u dohod o provedení práce. Vyměřovací základ – započitatelnost příjmů. Maximální vyměřovací základ a ...


Cena kurzu:
     ...   1.488 Kč / Kurz  

     ... včetně DPH: 1.800 Kč / Kurz

Objednat - pro přihlášení na kurz/školení klikněte na zvolený termín školení a místo konání



Přihláška na školení/kurz a termín:
  • Pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a místo konání odkaz
  • Popis, lektoři a program kurzu je níže na stránce odkaz
  • Komentáře a dotazy na školení/kurz # Komentáře ke kurzu odkaz
  • V případě jakéhokoliv otázky můžete poslat Dotaz ke kurzu odkaz
  • Nevyhovuje vám tento kurz? Zkuste se podívat na podobné kurzy odkaz

   NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA - Termín školení zatím není k dispozici | Podobné kurzy a školení | Žádost o kontakt - Zavolejte mi, prosím



  • Podobný kurz     Praha  
    (??)   Vedení mzdové agendy – komplikované mzdové výpočty - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.890 CZK /Kurz (3.497 CZK /Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     online - eLearning, Webináře  
    (??)   Vedení mzdové agendy – komplikované mzdové výpočty - 1. VOX a.s.

    - ... cena: 2.890 CZK /Kurz (3.497 CZK /Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha 2  
    (??)   Uhlíková stopa v praxi - význam, výpočet a výhody (původní termín konání 16. 2. 2024) - Český institut interních auditorů, z.s.

    - ... cena: 2.750 Kč/Kurz (3.328 Kč/Kurz včetně DPH)


  • Podobný kurz     Praha 2  
    (??)   Účetnictví a daňová evidence (s využitím výpočetní techniky) - rekvalifikační kurz dálkově - Centrum služeb pro podnikání s.r.o.

    - ... cena: 17.000 Kč/Kurz


  • Podobný kurz     Pardubice - Pardubický  
    (??)   Účetnictví [s využitím výpočetní techniky] - Ing. Luboš Kavec

    - ... cena: 14.000 Kč/kurz bez DPH a/nebo cena je osvobozena od DPH


  • Podobný kurz     Pardubice - Pardubický  
    (??)   Účetnictví [s využitím výpočetní techniky] - Ing. Luboš Kavec

    - ... cena: 14.000 Kč/kurz bez DPH a/nebo cena je osvobozena od DPH


  • Podobný kurz     Praha 2  
    (??)   Účetnictví a daňová evidence (s využitím výpočetní techniky) - rekvalifikační kurz dálkově - Centrum služeb pro podnikání s.r.o.

    - ... cena: 17.000 Kč/Kurz




  • ^
    -- ... pro objednání kurzu klikněte na zvolený termín školení a/nebo je možno poslat:



    Popis kurzu
    Komplexní výpočty ve mzdové účtárně


    Lektoři kurzu


    Zdeněk Křížek

    Specialista na personální a mzdovou agendu.


    [Kurz] Obsah kurzu/školení...


    Mzda, plat a odměna 2018 :
      Zařazování zaměstnanců odměňovaných mzdou, platem, odměnou. Základní právní předpisy upravujících odměňování mzdou a platem. Minimální mzda v roce 2018. Pojmy minimální mzda, zaručená mzda. Odměny u dohod o provedení práce a pracovní činnosti. Mzdové výpočty u zaměstnanců odměňovaných mzdou, platem. Příplatky za práci přesčas, svátek, víkend, noc, příplatek za práci ve ztíženém pracovním prostředí, odměna za pohotovost. Mzda s přihlédnutím k případné práci přesčas. Odměňování zaměstnanců činných na základě dohody o provedení práce a pracovní činnosti. Povinnosti zaměstnavatele. Nenárokové složky – odměny, prémie, příplatek za práci v odpolední směně. Příplatek za vedení, další příplatky u platu. Povinnosti zaměstnavatele při výplatách mzdy, platu a odměny. Názorné ukázky vnitřních firemních předpisů – mzdový řád, prémiový řád, mzdový a platový výměr. Celá řada příkladů.

    Průměrný výdělek :
      Stanovení průměrného výdělku – rozhodné období, započitatelnost příjmů, hodinový a měsíční průměrný výdělek – příklady na výpočet průměrného výdělku. Pravděpodobný výdělek. Zjišťování průměrného výdělku ve zvláštních případech – započitatelnost příjmů zúčtovaných do jiného rozhodném období než čtvrtletí. Průměrný výdělek u dohod o provedení práce a pracovní činnosti. Průměrný výdělek versus úřad práce. Vydávání zápočtových listů. Názorné ukázky výpočtů.

    Srážky ze mzdy, platu, odměny v roce 2018 :
      Právní předpisy upravující problematiku exekucí – Zákoník práce, Občanský soudní řád, Insolvenční zákon, Exekuční řád. Příjmy, ze kterých se musí provádět srážky. Judikatury o započitatelnosti příjmů do čisté mzdy povinného. Dohody o srážkách ze mzdy, platu, odměny podle Zákoníku práce a Občanského zákoníku. Postup výpočtu srážky podle Občanského soudního řádu. Pořadí provádění srážek – přednostní, nepřednostní pohledávky. Datová schránka a určení pořadí pohledávek. Insolvence fyzické osoby. Povinnost plátce příjmu vůči insolvenčnímu správci v průběhu insolvence. Součinnost plátce mzdy a dalších plátců příjmu povinného – náhrada mzdy při dočasné pracovní neschopnosti a výplata nemocenského místně příslušnou správou sociálního zabezpečení. Přikázání jiné peněžité pohledávky. Exekutor a plátce příjmu povinného – sdělování informací. Celá řada názorných výpočtů srážek, doporučené postupy a vzory tiskopisů.

    Výpočty pojistného na sociální pojištění a zdravotní pojištění 2018 :
      Povinnosti plátce pojistného na sociální zabezpečení a zdravotní pojištění – tiskopisy, termíny. Výpočet pojistného na SZ a ZP – příklady. Specifické výpočty u zdravotního pojištění – kategorie pojištěnců , výpočet pojistného z minimálního vyměřovacího základu. Dopočet pojistného do minimálního vyměřovacího základu. Pojem malý rozsah u pracovního poměru a dohody o pracovní činnosti . Pojistné u dohod o provedení práce. Vyměřovací základ – započitatelnost příjmů. Maximální vyměřovací základ a pojistné. Výpočet důchodu, předčasný důchod, před důchod. Osoby samostatně výdělečně činné v roce 2016.

    Náhrada mzdy při dočasné pracovní neschopnosti a výpočet dávek nemocenského pojištění 2018 :
      Nárok na náhradu mzdy při dočasné pracovní neschopnosti – názorné ukázky výpočtů. Povinnosti zaměstnavatele – tiskopisy, postupy. Výpočty dávek nemocenského pojištění- peněžité pomoci v mateřství, ošetřovného, nemocenského a vyrovnávacího příspěvku v těhotenství a mateřství – podmínky nároku na jednotlivé dávky. Porušení režimu dočasně práce neschopného zaměstnance – kontroly zaměstnavatelem. Možné sankce. Kontroly léčebného režimu prováděné správou sociálního zabezpečení.

    Daň ze závislé činnosti v roce 2018 :
      Formy daně – srážková, zálohová. Zjištění základu daně. Výpočet mzdy, platu, do základu daně. Slevy na poplatníka, daňová zvýhodnění na děti poplatníka – jejich uplatňování, příprava na budoucí povolání. Daňový bonus . Daňově uznatelné benefity. Platné tiskopisy pro rok 2018. Solidární daň. Samotný odvod daně zálohové a srážkové, termíny.


      Další výpočty ve mzdové účtárně, např. výpočet dovolené, dovolená a mateřská dovolená, dovolená u zkráceného úvazku, nerovnoměrně rozvržená pracovní doba a dovolená, převod zůstatku dovolené do následujícího roku – povinnosti zaměstnavatelů. Poskytování náhrad cestovních výdajů – tuzemské a zahraniční stravné , jízdné , ubytování, ostatní vedlejší výdaje.

    Závěr , diskuse.
    Na tomto semináři obdrží posluchači obsáhlý pracovní materiál. Kurzovné:
    • 1.488,-Kč bez DPH
      * 1.800,-Kč vč. DPH
    • 2.810,-Kč bez DPH
      * 3.400,-Kč vč. DPH, cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu
    • 4.132,-Kč bez DPH
      * 5.000,-Kč vč. DPH, cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu
    • Kurzovné zahrnuje: lektorné, školicí materiály, coffee break




    ODKAZ: https://www.skoleni-kurzy.eu/kurz-71914



    Poslední aktualizace: 2024-04-28 03:28:45

    InAkademia s.r.o.
    skoleni-kurzy.eu